Bir gariplik yok mu sizce de ?

maviiiikelebekkkk111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2024
25
0
1
34
Kızlar merhaba daha öncede buna benzer konu açmıştım.
Tekrardan şaşkın ve çaresiz kaldığım için buraya yazmak durumunda kaldım.

18 haziranda regl oldum.
Kanamam az gelmişti ilk başlarda 3 günden sonra düzeldiii ve toplam 6 gün sürdü.

takvimime baktığımda bugün yumurtlama dönemimdeydim ama benden kan gelmeye başladı .

Peceteye surdukce.
Önceki reglimle şimdikinin arasında 21 gün var daha önce başına böyle bir durum gelen var mı ?

Sizce normal mi bu durum ?
13 gün sonra regl olmam gerekiyordu.
Ama 13 gün erken oldum sizce neden olmuş olabilir ?

Kızlar merhaba daha öncede buna benzer konu açmıştım.
Tekrardan şaşkın ve çaresiz kaldığım için buraya yazmak durumunda kaldım.

18 haziranda regl oldum.
Kanamam az gelmişti ilk başlarda 3 günden sonra düzeldiii ve toplam 6 gün sürdü.

takvimime baktığımda bugün yumurtlama dönemimdeydim ama benden kan gelmeye başladı .

Peceteye surdukce.
Önceki reglimle şimdikinin arasında 21 gün var daha önce başına böyle bir durum gelen var mı ?

Sizce normal mi bu durum ?
13 gün sonra regl olmam gerekiyordu.
Ama 13 gün erken oldum sizce neden olmuş olabilir ?
Yani bunu bikere daha yaşamışsınız ara kanama geçiriyorsunuz bunun için bi doktora gittiniz mi acaba

Daha önce yazmıştım ama tekrar yazayım bende kist var ve son 2 regl arasında da ara kanama yaşadım,resmen 16 günde bir adet görüyorum bir kac aydır,normalde yumurtlama kanaması yaşayan biri değilseniz bence dr a görünün

Aynı sorunları yaşayan kimse yok mu ?
Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum.. Ben yumurta takibi evresindeyim. Doktorum progrsteonla beni adet gördürüp femaraya başlattı. 5 gün kullandım bitt ilacın yumurtamı buyutmesi gerekirken ben 1 hafta sonra yine adet oldum önce kaanama sandım ama hayır bildiğin adet oluyorum doktprum izinde oldugu için ulasamadımda kendisine

Yani bunu bikere daha yaşamışsınız ara kanama geçiriyorsunuz bunun için bi doktora gittiniz mi acaba
Hayır açıkçası gitmedim.
ilk yaşadığımda uzun bir yolculuktan gelmiştim ona bağlamıştım olayı o yüzden demiştim .
Mevsimsel geçişlerden ötürü demiştim ama şimdide aynısı olunca kendimi kötü hissettim acaba bir sorun mu var diye

Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle .
Doktora gitmiştim 2 ay önce oda kist olduğundan şüphelendi
detaylı ulrosondan bakılınca öyle bir sorun gözükmüyor dedi

Hayır açıkçası gitmedim.
ilk yaşadığımda uzun bir yolculuktan gelmiştim ona bağlamıştım olayı o yüzden demiştim .
Mevsimsel geçişlerden ötürü demiştim ama şimdide aynısı olunca kendimi kötü hissettim acaba bir sorun mu var diye
Bi kontrole gidin bence kist olabilir yada başka hormonsal bi durum boşu boşuna kafanızda bu mu şu mu diye düşünmeyin

Aynısını şu an yaşıyorum regl olmama daha var açık Pembe renk lavaboya çıktıkça geliyor peçeteye silince farkettim daha önce çok stresli bir süreç atlatmışsın o zaman olmuştu ondan kaynaklıdır dedim bir kaç rne sonra yine oldu. Belimde ve kasığımda ağrı var ultrasonda bir şey gözükmüyor demişti doktor bir daha gideceğim :(

Suan aynısıyım. Ayın 28 adet oldum gununde okadar az geldıkı kahverengıydı. Ucuncu gun bıraz cogaldı gıbı oldu 8 gun surdu o az az kahverengı gelmesı. Ucgundur bısey yoktu sımdı wc gırdım bır baktım camasırıma yıne kahverrngı az bısey gelmıs. Kıst falanda yok enson 8 ay once hem ust gem alt ultrasonlu kontrol yapıldı hpv temız. Ne oluyor anlamadım bende korktum sımdı yıne gelınce

Back
X