Bir gelin görümce kaynana klasigi

Bir de ben böyle art niyetli insanlara habire yakınlık kurulmaya çalışılıp eziklenmeyi de anlamıyorum. Anneniz bir sürü tavır görmüş ne diye hala orada duruyor. Ne hali varsa görsün. Annenin yavrum sana bakamadılar lafı ateşe benzinle yaklaşmak gibi olmuş yalnız.

Bence buna siginarak abime mesajlar atiyo..kardeslerin evime gelmicek diye..
Ama hatalısınız. Destek oldunuz mu siz ona?

Destek sözüm yanlış anlaşılmasın. O da talep etti mi? Kaç mesajınızda annem kıyamıyor demişsiniz. Gelin istiyor mu yardım

Bazı kvler sağolsun sabahın körü gidiyorlar torunum ve oğlum aşkıyla. Yeni anneyi düşünen yok.

Şu an ne üzerine gidin ne evine gidin kendi haline bırakın

Celistiginiz yerler var. Yengen sut sagiyor annen bibetonla veriyor hatta altina dek annen aliyor !

Ama ah kuzum sana bakamadilar mi lafini gene yenge yiyiyor !

Cocuk sarilik olmus.ki yeni doganda cok normal bir durum.. Insanlara biraz nefes aldirsaniz boyle olmayacak. Anne bebege adapte olamiyor ki. Her yerden insan uruyor resmen dogumdan sonra. Her kafan ses cikiyor.
Kadin zaten lohusa. Sut geldi gelmedi strsi ayri,dogum yorgunlugu ayri .

Zavalli annecinizi de gondermeyin o zaman. Yengeniz ve abinizin tavri hos degil ama . yengenden once abin sinsi ve terbiyesiz.
Cocuga kiyamiyorum gidiyorum lafini da gecin lutfen.

Ben yengem olsam Bi Allah razi olsun annem derdim..kimse isin icinde olmayinca anlamiyo.. tesekkur ederim yorumunuza..Annemde 40 gunluk olsun toparlasinlar diye kahirlsniyo cekiyo ..nsnkör iste bazilari..kendi annesi kalkip gelmedi doguma (annemden genc)diyecek lafim yok daha ..beni anlayan anladi.

iyi de lohusa olmadan önce de annesine yardım etmeyip kenara çekiliyormuş ki zaten, sorun lohusalıkta değil bence

Birakmazlar...

Annem suan bebegin 40nin cikmasini bekliyomus oyle diyo..annesi ilk önce bebegi istememis bi gun sonra yanina almis ..sanirim logusa sendrumu gibi bisey..o yuzden bebege mama vermisler simdide emziremiyo ..
Bu durumu yaymaniz bile ne kadar tehlikeli olduğunuzun kanıtı.inş abinz hEp eşini korur.

Bizim de başımıza aynı durum geldi .bizimkilerin de yeni çocuğu oldu ve annemi aldılar yanlarına. Annem bebekle ilgilendi kendine getirdi sonra başladı gelin annem hakkında konuşmaya. Gelmesin ben bakarimmdemeye başladı ne yaptı annem hatası ne dediğimde de yemek yapıyor ev yemek kokuyor ben yemeği dışardan da söylerim dedi .çok sinirim bozuldu annemi bensiz gondermedim 1 hafta kadar ama bir taraftan da arayı bulmaya çalıştım.neyse şimdi çocuk hastalandı az önce arayıp annemi çağırdı. Anne git hiçbişey yok gibi davran en ufak hatalarında da beni çağır dedim. Bu şekild e tatlıya bağladık sayılır.demem o ki lohusalık döneminde bu tarz sorunlar olabiliyor.size düşen ortamı yumuşatmak.annenize olur lohusalikta böyle şeyler anne üzme kendini demelisiniz.bu şekilde annenizin üzülmesini en aza indirirsiniz bence .yangına körükle gitmek annenizi uzer unutmayin

hayır hamile olmadan önce de annesi yapıyormuş herşeylerini, ayrıca hamile yani hasta değil ki, hamileler iş yapmıyor mu ?
Ben burda gördüm hamilelerin nazlandığını
Doğuma 2 hafta kalana kadar çalıştım evimin işini de yaptım
Sanki hamile olunca başka boyuta falan mı geçiliyor bilemedim

Gitmeyin bence
Bikere annen niye okadar koşturuyor geline
Abiniz arada laf götürüp getiriyor oda yanlış

Geline kirilmakta haklısınız

bravo valla aynen öyle, ben de çalışıyorum şuan, Allah nasip eder de hamile kalırsam yine doğurana kadar çalışmaya devam edeceğim + evimin işlerini yapmaya da tabii ki :)

İşte çok yüzeysel düşünüyosunuz. Berbat bi gebelik geçirdim her anlamda.. her işimi de kendim gördüm ama ne zaman az ayaklansan kanamam olurdu doktor düşücek erken doğucak derken 36 haftalık doğurdum oğlumu.. yatıcaksın sadece tuvalete kalkıcaksın dedi 5 tane doktor gezdim.. ama bi Allah ın kulu yardım etmedi bi annem vardı.. onun da gelmesini istemezlerdi kaynanalar en son babam beni alıp evlerine götürmüştü anneciğim bakmıştı bana..

Lohusalıkta da aynı bir işin ucundan tutmadı en ufak bi yardımı olmadı kaynanamın üstüne eşimi üstüme saldı hep.. boşanıyoduk nerdeyse..

Ben doğumdan sonra bu streslerden kendime gelemedim. Gözümün yaşı hiç kurumadı bebeğimden bi şey anlamadım ve senin yüzünden oluyo bunlar kafasına girmek üzereydim bebeğime karşı.. çok şükür kendimi kontrol ede teskin ve telkin ede ede çıktım o kafadan..

Velhasılı gelini de dinlemek lazım..

Hamileymis kadin yahu is mi yapacakti
Allah askina hamilelik bir hastalik degildir..bunun arkasina siginanlara ayar oluyorum.. ee bizim ninelerimiz 9.aya kadar tarlalarda calismislar nolmus..simdiki gencler hamile tamam tehlikesi olur buseyi olur zaten is yaptirmadi ama insan yedigi canagida kaldirmazmiya ayip valla ..ama ne yapim benim annem salak (özür dilerim anne)coj yuz verdin gelinine ..

Sana bakmadılar mı cümlesinden annesinde klasik bir kaynana olduğunu anladım. Annende sorun olmasa gelin bu kadar tavır almaz. Gelin madem bu kadar kötü niye yılmadan onlara gidiyor iş güç yapıyor hizmetöçilik ediyor? Üstelik abinde annesine karşı tavırlı. Anneni haklı buluyorsan gönderme resmen gelmesini istemiyorlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…