ilk deneme için fena sayılmaz kendime güveniyorum
nevoşum sağ ol balım :)
ağla ağla kürk iste kalp isteaz çalışıyorsun demek ki biraz az gez de k.k.da yazı yaz artar kalbin ohanda 3.kere ojemi değiştiriyorsun yaşlanınca genç kalma isteği artarmış belirtilerde bunlar
sevgili ve sayın ablalarım; öncelikle selam eder ellerinizden öperim..bugün şu fani ömrümde tam 30 yılı devirmiş bulunuyorum.bunun 4-5 yılını kk da geçirdim daha gencecik fidanken geldim buralara..ah ne günlerdi,gençlik başka..o zaman buralar tarlaydı bağdı,böyle topikler yoğudubade daha portakalda vitamindi,parkon bakım topiklerinde dolanıyodu,office ve depresif bdv nin altını üstüne getiriyodu,hanm ablam çete başıydı
neyse diyeceğim o ki,d.günüm olduğu içüün altın mı olur pırlanta mı yakut mu artık gönlünüzden ne koparsa bi kürk hediye etseniz bana,ağaların eline vurulmazmış :84:
Günaydınlarrrrr hanımlarrr
günaydın ablammm............:130::130:
Bu arada ben yeniyim burda
Günaydınn hoş geldinizzdaha önce hiç görmediim de
hoşbulduk....hiç takılmıyordum burlarda o yüzdendir.....
Nice mutlu yıllara olsun kadişimmmsevdiklerinle bir ömür boyu beraber olmanız dileğimle iyiki doğdun seni seviyoruzzz bitanemm
Çete başıyım halaaa kşmselere vermem ünvanımı ona göreee
ablacım çok teşekkürler ben de sizleri seviyorum iyi ki tanıdım hepinizi
tabii ki çete başımız sensin pardon sosyal oluşum lideri diyecektimadımız çıkmış 9'a inmez 8'e zati
Ne güzel bir iş o öyle,pazartesi tatil ne güzel
Beni de yanına aldırsana ofisim,çay yaparım gayfe yaparım
Temizlik yapamam ama,onu kadiş yapar.
Hayyal niye gitmişti ki,gelmesine sevindim.
Ben iyiyim ,sen nasılsın?
Buranın yoğun saatlerde gelirsen seninkede ilgileniriz canım
KADESA!!!!bana ünlem fırlattırma,kötü anılarım var
Ne temizliği kızaaam,bir düşünce tavası fırlattırıp hepsini ous a yaptırmışındır sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?