- Konu Sahibi pembekurkum
boyun uzunmus senin kilon kactıki çok göstermez:) yapıyorum dün yaptım bu sabahta yaptım :)
pembe ablacığım uzun ama hem uzun hem kilolu iriyarı bi şey olmak isteyen kim

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyun uzunmus senin kilon kactıki çok göstermez:) yapıyorum dün yaptım bu sabahta yaptım :)
Ben geldim ben sana seve seve katılırım hem YGS LYS'de iyi olur![]()
inşallah istediğin gibi olursun canım :)
Ben geldim ben sana seve seve katılırım hem YGS LYS'de iyi olur![]()
kaç kilosun boyun kaç canım ?
Tatlım boyum 156-157 civarında maalesef kilom ise 53.Tabi bu kısa boyda o kadar kötü duruyor ki mesela birisi 165 boyu olsa 60 kilo olsa idare eder ancak kısa boyda çok kötü duruyor![]()
bizde zayıflarız o zamanben kahvaltı etmedim. öğle yemeğinide tavuk yumurta recel yedim :26:
Sana önerim istersen tüm gün ymek yeme ama kahvaltını yap.3 öğün yemek çok önemli metobolizma hızı ve insülin direnci var çünkü bu yüzden metobolizmayı hızlandırmak için maalesef sık sık ve az yemeliyiz![]()
kim uğraşacak 3 öğünlesıkıldım bıraz doğruya doğru
biraz öyle![]()
O zaman şöyle seni bir motive edelim.Bak küçülük resimlerinden birini eline al.Ondan sonra o zamnandan bu zamana yaşadığın şeyleri düşün ve aynaya bak.İncelseydim ne olurdu bir düşün.Neden incelmek istiyorsun bir düşün.Sonra bana geri cevap yaz![]()
Elimde leblebiyle hiçte motive olamadım![]()
böyle dediğime bakma canım irademi kullanıp bu aksam yemek ymicem olcak bıtcek
Cık cık cık olmadı şimdiAkşam yemek falza yeme hiç yememezlik etme yarım litre suyu al önüne yanına da çorba veya sebze yemeği varsa ikisinden birini koy bir kaşık o bir yudum su hem doyarsın hem de saat 2 'de çalışcak yağ yakma sistemi için metobolizmayı aktif hale getirirsin
![]()
Gelip katılacak olan yok mu ?
Ygs ve lys hakkında da bu günlüğümde sormak istediğim şeyler vardı. Hem sohbet eder yediklerimizi paylaşır hemde zevkle zayıflardık + bilgilenirdik yahu![]()
sakın bırakma ben de senin gibi kendi çapımda dikkat ediyorum günlüğümü inceleyebilirsin 169 boya 69 kg çok normal değil bırakma kendini. ben de başlayıp başlayıp bıraktım kaç kez sıkılıp ama bu günlükler bunun için vartakipteyim ona göre
bu arada boyum 158 >> 51.4 kilo oldum bugün itibariyle
sevmediğin ve bıktığın şeyler varsa yemeyi de bırak bence