Bir gelin görümce kaynana klasigi

O kadar yapılan iyiliğe karşı o laf hiçbirşey benim annem öyle laf edecek görümcem gelip anneme çirkefleşecek ne haddine ne alaka yani

anneniz gitmeyecek yapıcak baska birsey yok abinizde yengenizi destekler gibi duruyor.. ee benim annem olsa hala gitse hakediyosun sende yani derdim milletin tavrı belli bırak yardıma falan kosma nasıl dogurduysa oylede bakar derim anlattıgınıza gore yengenizin bu kadar afrası tafrası hic normal degil annenizin sadece sana bakmadılar mı demesi bebek icin o yanlıs olmus

Aşamadık aşamıyacagız gelin kaynana görümce elti bu sıfatlarla ön yargılı evlenen veya kayınvalide olan hiç kimse aşamaz otomotik modla evleniyor kayınvalide kötü gelin kötü görümce kötü beyinde bitmedi çözümmü eğitim de olmuyor bu ön yargılar varya uzay çağı dinlemez astronotla kavga ederiz..nokta

Merhabalar, konunuzdan anladığım ve çıkardığım sonuç şu ki, gelininiz ona karışılmasını istemiyor ve bunu kendi çapında belli ediyor. Anneniz iyi niyetli biri olabilir ama karışmasın sonra böyle durumlar çıkıyor belki gelin karışmasını yardım etmesini istemiyor. Açıkçası benim k.vde iyi niyetli biridir ama ben bazen yardımını istemiyorum yani diyeceğim o ki bir ihtiyacı olursa elbet ricada bulunur. He birde size bir tavsiye gelininizi tanımıyorum normalde nasıl biridir bilmiyorum ama lohusalık çok başka bir şey hani derler ya anlatılmaz yaşanır diye heh işte öyle. Bırakın kendi haline. Zamanla düzelir ve böyle şeylerde siz zararlı çıkarsınız yeğeninizi görememe gibi durumlar yani

Abiniz evliliği kaldıramamış gelinde annenizi kullanmış ama zaten anneniz ezdirmiş kendini. Babamla annem hep bakamayacagın çocuğu kimseye güvenip doğurma der. Kaynanama zaten emanet etmem o delirtir yavrumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…