Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

yok. gerçekten bu rahatsızlık. ama anlatamıyorıuz:
illa koluna dokunmayacaktı diyor.
koluna dokundu,pislik oldu sohbet etti kötü kadın oldu. okudukça delireceğim bende

yok. gerçekten bu rahatsızlık. ama anlatamıyorıuz:
illa koluna dokunmayacaktı diyor.
koluna dokundu,pislik oldu sohbet etti kötü kadın oldu. okudukça delireceğim bende

kız da özür dilemiş yazık nasıl tırstıysa. ah o kız ben olacaktım dedim okuyunca

sen istanbula mı geliyorsun woawww istanbul şenlenecek desene

kız da özür dilemiş yazık nasıl tırstıysa. ah o kız ben olacaktım dedim okuyunca

sen istanbula mı geliyorsun woawww istanbul şenlenecek desene
napsın kız. kendini savunsa,hocası belki takacak,derslerinde sorun yaşayacak ,çünkü hocanın kızarkadaşı kız diye mecburen alttan almıştır.
evet .geliyorummmm.şenlendireyim 7 tepelimi. sendemi istanbulda mısın?

Son düzenleme:
Gene büssürü şey kaçırmışım yaaa
Ne diyonuz siz:44:

Benim son yorumlarıma bak siyasetle ilgili olmayana ama anlarsın , sadece onlarla kalma önce ki konulara da bir göz gezdir .
Ve son olayda ki uyardığı kızın benim olduğunu düşün

ya bir süre daha istanbuldayım gerçekten üzüldüm kıza, bu üyenin kaçıncı terslemesi bu insanları, birgün sert birine çatacak ama hayırlısı

Benim son yorumlarıma bak siyasetle ilgili olmayana ama anlarsın , sadece onlarla kalma önce ki konulara da bir göz gezdir .
Ve son olayda ki uyardığı kızın benim olduğunu düşün

allah iyiliğini versin Tari

Seyyahhhhhh sesime gel.
Yakında bayramda yok çürürsün mapushanede

Handan abla nerelerdesin, yakalayamıyorum seni, birşey söylemem lazım :26:

seyyah hatun o açtığın konuya yorum yapparsam banlanma ihtimalim çook yüksek yapmazsam içimde birikecek sonra patlıycam napsam ki

sal gitsin be
banımızın da bi şanı olsun
milletin yuvalarını yıkarken aldıklarımızdan farkı olsun

günaydınlar. mutlu sabahlar..

Kim antalyada ? Benim en yakın arkadaşım antalyalı ve orada yaşıyor, sokak sokak bilirim antalyayı ve çok severim ama şimdi mevsimi değil, nisan da ve ekimde seviyorum ben orayı şurup gibi oluyor

yav insan dayanamıyor ki ama
girmeyeyim diyorum okumayayım diyorum
ah bi de kafama anlat
sıktılar artık defolup gitseler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…