Bir genç kızın çabası :)

bırakmayacagım bu sefer son olsun bu yaslardakı zayıflama cabam istiyorum . Erken yatıp erken kalkamıyorumkı moralım duzelsın :ssz: şu ygs ve lys yide düşünmeden duramıyorum. ve herkesin oldugu gibi bnımde ufak tefek pürüzlerim sayesınde dun uyuyamadım.. Moral verdiğiniz için sağolun benbirkelebeğim ve sumelody

okuduğum kadarıyla 11. sınıfa geçmişsin daha erken sıkma kendini düzenli çalışmayla her şey hallolur :16:

canım benim lise bitti bu sene. şimdi tekrar dersaneyle hazırlanıp puanımı dahada yükseltmek istiyorumm.
ama bakarım yine de sayfayaa :)
eee diyet nasıl gidiyoorrr

Toparladım bugun biraz daha :) yedıklerımı yazayım : sabah az bişey kahvaltı canım ıstemedı. öğlen bi kase tavuklu pilav bir de tatlı yedim aksam bir elma bugunu kapatıyorum böyle ben. :) su içmeye devam edeceğim ama. ve ne basarılar okuyorumda özenıp bırakamıyorum dıyetı. gunde 10 km yuruyuş yapan bırısı diyetsiz baya bi kg vermiş bnde dıyetle yuruyus yapacagım evde yuruyus bandı var üstelik :1:

ilk defa rahat ve kolay gelen bir egzersiz keşfettim sevgili kk üyelerinden :KK16: Leslie Sansone nin egzersizleri harika . Tam benim gibi kişiler için. Ve belli bir diyete uymadan kg vermek çok daha kolayy !! :KK9:

Merhabalar, nasıl zayıfladınız ? Leslieyi kim keşfetti ? Yani gerçekten merak ediyorum. Bir de yedikleriniz gerçekten çok az değil mi ? Yani bu gelecekte tekrardan kilo almanını belirtileri olabilir mi ? Çünkü doymuyoruz, sonra kilo verince tekrardan yüklenebiliriz diye düşünüyorum.

Toparladım bugun biraz daha :) yedıklerımı yazayım : sabah az bişey kahvaltı canım ıstemedı. öğlen bi kase tavuklu pilav bir de tatlı yedim aksam bir elma bugunu kapatıyorum böyle ben. :) su içmeye devam edeceğim ama. ve ne basarılar okuyorumda özenıp bırakamıyorum dıyetı. gunde 10 km yuruyuş yapan bırısı diyetsiz baya bi kg vermiş bnde dıyetle yuruyus yapacagım evde yuruyus bandı var üstelik :KK1:
Canım hem diyet anlamında hem sınav babında sana motive verebilir ve yardımcı olabilirim. :)

Canım hem diyet anlamında hem sınav babında sana motive verebilir ve yardımcı olabilirim. :)

Çok sevinirim, ben de şu an 5 km. den başlamayı düşünüyorum. 10 km. ilk başta zor olur gibime geliyor. Ya da olmazsa hafta sonu yapabilirim, masa başı bir çalışan olarak. Teşekkür ederim.

Çok sevinirim, ben de şu an 5 km. den başlamayı düşünüyorum. 10 km. ilk başta zor olur gibime geliyor. Ya da olmazsa hafta sonu yapabilirim, masa başı bir çalışan olarak. Teşekkür ederim.
Nasıl gidiyor çalışmalar ? Şuan kaç kilodasın ve uyguladığın bir diyet var mı canım :)

Nasıl gidiyor çalışmalar ? Şuan kaç kilodasın ve uyguladığın bir diyet var mı canım :)

Şu an 110 kg. Ama geçen tartı 107 kg. gösterdi. Tartıyı teyit için arkadaşları da tartıcam. :KK16: Şu an uyguladığım diyet, Karatay diyeti. Bir de Tolgahan Özseven'i dinliyorum, Mehmet Öz'ü. Ortaya karışık gidiyorum ama poğaça ikram edildi mesala, ucundan alıyorum. Gerisi gelmiyor. Dolapda kek pasta duruyor, yemiyorum. (Mücadele ediyorum. ) bilmiyorum, ama bu maraton uzun olduğu için biraz zoruma gidiyor. Zaten hep başlıyor, bırakıyorum.

Şu an 110 kg. Ama geçen tartı 107 kg. gösterdi. Tartıyı teyit için arkadaşları da tartıcam. :KK16: Şu an uyguladığım diyet, Karatay diyeti. Bir de Tolgahan Özseven'i dinliyorum, Mehmet Öz'ü. Ortaya karışık gidiyorum ama poğaça ikram edildi mesala, ucundan alıyorum. Gerisi gelmiyor. Dolapda kek pasta duruyor, yemiyorum. (Mücadele ediyorum. ) bilmiyorum, ama bu maraton uzun olduğu için biraz zoruma gidiyor. Zaten hep başlıyor, bırakıyorum.
Bende evde pasta çörek olduğu zaman daha çok zorlanıyorum ama asıl sonuç onlara dur dediğimizde gösteriyor kendini canım. yılma bozsanda ilerisini düşünerek kendini tekrar toparlamaya çalış herkesin olmaz yapamıyorum dediği an vardır önemli olan o anda bile inancını yitirmeden devam edebilmek canım :)

Back
X