Bir gelip bir kaybolan mide bulantısı

Asetilkolin

Mucizem ♡ ☆
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2018
490
452
23
29
Kızlar merhaba yine ben :hasta: 9+5 haftalığız. Mide bulantısı çok normal biliyorum ama bir gün bakıyorum hiç bişeyim yok ertesi gün ise mide bulantısından ölüyorum resmen. Bide çok fazla tansiyon düşüklüğü yaşıyorum. Hareketlerim çok kısıtlı. Ayağa kalkacak dermanım olmuyor bazen. Baş ağrılarıda cabası. Bütün gün yatmaktan bıktım. Bide bu bulantılar iyice psikolojimi bozdu. Tam yarın doktora gidicem diyorum kalkıyorum ki bişey yok. Bebeğim için değer biliyorum ama bazen zorluyor beni. Napıcam ben ya :(
Bu arada kusmam olmuyor kızlar. Sadece pis bir bulantı ve öğürmeler.:mad:

Ah o mide bulantıları. Şanslısın bi yerde çünkü en azından bir gün kötüyse sonraki gün güzel geçebiliyor. Benim bulantılarım 6. Haftada başladı ve hergün kesintisiz devam etti. Sadece kuru bulantı değil yediğim hemen hemen her şeyi kusuyordum. Tabi bunların yanında halsizlikte vardı.

Psikolojim bozulma noktasına gelmişti ki 12. Haftaya girince azalmaya başladı şimdi çok nadir oluyo ve kısa sürüyo. Yakında tamamen geçer diye düşünüyorım.

Naçizane tavsiyem yalnız kalmamaya çalış. Kalabalık ortamlarda muhabbete dalıyorsun ve bulantını az da olsa unutabiliyorsun. Ortam güzelse psikolojik olarakta iyi hissediyorsun tabi. Ama yalnız kalınca kendini daha çok dinlediğin için bulantıları fazlaca hissediyorsun. En azından bende öyle olmuştu.

Umarım bulantıların kısa zamanda geçer ve hamileliğin tadını çıkarmaya başlarsın.

Kızlar merhaba yine ben :hasta: 9+5 haftalığız. Mide bulantısı çok normal biliyorum ama bir gün bakıyorum hiç bişeyim yok ertesi gün ise mide bulantısından ölüyorum resmen. Bide çok fazla tansiyon düşüklüğü yaşıyorum. Hareketlerim çok kısıtlı. Ayağa kalkacak dermanım olmuyor bazen. Baş ağrılarıda cabası. Bütün gün yatmaktan bıktım. Bide bu bulantılar iyice psikolojimi bozdu. Tam yarın doktora gidicem diyorum kalkıyorum ki bişey yok. Bebeğim için değer biliyorum ama bazen zorluyor beni. Napıcam ben ya :KK43:
Bu arada kusmam olmuyor kızlar. Sadece pis bir bulantı ve öğürmeler.:mad:
Merhaba canım öncelikle bulantı ve kusmadan 3 gün hastanede yatmış biri olarak kusman olmaması çok çok güzel bi durum. Çünkü kustuğunda kustuğum yiyecekten tiksinip bi daha ondan yiyemiyorum doktor katı şeyler yememi söyledi normalde fazla su içen biri olmama rağmen deli gibi su içmek istiyorum içim yanıyor resmen.. Keşke benimde sadece bulantım olsa daha kötü durumdayım senden her gün en az 2 kere ksuuyorum mide ağrım mide yanmalarım ne yiyeceğim ben şimdi diye düşüncelerim.. Aç geziyorum resmen.. Psikoloijini yüksek tut ben de öyle yapmaya çalışıyorum bi an önce geçsin istiyorum başka çarem yok

Merhaba canım öncelikle bulantı ve kusmadan 3 gün hastanede yatmış biri olarak kusman olmaması çok çok güzel bi durum. Çünkü kustuğunda kustuğum yiyecekten tiksinip bi daha ondan yiyemiyorum doktor katı şeyler yememi söyledi normalde fazla su içen biri olmama rağmen deli gibi su içmek istiyorum içim yanıyor resmen.. Keşke benimde sadece bulantım olsa daha kötü durumdayım senden her gün en az 2 kere ksuuyorum mide ağrım mide yanmalarım ne yiyeceğim ben şimdi diye düşüncelerim.. Aç geziyorum resmen.. Psikoloijini yüksek tut ben de öyle yapmaya çalışıyorum bi an önce geçsin istiyorum başka çarem yok
Canım beniim rabbim yardımcın olsun inşallah çok üzüldüm durumuna :( bende kusmadığım için kendimi bir parça şanslı sayıyorum ama bazen öyle bulanıyor ki kusuyumda rahatlayım diyorum. Benim bulantı kokulardan dolayı heralde. Kokusu olmayan şeyleri daha bir severek yiyorum. Yemek yemek derdi bende de var. Onu mu yesem bunu mu yesem diye düşünürken bile bazen tiksinti uyanıyor. Ben artık bebeğime yalvarmaya başladım. Annecim nolur midemi bu kadar bulandırmada yemek yiyelim azıcık diye. Heralde anlıyor konuştuğum zamanlarda biraz daha rahatım :D allah yardımcın olsun seninde kuzum :KK200:

Ah o mide bulantıları. Şanslısın bi yerde çünkü en azından bir gün kötüyse sonraki gün güzel geçebiliyor. Benim bulantılarım 6. Haftada başladı ve hergün kesintisiz devam etti. Sadece kuru bulantı değil yediğim hemen hemen her şeyi kusuyordum. Tabi bunların yanında halsizlikte vardı.

Psikolojim bozulma noktasına gelmişti ki 12. Haftaya girince azalmaya başladı şimdi çok nadir oluyo ve kısa sürüyo. Yakında tamamen geçer diye düşünüyorım.

Naçizane tavsiyem yalnız kalmamaya çalış. Kalabalık ortamlarda muhabbete dalıyorsun ve bulantını az da olsa unutabiliyorsun. Ortam güzelse psikolojik olarakta iyi hissediyorsun tabi. Ama yalnız kalınca kendini daha çok dinlediğin için bulantıları fazlaca hissediyorsun. En azından bende öyle olmuştu.

Umarım bulantıların kısa zamanda geçer ve hamileliğin tadını çıkarmaya başlarsın.
Canımm çok sağol geri dönüşün için. Valla darısı bana diyeyim inşallah. Benimde umudum 3.ayın bitiminde geçmesi ki inşallah geçer. Ayy gerçektn o konuda çok haklısın yalnız olunca daha fena bulanıyor ve maalesef bende evde yalnızım. Eşim işte ben evde :( bulunduğum şehirde şuan aşırı bir kar var dışarıda çıkamıyorum. Bide üstüne 3 hafta önce düşük tehlikem vardı. Anlayacağın iyice eve hapis oldum. Bende allaha dua ediyorum inşallab geçer diye. Artıkk bende hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum :halay::KK200:

Canım beniim rabbim yardımcın olsun inşallah çok üzüldüm durumuna :KK43: bende kusmadığım için kendimi bir parça şanslı sayıyorum ama bazen öyle bulanıyor ki kusuyumda rahatlayım diyorum. Benim bulantı kokulardan dolayı heralde. Kokusu olmayan şeyleri daha bir severek yiyorum. Yemek yemek derdi bende de var. Onu mu yesem bunu mu yesem diye düşünürken bile bazen tiksinti uyanıyor. Ben artık bebeğime yalvarmaya başladım. Annecim nolur midemi bu kadar bulandırmada yemek yiyelim azıcık diye. Heralde anlıyor konuştuğum zamanlarda biraz daha rahatım :KK70: allah yardımcın olsun seninde kuzum :KK200:
Sağol canım allah hepimizin yardımcı olsun herkesin sorunu kendine zor geliyor gerçekten kimseyi yadırgamamak seninki şöyle benimki böyle dememek lazım herkes kendine göre zor zaman geçiriyor tabi ki.. Ne güzel bebişin seni dinliyor o zaman :)) ben daha iletişim kısmına geçemedim hastane durumlarından :)))

Sağol canım allah hepimizin yardımcı olsun herkesin sorunu kendine zor geliyor gerçekten kimseyi yadırgamamak seninki şöyle benimki böyle dememek lazım herkes kendine göre zor zaman geçiriyor tabi ki.. Ne güzel bebişin seni dinliyor o zaman :)) ben daha iletişim kısmına geçemedim hastane durumlarından :)))
Küçük belki daha ama ben şimdiden konuşuyorum duyuyor duymuyor hiç bi bilgim yok kuzum valla :D sende haklısın benimde 2 hafta önce durumum berbattı hiç sevemedim bile karnımı. İnsanın canı acıyınca gözü bişey görmüyor maalesef kii. Rabbim önce annişlerimizi sağlıklı eylesinki bebişlerde sağlıklı olsun :))

Çok doğru diyorsun herkesin derdi kendine göre büyük. Allah çekemeyeceğimiz yükü yüklemezmiş. Ya bismillah deyip sırtlıyoruz bunuda. Allah cümleten yüzümüze baksın, yar ve yardımcımız olsun :))

Küçük belki daha ama ben şimdiden konuşuyorum duyuyor duymuyor hiç bi bilgim yok kuzum valla :KK70: sende haklısın benimde 2 hafta önce durumum berbattı hiç sevemedim bile karnımı. İnsanın canı acıyınca gözü bişey görmüyor maalesef kii. Rabbim önce annişlerimizi sağlıklı eylesinki bebişlerde sağlıklı olsun :))

Çok doğru diyorsun herkesin derdi kendine göre büyük. Allah çekemeyeceğimiz yükü yüklemezmiş. Ya bismillah deyip sırtlıyoruz bunuda. Allah cümleten yüzümüze baksın, yar ve yardımcımız olsun :))
Amin tatlım inşallah bu günlerde geçicek alıcaZ Sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza:KK200:

Back
X