- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi Sevdambenimm
-
Ama hatalısınız. Destek oldunuz mu siz ona?Bence buna siginarak abime mesajlar atiyo..kardeslerin evime gelmicek diye..
Ben yengem olsam Bi Allah razi olsun annem derdim..kimse isin icinde olmayinca anlamiyo.. tesekkur ederim yorumunuza..Annemde 40 gunluk olsun toparlasinlar diye kahirlsniyo cekiyo ..nsnkör iste bazilari..kendi annesi kalkip gelmedi doguma (annemden genc)diyecek lafim yok daha ..beni anlayan anladi.Celistiginiz yerler var. Yengen sut sagiyor annen bibetonla veriyor hatta altina dek annen aliyor !
Ama ah kuzum sana bakamadilar mi lafini gene yenge yiyiyor !
Cocuk sarilik olmus.ki yeni doganda cok normal bir durum.. Insanlara biraz nefes aldirsaniz boyle olmayacak. Anne bebege adapte olamiyor ki. Her yerden insan uruyor resmen dogumda.
Kadin zaten lohusa. Sut geldi gelmedi dogum yorgunlugu ayri .
Zavalli annecinizi de gondermeyin o zaman. Yengeniz ve abinizin tavri hos degil ama . yengenden once abin sinsi ve terbiyesiz.
Cocuga kiyamiyorum gidiyorum lafini da gecin lutfen.
O zaman babaannen sana bakamadi desin.Baskasi dedigin kisi cocuk dogdugundan beri her seyiyle alakali..bunu soylemekte hakki var diye dusunuyorum
iyi de lohusa olmadan önce de annesine yardım etmeyip kenara çekiliyormuş ki zaten, sorun lohusalıkta değil benceBir gün doğum yaptığında, dikişlerin sızım sızım sızlarken, göğsünden süt gelmezken, biri gelip de doyuramadığını düşündüğün ve doyurmak için kendini paraladığın bebeğine ''annen sana bakamıyor mu?'' Dediğinde, belki anlarsın sen de. Bir de kavga etmek için kadıncağızı mı arıyorsunuz ''annemi üzme'' diyerek?Rahat bırakın şu lohusaları yahu. Sendrom yazmayı bilmiyorsunuz daha ''sendrumu'' yazmışsınız kadını yeriyorsunuz burada altını almıyormuş diye.
Birakmazlar...Bir gün doğum yaptığında, dikişlerin sızım sızım sızlarken, göğsünden süt gelmezken, biri gelip de doyuramadığını düşündüğün ve doyurmak için kendini paraladığın bebeğine ''annen sana bakamıyor mu?'' Dediğinde, belki anlarsın sen de. Bir de kavga etmek için kadıncağızı mı arıyorsunuz ''annemi üzme'' diyerek?Rahat bırakın şu lohusaları yahu. Sendrom yazmayı bilmiyorsunuz daha ''sendrumu'' yazmışsınız kadını yeriyorsunuz burada altını almıyormuş diye.
Bu durumu yaymaniz bile ne kadar tehlikeli olduğunuzun kanıtı.inş abinz hEp eşini korur.Annem suan bebegin 40nin cikmasini bekliyomus oyle diyo..annesi ilk önce bebegi istememis bi gun sonra yanina almis ..sanirim logusa sendrumu gibi bisey..o yuzden bebege mama vermisler simdide emziremiyo ..
Hamileymis kadin yahu is mi yapacaktiiyi de lohusa olmadan önce de annesine yardım etmeyip kenara çekiliyormuş ki zaten, sorun lohusalıkta değil bence
Düşünce yapınız bu ise nokta yol alamassınız.Baskasi dedigin kisi cocuk dogdugundan beri her seyiyle alakali..bunu soylemekte hakki var diye dusunuyorum
hayır hamile olmadan önce de annesi yapıyormuş herşeylerini, ayrıca hamile yani hasta değil ki, hamileler iş yapmıyor mu ?Hamileymis kadin yahu is mi yapacakti
Ben burda gördüm hamilelerin nazlandığınıhayır hamile olmadan önce de annesi yapıyormuş herşeylerini, ayrıca hamile yani hasta değil ki, hamileler iş yapmıyor mu ?
bravo valla aynen öyle, ben de çalışıyorum şuan, Allah nasip eder de hamile kalırsam yine doğurana kadar çalışmaya devam edeceğim + evimin işlerini yapmaya da tabii ki :)Ben burda gördüm hamilelerin nazlandığını
Doğuma 2 hafta kalana kadar çalıştım evimin işini de yaptım
Sanki hamile olunca başka boyuta falan mı geçiliyor bilemedim
İşte çok yüzeysel düşünüyosunuz. Berbat bi gebelik geçirdim her anlamda.. her işimi de kendim gördüm ama ne zaman az ayaklansan kanamam olurdu doktor düşücek erken doğucak derken 36 haftalık doğurdum oğlumu.. yatıcaksın sadece tuvalete kalkıcaksın dedi 5 tane doktor gezdim.. ama bi Allah ın kulu yardım etmedi bi annem vardı.. onun da gelmesini istemezlerdi kaynanalar en son babam beni alıp evlerine götürmüştü anneciğim bakmıştı bana..Ben burda gördüm hamilelerin nazlandığını
Doğuma 2 hafta kalana kadar çalıştım evimin işini de yaptım
Sanki hamile olunca başka boyuta falan mı geçiliyor bilemedim
Allah askina hamilelik bir hastalik degildir..bunun arkasina siginanlara ayar oluyorum.. ee bizim ninelerimiz 9.aya kadar tarlalarda calismislar nolmus..simdiki gencler hamile tamam tehlikesi olur buseyi olur zaten is yaptirmadi ama insan yedigi canagida kaldirmazmiya ayip valla ..ama ne yapim benim annem salak (özür dilerim anne)coj yuz verdin gelinine ..Hamileymis kadin yahu is mi yapacakti
Taktir etttim sizi Massallah ..insanin icinden gelcek yabravo valla aynen öyle, ben de çalışıyorum şuan, Allah nasip eder de hamile kalırsam yine doğurana kadar çalışmaya devam edeceğim + evimin işlerini yapmaya da tabii ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?