Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Antalya mi , oraya yerlesmeyi dusunuyorum. Komsu oluruz

Birde dershane acariz tamam iste.

Sen beyaz tenlisin 30 + koruma kullan bence.

cancazım mesleğe dönmeyi düşünüyor musun
bi tasarı kabul edildi yasalaşırsa büyük bir alım olacağı söyleniyor
bi çok yenilikle beraber
göyaaaa

maaşlar 2500den başlıyor bazı yerlerde 4000 -tazminatla beraber-

o zaman sana ikiz ikramiyesi vurabilir,dünür listeme seyyah diye seni de ekledim

canım sağlık konularından çok anlamıyorum ama içini ferah tut,İnşallah sonuçlar temiz çıkar.bol bol dua edelim bizler de.

Antalya mi , oraya yerlesmeyi dusunuyorum. Komsu oluruz

Birde dershane acariz tamam iste.

Sen beyaz tenlisin 30 + koruma kullan bence.

ama çarşambaya temelli istanbula gidiyorum canım. ev topluyorum bir yandan. evet beyazım. bu yüzden yazları güneşte kalırsam tüp patlamış gibi dolaşıyorum:)

valla istanbula bir kapağı atayım canım.belki bir arkadaşın atölyesinde resim dersi verme olayım olacak. bakalım. araştıracağım.ama önce bir istanbulumla hasret gidereceğim

nasılda biliyorsunuz
işte beklediğim cevaplar .............

Goremiyorum goremiyorum kor oldum :))

Bende ist liyim muhtemelen oraya veya Antalya ya yerlesicem. Daha karar vermedim ama dershane isi kesin. Seninle gorusuruz sanirim. Bir- iki arkadas daha var dusundugum. Is kuruyorum is

Gosterelim anam.

seyyah posta kutun dolu. Acilen bosaltman gerekiyor:)
işlem tamam
nasılda biliyorsunuz
işte beklediğim cevaplar .............
taze gittim
o kahve de kahve ama

o zaman sana ikiz ikramiyesi vurabilir,dünür listeme seyyah diye seni de ekledim

canım sağlık konularından çok anlamıyorum ama içini ferah tut,İnşallah sonuçlar temiz çıkar.bol bol dua edelim bizler de.
temmuzun sonunda alıcaz sonucu tabi canım çıkmayacak bişey

hadi hayırlısı olsun
biz güya ameliyata gittik
altından girip üstünden çıktık
direncerrahpaşa yaptık

Benimki de tamamdir :)

ben bakarım size efendim
ya da birlikte yürürken bana da araba çarpsın ve sizde ki körlük bana geçsin

Laptoplarimiz carpissin. Cag teknoloji cagi. O da ne, saclarim beyazlamis. :)

Son düzenleme:

Bende ist liyim muhtemelen oraya veya Antalya ya yerlesicem. Daha karar vermedim ama dershane isi kesin. Seninle gorusuruz sanirim. Bir- iki arkadas daha var dusundugum. Is kuruyorum is

ooo.süper. görüşelim valla. sen istanbula gel.antalya çok sıcak

çok geçmiş olsun. noldu. kim rahatsız.

kankam iş kuruyosan beni dee al,psikolocik danışman lazım olur bak elinin altında bulunayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…