Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Çocuğu yapıp adamı postalıycam diyosun yani
Şaka bir yana inşallah ömür boyu mutlu yaşayabileceğin bir adam bul sen.

Daha kotusunu dusunuyorum aslinda ama neyse yazmayayim:))

Sen gitmezsin daha , benim tanidigim office daha kalir burada.

Daha kotusunu dusunuyorum aslinda ama neyse yazmayayim:))

Sen gitmezsin daha , benim tanidigim office daha kalir burada.

ekmek kırıntısı gibiyim, bir şekilde hep kalıyorum kuşlar beni sakız sanıp çiğnemese bari

öffff gideyim ben gideyim, gece gece iğrenç espiri krizine girmesin kimse

Son düzenleme:
Hosbulduk canim nasilsin.

Office beni gulduren nadir insanlardan birisin.

İyi olmaya çalışıyorum ülkenin hali malum bak bi daha terk etme buraları pire için yorgan yakma ben gidin diye dua edenler var gitmiyorum atılana kadar buradayım inadına

İyi olmaya çalışıyorum ülkenin hali malum bak bi daha terk etme buraları pire için yorgan yakma ben gidin diye dua edenler var gitmiyorum atılana kadar buradayım inadına

Ben gelince senleniyor ortalik gitmiyorum. Kazik cakicam buraya. Beraber cakalim.

Son düzenleme:
Kızlar bende bir direngezi ye bakıp yatıyorum,
Yarın görüşürüz. İyi geceler

günaydın ofiscim..depresifime ne oldu?

Seyyahcığım çok geçmiş olsun. Gencecik hücreler hızlıcana iyileşecek hiç endişe etme.

Kadiş'in hamile ikonlarının sahibi benim, duyurulur.

Seyyahcığım çok geçmiş olsun. Gencecik hücreler hızlıcana iyileşecek hiç endişe etme.

Kadiş'in hamile ikonlarının sahibi benim, duyurulur.

inşallah canım
zaten 3 saatte zor ayıldı ama ayıldıktan sonra tam bir canavardı hemen dışarı çıkıp kedilerin peşinde koşturmaya başladı
pataloji sonucu işte düşündüren
inşallah o da iyi çıkar

ikonu falan anlamadım ben hamile misin yoksa

Son düzenleme:
ahahhaha
ilerde bizim çocuklar kkya girip analarımız bizi kertmiş zorla evlendirmek istiyolar diye konu açacaklar bu ne la
herkeşler birbirine dünür

he ya zorla kerticez onları,dur bakalım ikiz kızçeler gelirse hiç kaçırmam tetikteyim :)

bilmiyorum kadişim birkaç gündür hiç girmemiş, mesaj da atmadı. inşallah tatile çıkmıştır kötü birşey yoktur ama merak ettim :26:

biz 3-4 gün önce msjlaşmıştık bi sorunu yoktu iyiydi..bak merak etttim şimdi

Selam millet aksama gorusuruz . Tariciginde aksama bitiyor bani. Kirmizi hali seriyoruz:)

Hybris : Mutlu, saglikli bir hamilelik gecir.

Office: Uzulme birseyi yoktur yakinda gelir.

Son düzenleme:

Patoloji sonucu elbette iyi çıkacak, başka birşey düşünmek mümkün bile değil. Benden daha iyi bilirsin ki vücuttaki herhangibir kitle patolojiye gönderilir. Standart prosedür yani. Ne zaman çıkacak sonuç ?

Hamile kısmına evet diyorum, ama yaşadıklarım hep ortada o yüzden temkinliyim açıkcası.

he ya zorla kerticez onları,dur bakalım ikiz kızçeler gelirse hiç kaçırmam tetikteyim :)

biz 3-4 gün önce msjlaşmıştık bi sorunu yoktu iyiydi..bak merak etttim şimdi
hıım
babamın ikiz halamın ikiz diğer halamın ikiz olduğunu söylesem
belkim bi şansım olur
Selam millet aksama gorusuruz . Tariciginde aksama bitiyor bani. Kirmizi hali seriyoruz:)

Hybris : Mutlu, saglikli bir hamilelik gecir.

Office: Uzulme birseyi yoktur yakinda gelir.
bi arkadaşlık isteğim vardı o ara elektirik kesildi artık yok:26::26::44::44:

inşallah canım işte açınca büyük çıkması korkuttu beni yok yok bi şey olmaz

çok sevinndim adına inşallah sağ sağlim alırsın kucağına
burdan bi dünür daha buluruk

Oky, mesaj kutumu bosalttim pardon. Baska mesaj atmak isteyen varsa duyurulur:))

Tari, son bir-iki saat az daha dayan. Duzeltme tari nin bani yarin aciliyormus.

Kahvemi icip, biraz film izleyip geliyorum.

Son düzenleme:
Oky, mesaj kutumu bosalttim pardon. Baska mesaj atmak isteyen varsa duyurulur:))

Tari, son bir-iki saat az daha dayan. Duzeltme tari nin bani yarin aciliyormus.

Kahvemi icip, biraz film izleyip geliyorum.
o mesajımı yazdıktan sonra sanırım boşaltmışsın ki mesajımı almışsın.yazmışsın hatta.
ama yazmış bulunmuştum artık bende:)
oyy yeni geldim. antalya yanıyor. yüzüm resmen kıpkırmızı oldu. aynaya bakıyorum. anam ben allık sürmemiştim neden yanaklar allıklı diyorkene güneşten kızardığımı anladım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…