Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

O kadar ablamsın bir münasip kısmet bulamadın bana, ayıp ayıpppppppp :4:

3 yaş küçük olaydın ,seni kardeşime alırdım:ssz:
Sonra o teyze laflarını fitil fitil burnundan getirirdim senin:ssz:

Hala görüşmedinmi canım ous la.

Gelinlerle uğraşmaktan vazgeçin artık :27:

onlar uğraşıyor zavallı k.validelerle, sen 1 tane gelin konusu gördün mü :27:

Ne vazgeçecem,:51:
Gelin gelinliğini bilecek:27:
Günde 20 kez ben,20 kez ablam,20 de annem arar,gelinde karışamaz,o ka:41:

heeee hatta o da kesmez ben kulaklık takıcam canım sıkıldıkça düğmeye basıp konuşucam, hele bir sesi çıksın yolarım :27: :60:

ous kim kızlar

office ne yazmıssın canım banlancak birsey yok merak etme

çocuk konusuna döktürdüm ama Mune bişi demedi şimdilik, geceyi mi bekliyor nedir anlamadım :60: sen nere? :27:

Akıllı durun,
Zaten şurda bir elin parmakları kadarız,biri hapse girdimi çok sıkıcı oluyo burası.:6:
Ofisim bencede canlı bağlantı lazım her daim.
Gelin yemek yapıyomu çocuğa,zayıflattımı,ilacını veriyo mu:52:
Kontrolde fayda var:27:

Bugünlerde bomba BDV değil arkadaşlar, siyaset topiği saatli bomba hemide orası, gitmen oralara uf olmayın sonra tadı kalmaz buraların :5:

Ofis sen öldürcen beni :1:,

Sen zati teknolojik k.valide olursun, kızınca face den atarsın gelini, gelinde gelip bura konu açar ühüüü k.validem beni face den sildi diye :52:

Son düzenleme:
3 yaş küçük olaydın ,seni kardeşime alırdım:ssz:
Sonra o teyze laflarını fitil fitil burnundan getirirdim senin:ssz:

Hala görüşmedinmi canım ous la.

3 yaş hemen küçülteyim nüfustan yaşımı hemen :27:
Görüşmedik, aramadı üzerine, göreve çıkmış olabilir :26:

Bende zor tutuyorum kendimi siyasetten gitmeyelim şimdi durduk yere, zaten yeni çıktık :27:

Asansörlerde büyük eşya taşımak zaten yasak değilmi:26:
Sen dua etmek yerine bir asansörcü çağır,faturayıda yöneticiye gönder bence:6:
Kesin çözüm:ssz:

yok canimya turkiyenin sistemi gibi degil burasi.....sendika birtek ilgilenir....onun gondermesi lazim zaten 3 ayda bir total olarak ona oduyoruz....keske dedigin gibi olsaydi.... ev 8.kat ivir ziviri bile tasimak iskence....

Akıllı durun,
Zaten şurda bir elin parmakları kadarız,biri hapse girdimi çok sıkıcı oluyo burası.:6:
Ofisim bencede canlı bağlantı lazım her daim.
Gelin yemek yapıyomu çocuğa,zayıflattımı,ilacını veriyo mu:52:
Kontrolde fayda var:27:

ben k.valideme aklı kalmasın diye tablet bilgisayar aldım verdim, anne merak edersen ara skype den gör torunlarını diye :D o bir kaç sefer kullanmak için aradı ama ben onun gibi değilim tabisi, her saat ararım hatta ben geline de alıcam her odaya bir tablet, kontrol etmek gerek oğluşumu üzüyor mu nedir diye :27: :60:

Bugünlerde bomba BDV değil arkadaşlar, siyaset topiği saatli bomba hemide orası, gitmen oralara uf olmayın sonra tadı kalmaz buraların :5:

Sen zati teknolojik k.valide olursun, kızınca face den atarsın gelini, gelinde gelip bura konu açar ühüüü k.validem beni face den sildi diye :52:

ahahahaha facebooka düğün resimlerinden gelini keser kendimi koyarım fotoşoplan :27: "altına oğlumun en mutlu gününde en sevdiği insanla" yazarım, gelinide yorumlara kapatırım okur ama yorum yapamaz :27: buradan açtığı konudan anında anlarsınız "aha bu ofisin gelini diye" :60:

eğer bu yorumları, burayı okuyan biri ciddiye almazsa bende ofis değilim, muharremim :27:

Son düzenleme:
birden kaynanam aklima geldi allahtan teknolojiden cooook uzakkkkk......

sonra ne yapardim kimbilir.....

selam kizlar tanisalim ben fransadan siz nereli canim :54::54:54

Back
X