Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Vakti evvel bir zamanda kıskanç bir hatun, kocası düğüne gidecedi, gelinle tokalaşma diye tembihlemişti...

Sandalyeden düştüydüm okuyunca

ben 3 gün sonra kesin yeni bir konuyla döner dedim ama sadece 3 saat sürdü iyi ki kumar oynamıyorum, bu tutturma potansiyeli ile mahvolmuştum

tutamadı tam üzülecem bir gülme geliyor yine töbe

Eeee azıcık hakim olmalı insan kendine Bunu da ben söylüyorum yalnız
Bak ben bugün siyasette coşacaktım tuttum kendimi tırnaklarımı yedim ama tuttum

Vakti evvel bir zamanda kıskanç bir hatun, kocası düğüne gidecedi, gelinle tokalaşma diye tembihlemişti...

Sandalyeden düştüydüm okuyunca

ya napacağımış? yanacıklardan mı öpücekmiş

ahahaha parkonun cevabına kahkaha attım. ayrıldınız mı inşallah demiş ya hahahahaha

anacım bana o üyeyi deme,yeminle ya onu öldürecektim ya kendimi bak ymenopoza girmiş gibi darlandım yine açın camlarııı oyyy

Bende bayagi kizmistim ona hatta kocasi soforlukmu yapmiodu neydi kizlar acik sacik giyiniyo felan diye cok konusu var

Bir de görümcesi beyaz şova gitti diye, kötü yola gitmiş gibi anlatmıştı o di mi? ayy şimdi bana da bir darlanma geldi

Ufffs nefes alamıyom

Bende bayagi kizmistim ona hatta kocasi soforlukmu yapmiodu neydi kizlar acik sacik giyiniyo felan diye cok konusu var

ivet tam yolunmalıktı

parkuuun tut beni balım,senin o konudaki son yorumunu alıntılayıp sünbaneke dinimiz amin yazasım var ama kesin banlanırım kesin yüzde bin beşyüz

teee en iyi dönemlerden birini kaçırmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…