Bir genç kız daha başını yakacak

Bu tür evliliklerin sonunun iyi bittiğini hiç görmedim. Bu zamanda bu kadar yaş farkıyla evlilikler yürümüyor. ya bir çaresizi buluyor yada bazı şeyleri ön göremeyen kadınları bulup hayatlarını mahvediyor erkekler. Paraları olunca genç kadınlara yetebileceklerini sanıyorlar. Genç bir kadınında erkeğin parasından çok gençliğine de ihtiyacı olduğunu bir türlü anlamıyor bu insancıklar.

Bende anlamadım. Kız istemeye Suriyeye gidelim diyor.Zaten adama dedim, kız bursada çalışmaya devam etsin diye. Anneme kim bakacak diyor. Mantık evliliği olacak diyor. Adama sen 50 yaşına geleceksin. Kız 35 olacaksın diyorum. Umrumda degil. Adamın babası da aşırı huysuz bir insan. Annesinin durumu çok ileri. Allah günah yazmasın ama ben annesiyle 15 dakika aynı odada oturamadım. Çünkü sürekli küfür ediyor. Bu kız nasıl yapacak bilmiyorum.

Ben sizin eşinizin hayat görüşünden de şüphelendim açıkçası.
Benim eski eşimin abisiydi ama eski kayın alkol kullanan, küfürbaz ne idüğü belirsiz icralık herifin tekiydi. O da kendisine kız verilmeyeceğini bildiğinden kendisine böyle bir köle satın almıştı suriyeden.
Bu adamın da amacı o. Anasına bakıcı kendisine köle satın alıyor.Yazık gerçekten !

Maalesef öyle. Bana eltin olacak diyor. Evlenınce bize oturmaya gelirler sürekli.Kıza gercekten cok üzüldüm. Birlikte suriyeye gidelim kız istemeye diyor.
Ben böyle düşüncede ki bir adamla evime sokmayı geçtim,aynı ortamda bile olmazdım.Eşiniz nasıl arkadaşlık yapıyor?

biri sizden yardım istemediği sürece hiçbir işe karışılmaması taraftaryım bende. çünkü olacaklardan siz mesul sayılırsınız ve direk günah keçisi olursunuz. herkesin bir şekilde kendi aklı var. o kızın da illaki yakınları vardır. belki uyarırlar yada uyarmazlar. ilerde bir gün sizden destek isterse o zaman destek verebilirsiniz. maalesef şuan için yapabileceğiniz birşey yok

Eşiniz böyle bir adamla nasıl arkadaş?
Yaşayış şekli , inancı düşünce yapısı farklı insanla ne ortak noktası var?
Ben böyle adamla muhabbet etmem ,eve almam ,kadına hizmetçi gözüyle bskan adamı değil arkadaşımla tanıştırmak selam bile vermem ....
Ben adamın böyle oldugunu bilsem zaten tanıştırmazdım.Ben son 3 4aydır kafa yapısından sogudum. Ve bana artık aşırı itici geliyor. Sözde kızı hizmetçi gibi kullanmayacak
Ya bir de kızın mazlum olduğunu varsayıyorsunuz ya inşallah değildir. :KK53: Cadının teki çıkar da hepsini kırar geçirir umarım.
Vala adamın babası çok huysuz. Kızı bastırır gibi geliyor
Birde adamın babası alkolik
Aynı evde nasıl olacakki

Ben böyle düşüncede ki bir adamla evime sokmayı geçtim,aynı ortamda bile olmazdım.Eşiniz nasıl arkadaşlık yapıyor?
Eşim birbirimize saygı duyuyoruz diyor. Kendi düşüncesi, kocaman adam ne diyeyim diyor. Ben son aylarda adamdan çok rahatsız olmaya başladım. Kafa yapısı çok farklı. Kedilerimi bile o gelince kaçıyor. Bir kedim saldırdı ona geçen.

biri sizden yardım istemediği sürece hiçbir işe karışılmaması taraftaryım bende. çünkü olacaklardan siz mesul sayılırsınız ve direk günah keçisi olursunuz. herkesin bir şekilde kendi aklı var. o kızın da illaki yakınları vardır. belki uyarırlar yada uyarmazlar. ilerde bir gün sizden destek isterse o zaman destek verebilirsiniz. maalesef şuan için yapabileceğiniz birşey yok
Maalesef öyle. Akşam adama ayrı ev açması gerektiğini falan söyledim. Ancak işine gelirse kapı orada diyor. Kız eltim olacakmış. Ama ben samimi olmayı düşünmüyorum.

Bu tür evliliklerin sonunun iyi bittiğini hiç görmedim. Bu zamanda bu kadar yaş farkıyla evlilikler yürümüyor. ya bir çaresizi buluyor yada bazı şeyleri ön göremeyen kadınları bulup hayatlarını mahvediyor erkekler. Paraları olunca genç kadınlara yetebileceklerini sanıyorlar. Genç bir kadınında erkeğin parasından çok gençliğine de ihtiyacı olduğunu bir türlü anlamıyor bu insancıklar.
Kocaman adam. 36 yaşında ve büyük duruyor. Ben adama sübyancı mısın sen dedim. Çünkü birkaç ay önceden de 20li yaşlarda biriyle evlenmesi gerektiğini söylemişti. Çocugun yaşta demiştim.Adam annesine bakacak hizmetçi arıyor en çalışıcam o anneme bakacak diyor.Kızı işe falanda göndermeyecek. Kıza gerçekten üzüldüm.Suriye bu kadar kötü durumda mı acaba

suriyeden kurtulsun diye adama hizmetci veriyorlar. 2 yıl sonra kizin gozü açılınca kaçar
Maalesef. Aynılarını söyledim. Kaçarsa kaçsın diyor.Anne babası tamam, benim kızım anne babanla yaşayacak, geri dönmek yok demiş.Kızla 3 4günde bir translete işe konuşuyorlarmış.Adamın babası aşırı huysuz.Densizin teki. Ayrıca alkolik.İçip içip eve geliyor. Bu kız nasıl rahat edecek o evde bilmiyorum. Annesi yazık hasta ama o da küfür falan ediyor.Ani tepkiler veriyor. Çocuk gibi durmuyor.Tabi hastalıgı yüzünden. Ama hastaya bakmak kolay degil. Bu kızın 1 2 sene sonra çocugu olacak. Hem o kadına hem çocuğa nasıl bakacak bu kız.

Maalesef öyle. Akşam adama ayrı ev açması gerektiğini falan söyledim. Ancak işine gelirse kapı orada diyor. Kız eltim olacakmış. Ama ben samimi olmayı düşünmüyorum.

Hayırlı olsun umarım güzel bir evlilikleri olur , ayrı ev arkadaşınızın planıyla taban tabana zıt bir tavsiye şimdi bir bakıcı tutsa tuttuğu kişinin maaş , sigorta, izin günü, mesai saati gibi hakları olacak birde cinsel yükümlülükleri olmayacak ülkemizden biriyle evlense düğün maliyeti olacak ve kapı gösterilince çekip gidebilmesi bir savaş mağduru gurbetçiye nazaran kolay olacak bu ihtimalleri bertaraf ettiği bir planla karşınıza gelmiş ayrı ev tavsiyesi sizin güzel gönlünüzün dışa vurumu diyelim

Kocaman adam. 36 yaşında ve büyük duruyor. Ben adama sübyancı mısın sen dedim. Çünkü birkaç ay önceden de 20li yaşlarda biriyle evlenmesi gerektiğini söylemişti. Çocugun yaşta demiştim.Adam annesine bakacak hizmetçi arıyor en çalışıcam o anneme bakacak diyor.Kızı işe falanda göndermeyecek. Kıza gerçekten üzüldüm.Suriye bu kadar kötü durumda mı acaba
Bu kadar yaş farkı ile aklı başında olan kadınlar böyle adama sümük atmaz. Erkek olması hiç bir şeyi değiştirmiyor belli bir yaşa gelmiş artık. Bir çok genç kadının açısından çoktan çıkmış boş konuşuyor. Akılsız demiyecegim ancak zavallı birini bulur.

Eşim birbirimize saygı duyuyoruz diyor. Kendi düşüncesi, kocaman adam ne diyeyim diyor. Ben son aylarda adamdan çok rahatsız olmaya başladım. Kafa yapısı çok farklı. Kedilerimi bile o gelince kaçıyor. Bir kedim saldırdı ona geçen.
Evet bende farklı düşüncelerden insanlarla arkadaşlık edebilirim ama bu tarz insanla olan arkadaşlığa saygı duyamam.En azından kendim aynı ortamda olamazdım.Adam kendine resmen köle alıyor ve bunu normalleştiriyor

Hayırlı olsun umarım güzel bir evlilikleri olur , ayrı ev arkadaşınızın planıyla taban tabana zıt bir tavsiye şimdi bir bakıcı tutsa tuttuğu kişinin maaş , sigorta, izin günü, mesai saati gibi hakları olacak birde cinsel yükümlülükleri olmayacak ülkemizden biriyle evlense düğün maliyeti olacak ve kapı gösterilince çekip gidebilmesi bir savaş mağduru gurbetçiye nazaran kolay olacak bu ihtimalleri bertaraf ettiği bir planla karşınıza gelmiş ayrı ev tavsiyesi sizin güzel gönlünüzün dışa vurumu diyelim
Bakıcıya kesinlikle karşı. Dediginiz gibi karşılayamazda. Ee evlenmekte istiyor. Suriyeli ile evlenicem dediginde şaka yaptı sanmıştım. Meger gerçekmiş. Buradaki kızlar çok şey istiyor diyordu.Akşam biraz laf dalaşı gibi oldu aramızda.Ben artık onun düşüncelerine tepkisiz kalamıyorum. Bu yüzden pek aynı ortama girmemeye çalışacağım.Yoksa laf dalaşı oluyor aramızda.

Bu kadar yaş farkı ile aklı başında olan kadınlar böyle adama sümük atmaz. Erkek olması hiç bir şeyi değiştirmiyor belli bir yaşa gelmiş artık. Bir çok genç kadının açısından çoktan çıkmış boş konuşuyor. Akılsız demiyecegim ancak zavallı birini bulur.
Muhtaç birini buldu.Kızın ailesi de tamam diyor. Ve kızın ailesi kız geri dönsede sanırım kabul etmiyor. Adam herşeyi baştan söylemiş.Kız umarım gözünü açar.

Evet bende farklı düşüncelerden insanlarla arkadaşlık edebilirim ama bu tarz insanla olan arkadaşlığa saygı duyamam.En azından kendim aynı ortamda olamazdım.Adam kendine resmen köle alıyor ve bunu normalleştiriyor
Adam köle aramadıgını, kızın maddi olarak her ihtiyacını karşılayacagını söylüyor. Ben dışarıda çalışıcam. O da çalışsa anneme kim bakacak diyor.Hastalık elde olan bişey degil biliyorum. Annesine de üzülüyorum. Ben annesiyle 15 dakika aynı ortamda zor oturdum. Kadının elinde degil, ne dedigini bilmiyor. Sürekli küfür ediyor, asarım, keserim gibi konuşuyor.O kız nasıl o kadına bakacak. Kendi daha çocuk.Bende aynı ortama pek girmemeye çalışıyorum.Yoksa fikirlerine karşı kendimi tutamıyorum.Atatürk düşmanı, laiklik düşmanı.

Sizin kocanız kadar rahatsız olduğum insan çok azdır. Böyle biriyken devam ettiğinize göre sizde de bir problem var. Adamın elle tutulur tek bir artısı bile yok, he seferinde daha iğrenç bir şey çıkıyor altından.
Eşim adamla zıt fikirde. Bende çok sordum eşime. Bununla nasıl arkadaşsın diye. Birbirimize saygı duyuyoruz diyor.Adamın Atatürk düşmanı olması falan beni aşırı rahatsız ediyor. Ben açıkcası son zamanlarda aynı ortama girmemeye çalışıyorum.

Eşim adamla zıt fikirde. Bende çok sordum eşime. Bununla nasıl arkadaşsın diye. Birbirimize saygı duyuyoruz diyor.Adamın Atatürk düşmanı olması falan beni aşırı rahatsız ediyor. Ben açıkcası son zamanlarda aynı ortama girmemeye çalışıyorum.
Benim aklım hayalim almıyor. Bu adamla görüşme diyeceksiniz olacak bitecek. Bu kadar yani. Arkadaşı olmuş bir kere diye manyağın biriyle bir ömür geçirmek, eve sokmak, o geldi diye başka odaya geçmek zorunda değiliz. Ne münasebet gelecek benim evimde şeriat diyecek, kadınları aşağılayacak. Ağzına s.carim böcek ya sinir oldum

Ben sizin eşinizin hayat görüşünden de şüphelendim açıkçası.
Benim eski eşimin abisiydi ama eski kayın alkol kullanan, küfürbaz ne idüğü belirsiz icralık herifin tekiydi. O da kendisine kız verilmeyeceğini bildiğinden kendisine böyle bir köle satın almıştı suriyeden.
Bu adamın da amacı o. Anasına bakıcı kendisine köle satın alıyor.Yazık gerçekten !
İtiraf edemiyor ama niyeti o. Bize diyorki, mantık evliliği yapacaklarmış, herkes herşeyi baştan biliyormuş. Kızın anne babası tamam demiş.Bende eşim nasıl arkadaş bilmiyorum. Ben evlendikten sonra adamın zihniyetini anladım. Birde adamla hiç siyaset, din konuları konışmamıştık.Eşimde adamın geri kafalı oldugunu düşünüyor. Ama halaa arkadaş. Birbirlerine zor günlerde destek oluyorlar. Bu sanırım eşimi baglıyor. Eşimin bir arkadaşı daha var. O kendini geliştirmiş. Bu adamı o da tanıyor. Mesela o adam bununla hiç aynı ortama girmemeye çalışıyor. O da bu adamdan rahatsız oluyor. Son zamanlarda bende rahatsız olmaya başladım.

Benim aklım hayalim almıyor. Bu adamla görüşme diyeceksiniz olacak bitecek. Bu kadar yani. Arkadaşı olmuş bir kere diye manyağın biriyle bir ömür geçirmek, eve sokmak, o geldi diye başka odaya geçmek zorunda değiliz. Ne münasebet gelecek benim evimde şeriat diyecek, kadınları aşağılayacak. Ağzına s.carim böcek ya sinir oldum
Zaten adamla hep laf dalaşına giriyoruz. Talibanı falan savunuyor.Fikirlerimiz çok çok zıt.O gelince odadan çıkmamayı çalışıyorum. Ama kışın mecbur oturduğumuz odada oturuyorlar.

Back
X