5 haziranda gidiyorum ivit, 8 gün yokum, beni özleyecekler parmak kaldırsın
doğru didi ama sağ olsun sevkülü konu sahibesi hepimize o sendromu yaşattı kızıyoruz ama bağlandık bi şekilde kopamıyoruz okudukça sinirim tepeme çıkıyo ama dayanamıyorum bakıyorum şükretmek için bi sebep işte
Allah böyle huyu vermesin kimselere sübaneke dinimiz amin.
tutamadıtam üzülecem bir gülme geliyor yine töbe
Vakti evvel bir zamanda kıskanç bir hatun, kocası düğüne gidecedi, gelinle tokalaşma diye tembihlemişti...
Sandalyeden düştüydüm okuyunca
Vakti evvel bir zamanda kıskanç bir hatun, kocası düğüne gidecedi, gelinle tokalaşma diye tembihlemişti...
Sandalyeden düştüydüm okuyunca
ben 3 gün sonra kesin yeni bir konuyla döner dedim ama sadece 3 saat sürdüiyi ki kumar oynamıyorum, bu tutturma potansiyeli ile mahvolmuştum
Aman ne özliycem seni
Nereye gidiyosunhankı otel
Ne 3 günü ofisim her gün her saat ekşını seviyor millet
as25in konusu o
profilimde gordumde yazayim dedim
anacım bana o üyeyi deme,yeminle ya onu öldürecektim ya kendimi bak ymenopoza girmiş gibi darlandım yine açın camlarııı oyyy
Bende bayagi kizmistim ona hatta kocasi soforlukmu yapmiodu neydi kizlar acik sacik giyiniyo felan diye cok konusu var
gençlik hızlı yaşıyor depresifim, ben ikinci kavgada, ilk kavganın konusunu unutuyorum
Bir de görümcesi beyaz şova gitti diye, kötü yola gitmiş gibi anlatmıştı o di mi? ayy şimdi bana da bir darlanma geldi
Ufffs nefes alamıyom
Bir de görümcesi beyaz şova gitti diye, kötü yola gitmiş gibi anlatmıştı o di mi? ayy şimdi bana da bir darlanma geldi
Ufffs nefes alamıyom
Belek mi,sorgun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?