Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

N'oldu? Aksiyonsuz hayat monoton mu geliyor? Aklımdayken 13 harf kendi istedi üyelik iptalini, belli bir gerekçe göstermedi, giderken sizi arkadaşlıktan mı çıkarmış:30: alın size aksiyonun kralı, niye çıkarmış? 3 kişi dışında listeden çıkarılan var mı? Giderayak çıkarmasına ne gerek vardı:51:

Bir de arkidiş k.validesinin ön yargılı olduğunu buyurmuş kendi full ön yargılı, bende erkekler için evlenme yaşının en az 30 olduğunu düşünüyorum şincik ben olası gelin adaylarına tü kaka mı demiş oluyorum...

Tabii ki ofisim .
Benim kardeşim askerliğini yaptı,işide var ama hala çocuk.
30 yaşına kadar hem olgunlaşır,hemde birikim yapar.evini alır öyle evlenir diye düşünüyorum bende.
Kız arkadaşı duysa beni kıskanç ilan edicek demekki:28:

N'oldu? Aksiyonsuz hayat monoton mu geliyor? Aklımdayken 13 harf kendi istedi üyelik iptalini, belli bir gerekçe göstermedi, giderken sizi arkadaşlıktan mı çıkarmış:30: alın size aksiyonun kralı, niye çıkarmış? 3 kişi dışında listeden çıkarılan var mı? Giderayak çıkarmasına ne gerek vardı:51:

Monoton değil çoooooook sıkıcı çoook:14:
Biz ekşın kadınlarıyız.
13 harf bence ofis ve kadişe küsmüş kesin,naaptılarsa artık:30:
Onada benim gibi erkek demişlerdir kesin:14:

Tabii ki ofisim .
Benim kardeşim askerliğini yaptı,işide var ama hala çocuk.
30 yaşına kadar hem olgunlaşır,hemde birikim yapar.evini alır öyle evlenir diye düşünüyorum bende.
Kız arkadaşı duysa beni kıskanç ilan edicek demekki:28:

Benim kardeş de 30 yaşında evlendi, öncesinde erken diyordu hep. 2 yıl flört ettiler, iş ciddiye binince tanıştırdı bizi, flört döneminde değil akraba-i taallukat hiç birimizi tanıştırmadı yüz göz olunsun istemedi. İyi de yapmış.

İyi görümceyim ben ama hakkımda ne şikayet etcek ki açsın kapışırız :41: :27:

15 yıl sonra bu gelinlerin hepücüğü kaynana olacak ofisim:6:
O zamanda bdv kıskanç gelin konularıyla dolu olmazsa benim adımda parkon değil:6:
Bizi kimse beğenmiyo zati:5:
En çokta görümcem eşimi çok arıyo diye yakınmıyolarmı boğasım geliyo.
Kardeşini araması için gelinden izin almalı görümcelr:47:

hehehe izin mi alacağmışık :27: ay çok güldüm gece gece, banlarım ben o kızı sınırsız hemde :60:

Benim kardeş de 30 yaşında evlendi, öncesinde erken diyordu hep. 2 yıl flört ettiler, iş ciddiye binince tanıştırdı bizi, flört döneminde değil akraba-i taallukat hiç birimizi tanıştırmadı yüz göz olunsun istemedi. İyi de yapmış.

Bencede en iyisini yapmış.

Çok eski kafalı kaldık biz çok:31:

Söyledim mune teyzeme .
Kendinize iyi bakın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mune bu yavrukuşa ceza ver,tek ayak üstün beklesin köşede:55:
Bizimle dalga geçiyo:ssz:

Yooo niye tek ayak cezası vereyim ki, sitede alenen banlanmayı istemek, üyelik iptali istemek yasak, üyelik iptali istediğini yazdı mı, yazdı, direk üyelik iptali yapayım ben:51:

Yooo niye tek ayak cezası vereyim ki, sitede alenen banlanmayı istemek, üyelik iptali istemek yasak, üyelik iptali istediğini yazdı mı, yazdı, direk üyelik iptali yapayım ben:51:

:30::30::30::30:
Tariiii hemen mesajını düzelt ve tekayak üstünde durmaya razı ol bence:25:

Mune bu yavrukuşa ceza ver,tek ayak üstün beklesin köşede:55:
Bizimle dalga geçiyo:ssz:

Ama ben nerden bileyim bilmiyordum :27:
Şaka yaptıydım :(

giden gidene, tarim nere?

Ben sen parkon kadesa ablama şaka yapacaktım :14:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X