Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

:9::9: ilk deneme için fena sayılmaz kendime güveniyorum

nevoşum sağ ol balım :)

ağla ağla kürk iste kalp iste :19: az çalışıyorsun demek ki biraz az gez de k.k.da yazı yaz artar kalbin :9: ohanda 3.kere ojemi değiştiriyorsun :53: yaşlanınca genç kalma isteği artarmış belirtilerde bunlar :1:

Sen zaten hep yaşımla ezikle beni :50: Ne varmış 45 yaşındaysam:47: Bak avatar resmime hiç 45 lik gibimi duruyorum.TAşım taaaşş:12::32::8:

sevgili ve sayın ablalarım; öncelikle selam eder ellerinizden öperim..bugün şu fani ömrümde tam 30 yılı devirmiş bulunuyorum.bunun 4-5 yılını kk da geçirdim daha gencecik fidanken geldim buralara..ah ne günlerdi,gençlik başka..o zaman buralar tarlaydı bağdı,böyle topikler yoğudu :60: bade daha portakalda vitamindi,parkon bakım topiklerinde dolanıyodu,office ve depresif bdv nin altını üstüne getiriyodu,hanm ablam çete başıydı :52:

neyse diyeceğim o ki,d.günüm olduğu içüün altın mı olur pırlanta mı yakut mu artık gönlünüzden ne koparsa bi kürk hediye etseniz bana,ağaların eline vurulmazmış :84:

Nice mutlu yıllara olsun kadişimmm :48: sevdiklerinle bir ömür boyu beraber olmanız dileğimle iyiki doğdun seni seviyoruzzz bitanemm :38::38:

Çete başıyım halaaa kşmselere vermem ünvanımı ona göreee :27::27:

Nice mutlu yıllara olsun kadişimmm :48: sevdiklerinle bir ömür boyu beraber olmanız dileğimle iyiki doğdun seni seviyoruzzz bitanemm :38::38:

Çete başıyım halaaa kşmselere vermem ünvanımı ona göreee :27::27:

ablacım çok teşekkürler ben de sizleri seviyorum iyi ki tanıdım hepinizi :16:

tabii ki çete başımız sensin pardon sosyal oluşum lideri diyecektim:27: adımız çıkmış 9'a inmez 8'e zati :51:

ablacım çok teşekkürler ben de sizleri seviyorum iyi ki tanıdım hepinizi :16:

tabii ki çete başımız sensin pardon sosyal oluşum lideri diyecektim:27: adımız çıkmış 9'a inmez 8'e zati :51:

Bende öyle kadişimmmm hepiniz değerlisiniz benim için :16::16:

Olsun sen gene çete lideri de bana :27::27: kendimi ayrıcalıklı hissettiriyor bana :52::52:

Ne güzel bir iş o öyle,pazartesi tatil ne güzel:51:
Beni de yanına aldırsana ofisim,çay yaparım gayfe yaparım:25:
Temizlik yapamam ama,onu kadiş yapar.:6:
Hayyal niye gitmişti ki,gelmesine sevindim.

Ben iyiyim ,sen nasılsın?
Buranın yoğun saatlerde gelirsen seninkede ilgileniriz canım:27:

KADESA!!!!bana ünlem fırlattırma,kötü anılarım var:27:
Ne temizliği kızaaam,bir düşünce tavası fırlattırıp hepsini ous a yaptırmışındır sen:51:

ÇÖM olduğum için yoğun saatleri bilemedim ki :27::27:

kızlar ne oluyor allah aşkına yaw? elmayra neden banlandı ? gstringle sorun ne?

Son düzenleme:
Back
X