aman yok onu görmedim dahakendimi intihar edecem diyen biri var ya, biri de diğerinin boğazını sıkmış "sevgilim beni boğdu" diyor bir de kürtaj konusunu okursam aşırı dozdan gidicem
Anlat bakalım kankam, neler yaptın yokluğumuzda.
İşler, güçler, aşk meşk nasıl gidiyor( meraklı melahatsmiley)
Hayırdır, 3. Bebekmi geliyo yoksa
aman yok onu görmedim dahakendimi intihar edecem diyen biri var ya, biri de diğerinin boğazını sıkmış "sevgilim beni boğdu" diyor bir de kürtaj konusunu okursam aşırı dozdan gidicem
link ver dicem olmıycak
çok sevdiğim bi arkadaşım hamile de onu kutluyorum :)
link ver dicem olmıycak
çok sevdiğim bi arkadaşım hamile de onu kutluyorum :)
Evet sahteymiş Kazen geldi konuya
ben bdv sayfasını kapattım,bir kaç ay strese girmemem gerekiyor o yüzden çoğu zaman o bölüme bakmıyorum bile..
tabii siyaset bölümü de stresli ama en azından orada dert değil fikir çatışması var
en güzel bölüm oyun bölümü,ne ka datlu ne ka hoş insanlar var ya ama çoğu yazılanı anlamıyorum artık,yaşlanmışım ben
İyi geceler kızlar nasılsınız?
Evet sahteymiş Kazen geldi konuya
Kolay işi bulmuşun bırakma boşver be kankam, kalan zamanlarını güzel değerlendirirsin.
Bende platese başlamayı düşünüyorum göbeğim çıkmaya başladı, ama hiç yerimden kalkasın yok.
Bütün gün yatsam iyi olcak
Benim hayat hep aynı, çocukların peşinde koşturuyorum .şimdi tatilde memnun etmeye çalışıyorum,sıkıcı be hayatım
evet ya şimdi görüm kazenin msjını buğra imiş ergenusun adı..noldu buğracık şimdi tatmin mi oldu ruh hastası
Gerçi oraya da yazdım ama
böyle bir durum yaşayıp da aldırmayıp doğuracak kadın var mıdır ya?
Konu sahtemiymisssssssssssss
Ama ben de anlamistim zaten. Cünkü eksi sözlük vari bir üslubu vardi sanki kadinin.
Birine de KEZBAN HANIM demis ya..
Konuya pat diye daldim ama hanimlar
Bence öyle bir durumda dogurabilecek cesarete ve psikolojiye sahip kadin sayisi cok azdir Cudanam.
Kolay işi bulmuşun bırakma boşver be kankam, kalan zamanlarını güzel değerlendirirsin.
Bende platese başlamayı düşünüyorum göbeğim çıkmaya başladı, ama hiç yerimden kalkasın yok.
Bütün gün yatsam iyi olcak
Benim hayat hep aynı, çocukların peşinde koşturuyorum .şimdi tatilde memnun etmeye çalışıyorum,sıkıcı be hayatım
Canımsın sen de uzun uzun yazmışsın konuya :) Ama her zamanki gibi süper yazmışsın :)
Bence de yoktur, dedim ya varsa gelsin alnından öpeceğim :)
kk da olmasa hayatımda aksiyon sıfır..dün ikinci üyelik takibi bugün ekşici abimiz ohh efil efil
şu tatil başlasa da kendime gelsem
Konu sahtemiymisssssssssssss
Ama ben de anlamistim zaten. Cünkü eksi sözlük vari bir üslubu vardi sanki kadinin.
Birine de KEZBAN HANIM demis ya..
Konuya pat diye daldim ama hanimlar
Bence öyle bir durumda dogurabilecek cesarete ve psikolojiye sahip kadin sayisi cok azdir Cudanam.
Bende seyden anladim. O durumu yasiyor cok rahat. Bu durumu Turkiye de yasayacak kadar rahatsan o zaman doguracak kadar da rahat olmalisin. Kimseye danismaya gerek yok, hele kk de.
Bende seyden anladim. O durumu yasiyor cok rahat. Bu durumu Turkiye de yasayacak kadar rahatsan o zaman doguracak kadar da rahat olmalisin. Kimseye danismaya gerek yok, hele kk de.
Ben yazdiktan sonra eksici formuna girdi sahis tühhhhhhhhhhhhhh
Emeklerim bosa gitti Cudanam yaaa
Sen de bir geldin pir geldin her zamanki gibi.
Kisa ve carpici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?