Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

bir kıskanç kızın konusu var, beni benden alan :27: bir de sürekli "gaynanam kışt didi" konuları var. daha da bişi yok, action yok, ne anladım böyle BDV den :27:

offf sanki kocasını yatakta biriyle yakalamıs gibi telaslı telaslı içi boş konuları beni benden alıyor

Birazdan ekşın çıkabilşr diye düşünüyorum ben:27:
Gebelik bölümünde ekşına müsait bir konu gördüm,farkederlerse feci olay çıkabilir.:1:
Konu evlilik dışı gebelik:51:

offf deme hemen gidip naptın allah seni netmesin yazayım, birileri de gaza gelir öyle böyle geceyi geçiririz :27:

offf sanki kocasını yatakta biriyle yakalamıs gibi telaslı telaslı içi boş konuları beni benden alıyor

sorma, bu kaçıncı okumayayım diyorum tutamıyorum kendimi bende de mazoşizm belirtileri mi başladı nedir :27:

Kadiş sendemi bilmiyor 13 harfi, :27:
Ofis , kadiş konuyu yorumlamış bile:25:

kib ci abla kim kızlar

bilmem hayali kahramanım o benim :21:

Kadiş sendemi bilmiyor 13 harfi, :27:
Ofis , kadiş konuyu yorumlamış bile:25:

bilmiyorum beni de arkadaşlıktan çıkarmış zaten ama daha dün gece msjlaştık saat 14.30 gibi de bugün bi yorumumu beğenmiş noldu anlamadım. he ya yorumladım o konuyu ama haksız mıyım şimdi :24:

bilmem hayali kahramanım o benim :21:

bilmiyorum beni de arkadaşlıktan çıkarmış zaten ama daha dün gece msjlaştık saat 14.30 gibi de bugün bi yorumumu beğenmiş noldu anlamadım. he ya yorumladım o konuyu ama haksız mıyım şimdi :24:

Arkadaşlıktan mı çıkarmış:44:başka kimi çıkarmış:27:tetektiflik yapıp bulalım kime kızmış:32:

Herkeşi çıkartmış,yada Uı olunca arkadaşlarmı siliniyor acaba:6:

Tüylü,püslü geldiiii:118::118::118: Kadiş,office,parkuş,gulbiş,melekyuvri:3: hepinisi öptüm:16: 13 harfli kim merak ettim:44: Ama sanki az biraz biliyorum gibi:23:

Back
X