Senin bdv ye gitmen tehlikeli coolum,
Bidaha bayramlarda gitcez beraber.
Ramazan bayramından birgün önce banlanırsak ertesi gün çıkarız
Parkon ablam kadesa ablam ve oficce yaşını bilemiyorum ablam olabilirsin okypete ablacım ve mune teyzem sizleri çok özledim yahuu .
Ay anlatsam uzun mesele şöyle bir sene önce benim laptop 4 kere bozuldu değişin dedim yok şikayet etcem dedim yok benden kaçar mı gittim tüketici haklarına gittiö öğrenciyim sınav zamanı mağdur edildim diye davayı açtım 6 ay tüketici haklarından cevap bekledim sonra bunlar beni delirtti bulunduğum ilçenin hakem heyetini ankaraya şikayet ettim işim 1 haftada halledildi çatır çatır paramı geri verdi laptopu aldığım yer. Burunlarından getirdim böyle bir canavarım ben. Bu arada erkek arkadaşım bana laptop verdi eve gelirken geri vermek zorunda kaldım oyüzden şimdi laptopum yok şimdi halamın laptopuna yapıştım. Pazar günü alacağım ama
Neden bunları anllattın dicen bende bilmiyorum. Sınav zamanıydı istanbula dönüp pcsiz kalmanın verdiği stres ve size duyduğum özlem beni saçmalattı
ç b ne kim o nerde hankısı
off bu gece ör ör bitiremedim şu kazağı ya
Beni, beniiiiiiiiiiii :26:Parkon ablam kadesa ablam ve oficce yaşını bilemiyorum ablam olabilirsin okypete ablacım ve mune teyzem sizleri çok özledim yahuu .
Ay anlatsam uzun mesele şöyle bir sene önce benim laptop 4 kere bozuldu değişin dedim yok şikayet etcem dedim yok benden kaçar mı gittim tüketici haklarına gittiö öğrenciyim sınav zamanı mağdur edildim diye davayı açtım 6 ay tüketici haklarından cevap bekledim sonra bunlar beni delirtti bulunduğum ilçenin hakem heyetini ankaraya şikayet ettim işim 1 haftada halledildi çatır çatır paramı geri verdi laptopu aldığım yer. Burunlarından getirdim böyle bir canavarım ben. Bu arada erkek arkadaşım bana laptop verdi eve gelirken geri vermek zorunda kaldım oyüzden şimdi laptopum yok şimdi halamın laptopuna yapıştım. Pazar günü alacağım ama
Neden bunları anllattın dicen bende bilmiyorum. Sınav zamanıydı istanbula dönüp pcsiz kalmanın verdiği stres ve size duyduğum özlem beni saçmalattı
Yokluğunu hşssettik ama tarim,iyi yapmışın.Parkon ablam kadesa ablam ve oficce yaşını bilemiyorum ablam olabilirsin okypete ablacım ve mune teyzem sizleri çok özledim yahuu .
ciddiyetinize bir mana veremedimkuzum..zaten bende sınırsız geyik yaptıydım,okuyaydın eyiydi..neyse...hoşbulduk..
Güzel strateji, arife günü bdv sokak 12 numara'da buluşalım olur mu ?
Sabun da alalım bu sefer yanımıza, bayram indirimi olmayabilir, hücreler çok havasız insan bitleniyor :44:
Tahrik edildiğim sıfat tamlamasıtamlanan çılgın-tamlayan bakire
Ama bende dikkat eksikliği var
O kadar uzun cümleleri okuyamıyorum ,o yüzden şeettim
Kaç yaşındasın,nasılsın
bak bu msja karşı da deli gibi gülme geliyo bana ay iyi değilim ben ya
hoş geldin kuzum,ofis ve bana abla parkona teyze diyebilirsin çekinme
Parkon ablam kadesa ablam ve oficce yaşını bilemiyorum ablam olabilirsin okypete ablacım ve mune teyzem sizleri çok özledim yahuu .
Kıyamazlar yöneticilerimiz,çıkar af kesin,Güzel strateji, arife günü bdv sokak 12 numara'da buluşalım olur mu ?
Sabun da alalım bu sefer yanımıza, bayram indirimi olmayabilir, hücreler çok havasız insan bitleniyor :44:
bak bu msja karşı da deli gibi gülme geliyo bana ay iyi değilim ben ya
hoş geldin kuzum,ofis ve bana abla parkona teyze diyebilirsin çekinme
Beni, beniiiiiiiiiiii :26:
Gülme krizine girdim, yettimgarik sen nerelisin kardeş, ne yer ne içersin, içindeki bu cevherin sebebi nedir
kadişe abla diyorsan abla diyebilirsin Tarim, biz yaşıtık kadişlenama o 30 oldu ben hala 29.75
kıyamam, laptopsız mı kaldın :44: habersiz bırakma bizi, dedim bu kız yok kesin banlandı, hemen mapıs espürüklerimi yapayım
Hahahahahaa Cool uyma sen parkona, tuzak bu tuzak, kendisi arefe günü memlekete gidecekmiş, bayram bitene kadar yok, olan sana olacak, bayram affıda çıkmaz, hem mapıs yatarsın hem puanın zıplar, ya ben Carrie içeri girerken bit şampuanı al koy demiştim, koymamış mı?
Size benden kıyak bir bidon gaz koyarım saçlarınızı gazlarsınız, hem bit şampuanından daha iyi, saçları besler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?