ben ilkokula giderken 25 yaşındakiler için ölmek üzereler artık diye düşünürdüm
hehehehe yok bazen istisna oluyor, mesela babaannem benim için bir tanedir. (annem duymasın) 100 tane anneannem olsa 1 tane babaanneme değişmem. benim k.validem de bir tanedir, allahım eksik etmesin onu. o yüzden benim minikler de babanelerini çok severler, özlerler ama tabi anneanne baktığı için ona daha düşkünler :)
sen mükemmel bir babane olacaksın eminim parkon, egem abla da öyle :)
hehehehe yok bazen istisna oluyor, mesela babaannem benim için bir tanedir. (annem duymasın) 100 tane anneannem olsa 1 tane babaanneme değişmem. benim k.validem de bir tanedir, allahım eksik etmesin onu. o yüzden benim minikler de babanelerini çok severler, özlerler ama tabi anneanne baktığı için ona daha düşkünler :)
sen mükemmel bir babane olacaksın eminim parkon, egem abla da öyle :)
mevcut zaten
oğlan 11 kız 4Kaç yaşındalar canım.
yok artıkönemli olan hissetiğin yaşt aolmak ben 18 hissediyom dermişim
ya ben,ben ofice
senin gibi geline ve torunu can kurban :)
artık 9 yaşındayken 25 nasıl büyük geldiyseama hakkaten dediğin doğru, hissettiğin ve gösterdiğin yaştasın. mesela kimse 29 olduğuma inanmıyor benim tabi bende bir üzüntü, bir üzüntü
sağol kadişim
dur önce biz bir büyüyelim sonra k.valide oluruzama senin gelinin yaşadı onu biliyorum, dünya tatlısısın sen
oğlan 11 kız 4
o senin datluluğun
doğru biz daha minikiz,küçüküz ama parkon gerçekten iyi bir babaanne olacakhatta bi tane daha kızı olursa dünür bile olabiliriz bilemiyorum
Selam kızlar
Sayısaldan trilyon çıkarsa senin için doğururum bi tane kadişim.
evet madalyonun o tarafıda var, yaşından beklendiği gibi davranılmayınca insanlarda bi hayal kırıklığı oluyo sende de üzüntüartık 9 yaşındayken 25 nasıl büyük geldiyseama hakkaten dediğin doğru, hissettiğin ve gösterdiğin yaştasın. mesela kimse 29 olduğuma inanmıyor benim tabi bende bir üzüntü, bir üzüntü
sağol kadişim
dur önce biz bir büyüyelim sonra k.valide oluruzama senin gelinin yaşadı onu biliyorum, dünya tatlısısın sen
ben çalışıyom düşmem sanırımSende epey büyütmüşsün.
Kızda okula başlayınca benim gibi boşluğa düşersin
Kadişim çeyrekliğin geldi kuzum.
ne çeyrekliği bacişkom hankı çeyreklik nerde :26:
Kocan çeyrek takmadımı bugün sana.
Kocan çeyrek takmadımı bugün sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?