Sen Antalyadaydın diymi,orasıda güzel aslında.evet canım. şehrime geri dönüyorum. haziran sonu yerleşmiş olurum
Günaydınnn okicimm
Şu takım işini hallettinmi yazmıştım diğer topikte :13:
Kaç point kaç günn ederrr acepppp
Hayırdırr gezme için mi geliyorsun,
anadolu yakasına..
güzel şehir ama yazın çekilmiyor. birde ben istanbulluyum. .memleketime geri dönüyorum.Sen Antalyadaydın diymi,orasıda güzel aslında.
Hayırlısı olsun inşallah.
Ben pointini bilemem,benim işim kib yapmak abla
Sen Antalyadaydın diymi,orasıda güzel aslında.
Hayırlısı olsun inşallah.
Ben pointini bilemem,benim işim kib yapmak abla
güzel şehir ama yazın çekilmiyor. birde ben istanbulluyum. .memleketime geri dönüyorum.
güzel şehir ama yazın çekilmiyor. birde ben istanbulluyum. .memleketime geri dönüyorum.
yok canım. çalışmıyorum bu aralar.tek taşınıyorum. çevrem orada. dostlar akrabalar.Sen çalışıyomuydun oky,
Ailenlemi taşınıyosun,ah İstanbul ah
yok canım. çalışmıyorum bu aralar.tek taşınıyorum. çevrem orada. dostlar akrabalar.
yok canım. çalışmıyorum bu aralar.tek taşınıyorum. çevrem orada. dostlar akrabalar.
Dünyanın en güzel şehri İstanbul aslında,şu içine ettikleri halde bileistanbula misafir geliyorr hoşgeliyorrrrr
trafik çok fena ama
irkek fatma oky meslektaşım biliyon mu
istanbula misafir geliyorr hoşgeliyorrrrr
trafik çok fena ama
irkek fatma oky meslektaşım biliyon mu
misafir değil. oralıyım zaten. geri dönüyorum şehrime...
benmi erkek fatmayım..
meslaktaşız. facede tanıştık. bir baktık bölüöm aynı.dertler aynı.
istanbula misafir geliyorr hoşgeliyorrrrr
trafik çok fena ama
güzel şehirdi. doğa muhteşemdi. sakindi. ana okulunda resim öğretmenliği teklifi almıştım. öyle gözümü kararttım gittim.antalyaya niye gittin peki? mesleğin ne?
tüh bende üstüme alındım. dedim yakalandıkmı ne.Sumuzum,nasılsın
Oky erkek fatma benim ,
Benim erkek olduğumu anlamış dün forumda birisi
güzel şehirdi. doğa muhteşemdi. sakindi. ana okulunda resim öğretmenliği teklifi almıştım. öyle gözümü kararttım gittim.
esas branşım farklı.. arkeoloji ve sanat tarhi mezunuyum.
yine ana okulu olur. birde arkadaşım atölye açtı. orada çocuklara ders veriyor. banada teklif etti.bakalım. kısmetiyi yapmışsın sanırım banada bi yerden teklif gelse giderim gibi geliyor. arada değişiklik iyidirr.
istanbulda ne iş yapmayı düşünüyorsun peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?