Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Gülme krizine girdim, yettimgarik sen nerelisin kardeş, ne yer ne içersin, içindeki bu cevherin sebebi nedir

Senin bdv ye gitmen tehlikeli coolum,
Bidaha bayramlarda gitcez beraber.
Ramazan bayramından birgün önce banlanırsak ertesi gün çıkarız

Güzel strateji, arife günü bdv sokak 12 numara'da buluşalım olur mu ?
Sabun da alalım bu sefer yanımıza, bayram indirimi olmayabilir, hücreler çok havasız insan bitleniyor :44:

bak bu msja karşı da deli gibi gülme geliyo bana ay iyi değilim ben ya

hoş geldin kuzum,ofis ve bana abla parkona teyze diyebilirsin çekinme

Beni, beniiiiiiiiiiii :26:

Yokluğunu hşssettik ama tarim,iyi yapmışın.
ciddiyetinize bir mana veremedimkuzum..zaten bende sınırsız geyik yaptıydım,okuyaydın eyiydi.. neyse...hoşbulduk..

Ama bende dikkat eksikliği var
O kadar uzun cümleleri okuyamıyorum ,o yüzden şeettim
Kaç yaşındasın,nasılsın

Sabun da alalım bu sefer yanımıza, bayram indirimi olmayabilir, hücreler çok havasız insan bitleniyor :44:

Hahahahahaa Cool uyma sen parkona, tuzak bu tuzak, kendisi arefe günü memlekete gidecekmiş, bayram bitene kadar yok, olan sana olacak, bayram affıda çıkmaz, hem mapıs yatarsın hem puanın zıplar, ya ben Carrie içeri girerken bit şampuanı al koy demiştim, koymamış mı?
Size benden kıyak bir bidon gaz koyarım saçlarınızı gazlarsınız, hem bit şampuanından daha iyi, saçları besler

Tahrik edildiğim sıfat tamlaması tamlanan çılgın-tamlayan bakire

yapma şunu

Ama bende dikkat eksikliği var
O kadar uzun cümleleri okuyamıyorum ,o yüzden şeettim
Kaç yaşındasın,nasılsın

kıyamam sana

bu arada toplu alıntı yapmayı kaç yıllık kk hayatmda dün öğrendim çok çabuk kapmışım demi

Ay bende daha neler var bak .
Bana dedilerki davayı kazandın 15 gn içinde seni arayacaklar aramazlarsa tebliğ ile icraya gel .
Dedim ki tamam bekledim 1 hafta geçti aradılar. Hesap nosu verdim bekliyorum neyse adamla mailleştik. Yatacak dedi 4 gün bekledim hala bir hareket yok . Adama bir mail. Siz beni 15 gün içinde aradınız diye oyalamaya mı çalışıyorsunuz ? Yani aradınız istediğiniz kadar oyalayın. Yarına kadar param yatmasın nasıl icraya gidip de fazlasını alıyorum sizden görürsünüz dedim. Aynı gün 1 saat sonra yatmış

kadişe abla diyorsan abla diyebilirsin Tarim, biz yaşıtık kadişlen ama o 30 oldu ben hala 29.75
kıyamam, laptopsız mı kaldın :44: habersiz bırakma bizi, dedim bu kız yok kesin banlandı, hemen mapıs espürüklerimi yapayım

Kıyamazlar yöneticilerimiz,çıkar af kesin,
Arife günü mutlaka ordayım

Sensin teyze

Ablammm
Pazar günü alacağım alana kadar halamınkine çöreklendim

İnişe geçtim ben, ilk cezam 15 günden başlar artık :18:
Ben sigara kullanmıyorum ama çete lideri office ve parkon kullanıyor, gaz sakıncalı... Ateş sıçrar falan, bit derken koğuşu yakarız alimallah :18:

ben gelmekkkk canlar anadolunun bağrından koptumda geldimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…