Bir gebenin günlüğü ovulasyon testi

haziran cicegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2023
1.363
744
53
32
Merhaba kızlar bu ay bir gebenin günlüğü ovulasyon testleriyle takip yaptım ama pik göremedim.âdetim de 3 gün gecikti geçen aya göre.kaset test yaptım negatif.Bu şekilde pik görmeden hamile kalan var mı acaba ümitlenmek de istemiyorum 2 yıldır bekliyorum .bir yanımda neden olmasın diyo

Ebru hanimin ovu testlerinden memnun olmayan çok ben hic kullanmadim acikcasi bu konuda pek yorum yapamayacagim.. laboquick kullaniyorum ben..

Pik göremeyebilirsiniz pozitifte mi olmadi hepsi silik miydi? C ile t cizgisi ayni kirmizilikta olan yokmuydu testlerinizk atmamissiniz yorum yapmak zor..

Bir kadin malesef bazi aylar yumurtlama gormeye biliyor belkide budur sebebi regliniz gectiyse bir test yapin hayrli sağlıkli sonuclarimiz olsun

Testlerimi attım maalesef ama çoğu silikti hafif koyu olan günleri değerlendirdik.Dediginiz gibi yumurtlama olmadı büyük ihtimalle.cok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…