- 30 Aralık 2009
- 23.778
- 95.176
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla valla patron iyice garipleşti bu aralar nefes aldırmıyor
Öfff eve gitmek istiyorum gidemiyorum Ha bi de bedduamız tuttu hürroş cadısı terketti gitti süloyu ehhahhaa![]()
Meryem Uzerli dönmüyor mu şimdi kesin
Bir açıklama yapıldı mı ? Dizi nasıl devam edecek ?
Herhalde dönmeyecek gibi,eğer öyle olursa başka biri olur artık..
Öyle bişey yapamaz yaa yaptırımları vardır donuna kadar alırlar elinden![]()
Hürremmmmmm Hürremmmmm dön bebeğim, dönmezsen Şehzade Mustafa'yı tahta oturtur bunlar
Hem Sülüman ne yapar sensiz
Benim birlikte olduğum, sevgilim, parıldayan ayım,
Can dostum, en yakınım, güzellerin şahı sultanım.
Hayatımın, yaşamımın sebebi Cennetim, Kevser şarabım
Baharım, sevincim, günlerimin anlamı, gönlüme nakşolmuş resim gibi sevgilim, benim gülen gülüm,
Sevinç kaynağım, içkimdeki lezzet, eğlenceli meclisim, nurlu parlak ışığım, meş’alem.
Turuncum, narım, narencim, benim gecelerimin, visal odamın aydınlığı,
Nebatım, şekerim, hazinem, cihanda hiç örselenmemiş, el değmemiş sevgilim.
Gönlümdeki Mısır’ın Sultanı, Hazret-i Yusuf’um, varlığımın anlamı,
İstanbul’um, Karaman’ım, Bütün Anadolu ve Rum ülkesindeki diyara bedel sevgilim.
Değerli lal madeninin çıktığı yer olan Bedahşan’ım ve Kıpçağım, Bağdad’ım, Horasan’ım.
Güzel saçlım, yay kaşlım, gözleri ışıl ışıl fitneler koparan sevgilim, hastayım!
Eğer ölürsem benim vebalim senin boynunadır, çünkü bana eza ederek kanıma sen girdin, bana imdad et, ey Müslüman olmayan güzel sevgilim.
Kapında, devamlı olarak seni medhederim, seni överim, sanki hep seni öğmek için görevlendirilmiş gibiyim.
Yüreğim gam ile, gözlerim yaşlarla dolu, ben Muhibbi’yim, sevgi adamıyım, bana bir şeyler oldu, sarhoş gibiyim. Bir hoş hale geldim.
bunu muhteşem sülüman hürreme mi yazmış vay be
bizimki de ancak evlilik yıl dönümlerinde getirip çeyrek hediye etsin hey gidi eski zamanlar hey![]()
He ya Sülüman Hürrem'ine yazmış, seninki daha gençtir, çok afedersin gençlik yıllarında tam yontulmuş olmuyorlar ama kırklı yaşlarla başlıyor şiirler, ahh ahh
Bende de ne mektuplar var ne mektuplar![]()
İlk sayfada ben de olabliimiyim? :26:
Müdürüm tehtit ediliyorum hiç görmüyorsunuz![]()
Kim tehdit ediyorMüdürüm tehtit ediliyorum hiç görmüyorsunuz![]()
ben yeni katıldım aranıza yeni topik açmak istiyorum ne yapabilirim bulamadım bir türlü
ne güzel şanslısın ablacım,Maaşallah
benim ki yontulmaz sanmıyorum odunu baya sağlam. halil sezai dinliyorum bak dedim sesi ne güzel değil mi durdu dinledi bu ne ya öküz mü böğürüyo dedi![]()
şimdi bu adam yontulur mu sizce,bence umutsuz vaka![]()