• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

sohbete katılamadan çıkmak zorundayım,sonra göürüşüz:10::10::10:

"sen benim konuma, beni gıcık edecek yorumlar yazdın, ben de senin konularını arar-bulur seni mahvedecek yorumlar yazarım" sezonu açılmıştır!! Bilginize.. :27:

Konular hortlatilir, bazilari var ki oluleri hortlatir, sasirmadim. Yorumlarimi gordum. Nostalji oldu bana.

Tıp 'ım da buraya kadarmis,1601:)

Son düzenleme:
Gündüz gözüyle korkmazlar, gece kabus gibi çökerim üstlerine bırak ürkmeyi arkalarına bakmadan kaçarlar:9::9:

Bu gece BDV deyim,biraz bdv büdüsünü uğraştırayım .:23:
Banlanmadan biter inşallah gecem.:5::5:

adımı görüyorum sayfalarda size şu kadar yanıt vereyim devamı gece gelecek; suçum sizleri sevmekse cezamı idam isterim :27:

gece bdv ye açılıcam İnşallah Maaşallah :ssz:

diyorum ki bu gece ben de açılayım BDV ye de, Mune'nin nefesini ensemde hissediyorum 2 gündür :27: yoksa geyikten banlanacağıma polemikten banlanayım değil mi ama :27: :9:

Allah iyiliğinizi versin emi:9: ceza almayayım, kurallara uygun yorumlar yapayım demiyorsunuzda geyikten banlanmaktansa polemikten banlanayım diyorsunuz.
Geyikten banlanınca itibar mı düşüyor, ahh ahh x ne klas üye hep polemikten banlanır, y mi abooo onun için ağzımızı yorduğumuza değmez, geyikçi o, hep geyikten banlanır, cıks cıks cıks:ssz:
Yalnız ceza puanlarınız yüksek, hatırlatırım, banlanırsanız hamileler doğurur, sünnet yapar, oğullarını askere, kızlarını el oğluna verirde siz göremezsiniz:51:

Allah iyiliğinizi versin emi:9: ceza almayayım, kurallara uygun yorumlar yapayım demiyorsunuzda geyikten banlanmaktansa polemikten banlanayım diyorsunuz.
Geyikten banlanınca itibar mı düşüyor, ahh ahh x ne klas üye hep polemikten banlanır, y mi abooo onun için ağzımızı yorduğumuza değmez, geyikçi o, hep geyikten banlanır, cıks cıks cıks:ssz:
Yalnız ceza puanlarınız yüksek, hatırlatırım, banlanırsanız hamileler doğurur, sünnet yapar, oğullarını askere, kızlarını el oğluna verirde siz göremezsiniz:51:

mune ablacım bak yavrulaırmın fotosunu ekledim bari onlar gör de acı bana,kıyma nolurrr :14:

uslu durucam söz :72:

:52::52::52:insan yorum yapmaya korkucak tehdıtlere bak

benım cezam 10 puan ama ben ceza aldıktan sonra tartıştığım kişiyle barıştım cezam silinmezmi acaba :26::26::26:

Abla geyikten banlanırken öyle oluyor; tam "ahahahahahha :1:" derken küt diye gidiyorsun :1:

Ama polemikten gidince göze göz dişe diş :1:

mune ablacım bak yavrulaırmın fotosunu ekledim bari onlar gör de acı bana,kıyma nolurrr :14:

uslu durucam söz :72:
Gördüm gördüm, yorumda yaptım:nazar:

:52::52::52:insan yorum yapmaya korkucak tehdıtlere bak

benım cezam 10 puan ama ben ceza aldıktan sonra tartıştığım kişiyle barıştım cezam silinmezmi acaba :26::26::26:

Prensipleri olan bir siteyiz, müessesemizde verilen ceza geri alınmıyor malesef:ssz:

peki bişey sorucam bazı edi arkadaşlar da banlanabiliyor mu :27:

peki bişey sorucam bazı edi arkadaşlar da banlanabiliyor mu :27:

Eveet:23: Adminlerimiz sağolsun bu konuda oldukça hakkaniyetliler, müdüre olmam, editör olmak ya da Kazen olmak cezadan muaf etmiyor bizleri:ssz:

Back
X