• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Ben bayağı uzak kalmışım forumdan tanımıyorum bahsettiğin kişiyi ama boşver.
Burda eğlenmek için toplanıyoruz,hiç tanımadığın ,belkide tamamen sanal bir kişinin sinirini bozmasına izin verme lütfen.

Burda eğlenmek için toplanıyoruz,hiç tanımadığın ,belkide tamamen sanal bir kişinin sinirini bozmasına izin verme lütfen.

Oyle olmuyor iste parkon. Her seferinde takmamaya calistim ama her seferinde bu mesele kapanmadi. Benim eglenmem bile neden batiyor insanlara ben bunu anlamiyorum.

Ben buraya sinirlerim gerilsin diye mi giriyorum.

kesinlikle, şurada biraz eğlenip kapatıyoruz bilgisayarı. canını sıkma sanal bir ortam için kankam yaw

Mesajlarina bakabilirsin eski mesajlarindan birinde. Eminim oyle yazdigina ve yazmis.

neden böyle bişeye gerek duydu anlamadım sonradan gelişmiş olabılırmı acaba

hastalığı hiç mnatıklı gelmedi kankam neden sağlıklı bırı özürlü olduğunu söylerki yeterınce sevılıyordu

gerçekten şaşırdım aslında sevındımde tabı yalan söylemiş olsa bıle yuruyor olması güzel yalansa bedelini kendısı öder yıne bize bı zararı yok

boşver canımya bizi değil kendını kandırmış olur

kesinlikle, şurada biraz eğlenip kapatıyoruz bilgisayarı. canını sıkma sanal bir ortam için kankam yaw

bir ay gittim döndüm kk eski kk değil,şoka girdim..yani şu bilgisayarı kapadığımızda sanal da kapanmalı bence.ne gerek var ki şu olaylara

Şuan hissettiklerini çok iyi anlıyorum,
Bende üstüme gelinirse dayanamıyorum.
Gerçekten en güzel cevap o kişiyi engelleyip görmezden gelmek.
O kendini yesin bitirsin.

bir ay gittim döndüm kk eski kk değil,şoka girdim..yani şu bilgisayarı kapadığımızda sanal da kapanmalı bence.ne gerek var ki şu olaylara

bir de beni düşün, ben 3 yıl gittim geldim. ama inan bana eski kk dan 100000 kat iyi yeni kk :9: ben ki çok tahammüllü olduğuma inanırım, çileden çıkıyordum. o yüzden bu sefer görmeme, duymama ve çok üstüme gelinirse karşıdakini kafaya alma moduna giriyorum. bana "itici" diyorlar ama sinirlerimi bozmaktansa o tiplerin "itici"si olmaya razıyım :27:

Şuan hissettiklerini çok iyi anlıyorum,
Bende üstüme gelinirse dayanamıyorum.
Gerçekten en güzel cevap o kişiyi engelleyip görmezden gelmek.
O kendini yesin bitirsin.

Parkon bir degil iki degil uc degil bes degil . Uzerimdeki baskiyi tahmin edemezsin. Birini takma ,tanimadiklarim bile cephe aliyor. Neymis grupmus . Grubunuz batsin.

Parkon bir degil iki degil uc degil bes degil . Uzerimdeki baskiyi tahmin edemezsin. Birini takma ,tanimadiklarim bile cephe aliyor. Neymis grupmus . Grubunuz batsin.

Şöyle düşün ;
Demekki bir duruşun varki birilerini rahatsız ediyorsun.
Herkes zaten sevemezki hiçbirimizi.
O yüzden rahat ol ve görmezden gel.
Seni tanıyan ,arkanda duran 3-5 sağlam kişi yeterli bence bu forumda.

Şöyle düşün ;

Ya bende herkes beni sevsin diye ugrasmiyorum. Hayatimizda herkesi seviyor muyuz. Kac arkadasimiz var. Burasi da oyle 3-5 kisiyle anlasirsin , otekilerle anlasamazsin. Bu durum normaldir. Normal olmayan insanlarin hala beni hedef almasi, rencide etmesidir. Yoksa onlara kendimi sevdireyim diye bir derdim yok.

okypete ile sorunumuz vardi onunla zamaninda kesmeyi bildi, bildik. Uyelik iptalinden sonra sevinmek yerine gitmeyecektin yazmis. Hosuma gitti. Simdi konusuyoruz. Boyle olmali. Kan davasi midir bu. Amac ne. Ben kendimi oldursem hoslarina mi gidecek. Bu mudur.

Son düzenleme:
KK da gerçek manada sinir olduğum kimse yok ama bu forumda aklıma takılan, hiç anlamadığım ve muhtemelen de anlamayacağım birkaç olay var. grup olayı. böyle olaylarda hep aklıma geliyor, Kazen birgün dese ki "hadi kk hanımları bir yerde toplanıyoruz" muhtemelen birbirimizi tanımadan yanyana oturup yemek yiyebileceğimiz, çoğunlukla birbirimizden hoşlanıp konuşabileceğimiz, belli bir yaşın üzerinde ve eğitimli hanımlarız. o ortamda kimse "dur bir çetemi bulayım" demez zira biz Harlem de yaşamıyoruz :1: anlayamadığım sanal ortamda, insanlar biribrlerinin huyunu, karakterini bilmezken nasıl bu kadar sinir olabiliyorlar birbirlerine??

selam cicişlerrrrrr :3::3::3:

ne var ne yokkkkk :21::21:

Kankam konu hakkında hiçbir fikrim yok ama,:44:
Sen cevap vermediğin haldemi sana sataşmaya çalışıyorlar,kib lesen.

KK da gerçek manada sinir olduğum kimse yok ama bu forumda aklıma takılan, hiç anlamadığım ve muhtemelen de anlamayacağım birkaç olay var. grup olayı. böyle olaylarda hep aklıma geliyor, Kazen birgün dese ki "hadi kk hanımları bir yerde toplanıyoruz" muhtemelen birbirimizi tanımadan yanyana oturup yemek yiyebileceğimiz, çoğunlukla birbirimizden hoşlanıp konuşabileceğimiz, belli bir yaşın üzerinde ve eğitimli hanımlarız. o ortamda kimse "dur bir çetemi bulayım" demez zira biz Harlem de yaşamıyoruz :1: anlayamadığım sanal ortamda, insanlar biribrlerinin huyunu, karakterini bilmezken nasıl bu kadar sinir olabiliyorlar birbirlerine??

benim de aklımda hep bu deli sorular :102: özellikle gidip geldikten sonra

şu forumda çok sevdiklerim var,sevdiklerim var ama sevmediğim kimse yok..tanımadığım kimseleri sevmeme gibi bir olayım olamaz..sadece tek bir üye var aman bana uzak olsun başka bişey istemem..

Kankam konu hakkında hiçbir fikrim yok ama,:44:
Sen cevap vermediğin haldemi sana sataşmaya çalışıyorlar,kib lesen.

Kib ledim ama malesef birsey yapilmiyor. Kib cozum degil, cozum benim burdan gitmem. Ben gidince de durulmazlar, baskasina saracaklar eminim cunku bu sekil yasiyorlar. Bunu adet edinmisler.

Son düzenleme:
Şöyle düşün ;

canım bikaç kişiyide gerek yok ben hep yalnız takılıyorum hiç sorun olmuyor

kankam fazla üzülüp kızmış tabı ne yaşandı bilemıyorum ama gerçekten değmez

Kib ledim ama malesef birsey yapilmiyor. Kib cozum degil, cozum benim burdan gitmem. Ben gidince de durulmazlar, baskasina saracaklar eminim cunku bu sekil yasiyorlar. Bunu adet edinmisler.

hiçte bile neden gidecekmişsim kankamcım yaaaa :19::19:

görmek istemeyenler bakmasınnn kale almasın yorumlarını ay buuu gitsin muhabbetinden nefret ediorummm :20::20:

sakın bi dahaaa uı olmaaaa cnmmm hele hele baskaları için hiç olmaaa :16::16: senin sohbetini çok seviyoruz biz en azından kendi adıma seviyorumm :48::29:

Son düzenleme:

bir daha gitmek yok! seni görmek istemeyen varsa gözlerini üzerinden çekecek o zaman çözümü bu,senin gitmen değil.

Back
X