- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
aslında bunları yazıp sınırlenmen bıle o kimse onu mutlu edıyordur
benim de felsefem budur hayatta..umursamamak bir insana verilecek en büyük cezadır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında bunları yazıp sınırlenmen bıle o kimse onu mutlu edıyordur
gerçektenmi nasıl öğrendın asimelayı kım koruyordukı kıbar davranışlarından dolayı sevılıyordu ama iç yuzunu kım bılebılır emınmısın yuruduğune
Ben bayağı uzak kalmışım forumdan tanımıyorum bahsettiğin kişiyi ama boşver.
Burda eğlenmek için toplanıyoruz,hiç tanımadığın ,belkide tamamen sanal bir kişinin sinirini bozmasına izin verme lütfen.
Ben bayağı uzak kalmışım forumdan tanımıyorum bahsettiğin kişiyi ama boşver.
Burda eğlenmek için toplanıyoruz,hiç tanımadığın ,belkide tamamen sanal bir kişinin sinirini bozmasına izin verme lütfen.
Mesajlarina bakabilirsin eski mesajlarindan birinde. Eminim oyle yazdigina ve yazmis.
kesinlikle, şurada biraz eğlenip kapatıyoruz bilgisayarı. canını sıkma sanal bir ortam için kankam yaw
bir ay gittim döndüm kk eski kk değil,şoka girdim..yani şu bilgisayarı kapadığımızda sanal da kapanmalı bence.ne gerek var ki şu olaylara
Şuan hissettiklerini çok iyi anlıyorum,
Bende üstüme gelinirse dayanamıyorum.
Gerçekten en güzel cevap o kişiyi engelleyip görmezden gelmek.
O kendini yesin bitirsin.
Parkon bir degil iki degil uc degil bes degil . Uzerimdeki baskiyi tahmin edemezsin. Birini takma ,tanimadiklarim bile cephe aliyor. Neymis grupmus . Grubunuz batsin.
Şöyle düşün ;
Demekki bir duruşun varki birilerini rahatsız ediyorsun.
Herkes zaten sevemezki hiçbirimizi.
O yüzden rahat ol ve görmezden gel.
Seni tanıyan ,arkanda duran 3-5 sağlam kişi yeterli bence bu forumda.
KK da gerçek manada sinir olduğum kimse yok ama bu forumda aklıma takılan, hiç anlamadığım ve muhtemelen de anlamayacağım birkaç olay var. grup olayı. böyle olaylarda hep aklıma geliyor, Kazen birgün dese ki "hadi kk hanımları bir yerde toplanıyoruz" muhtemelen birbirimizi tanımadan yanyana oturup yemek yiyebileceğimiz, çoğunlukla birbirimizden hoşlanıp konuşabileceğimiz, belli bir yaşın üzerinde ve eğitimli hanımlarız. o ortamda kimse "dur bir çetemi bulayım" demez zira biz Harlem de yaşamıyoruzanlayamadığım sanal ortamda, insanlar biribrlerinin huyunu, karakterini bilmezken nasıl bu kadar sinir olabiliyorlar birbirlerine??
Kankam konu hakkında hiçbir fikrim yok ama,:44:
Sen cevap vermediğin haldemi sana sataşmaya çalışıyorlar,kib lesen.
Şöyle düşün ;
Demekki bir duruşun varki birilerini rahatsız ediyorsun.
Herkes zaten sevemezki hiçbirimizi.
O yüzden rahat ol ve görmezden gel.
Seni tanıyan ,arkanda duran 3-5 sağlam kişi yeterli bence bu forumda.
Kib ledim ama malesef birsey yapilmiyor. Kib cozum degil, cozum benim burdan gitmem. Ben gidince de durulmazlar, baskasina saracaklar eminim cunku bu sekil yasiyorlar. Bunu adet edinmisler.
Kib ledim ama malesef birsey yapilmiyor. Kib cozum degil, cozum benim burdan gitmem. Ben gidince de durulmazlar, baskasina saracaklar eminim cunku bu sekil yasiyorlar. Bunu adet edinmisler.