- 14 Ocak 2020
- 415
- 471
- 53
- 24
- Konu Sahibi Kizilgonca
Bu aralar bende geçim sıkıntısı çekiyorum lütfen umudunuzu kaybetmeyin elbet düzelecektirŞu an sadece içimi dökmek için yazıyorum buraya. Üniversite mezunuyum (parlak olmayan bir bölüm). Annem ve 13 yaşındaki kız kardeşimle yaşıyorum. Babam başka bir kadın uğruna daha kardeşim annemin karnındayken bizi bıraktı. Abim ve ablam var evli. Ben de 1 yılı aşkın bir süredir asgari ücretle çalışıyorum. Ama inanın bu aralar o kadar doldum ki kime anlatacağımı bilemedim.
Kendim için hiçbir şey yapamıyorum, en basiti arkadaşlarımla bir kahve içmek veya beğendiğim bir kıyafet almak benim için lüks. O kadar sıkılıyorum ki bu durum beni aşırı agrasifleştirdi. Ayda bana kalan 400 tl falan o da yol masrafı tel faturası derken nasıl bitiyor anlamıyorum bile. Evliliği bile bu yüzden erteliyorum şu aralar çünkü çeyizime bir kaşık alacak durumum yok. Ben çalışmadan önce abim bazı masraflarımızı karşılıyordu (durumu iyi ve annemin birikimi olan 70 bin tlye el koymuştu). Her neyse işte. Yaşıtlarıma insanlara o kadar özeniyorum ki utanıyorum kendimden bu yüzden. Umarım bir mucize olur. Beni motive eden mesajlarınıza çoook ihtiyacım var. Hepiniz sağlıcakla kalın