Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

ben de şaka yaptığını sanmıştım ama parkon sana noldu yaşlandın mı kızaam

bi daha espiri yaparken alt yazısıyla yapalım sana kıyamam

ben de şaka yaptığını sanmıştım ama parkon sana noldu yaşlandın mı kızaam

bi daha espiri yaparken alt yazısıyla yapalım sana kıyamam

parkon yaşın kaçtı senin yazdıklarıma dekoder gerekmiyor ki, bildiğin ip ablacım, hani kızlar üstünden atlar, anneler çamaşır asmak için gerer
kadesa valla bende espri yaptı sanmıştım

Offff yorum yazdığım konuya sinirim bozuldu, eskiden oturduğum yerde yaşanan bir olay geldi aklıma o zamanda çenemi tutamayıp boşarım ben böyle adamı demiştim

abla kapatsan o konuyu olmuyor mu? bu üye bi garip doğru bile olmayabilir bu olaylar.şu günde harap etti sinirlerimizi.

Geçin dalganızı
Hiç demiyorsun" ben bu kızı ne kadar korkutmuşum ki,urgan diyorum , hatun internet banı anlıyor"
Psikolog paramı vermeni talep ediyorum.
Tabi bir mavi kürkle anlaşabiliriz .

Ben şu bir haftadır Türkiye'de kadınların hergün kendilerini dahada değersizleştirdiğini görüyorum.
Sanki 20 yıl geriye gitmişiz kadın hakları konusunda, çok yazık.
Korkak , erkeklerin egemenliğini en başından kabullenen kadınlar dahada artmış sanki.

parkon o konudaki yorumuna hayran kaldım yanımda olsan böle dodaklarımı uzatıp şapp diy alnında öpecektim

bir çok kadının da işine geliyor parkonum, sorumluluğu başkasına atıp, düşünmemek huzur veriyor.. erkekler ne derse doğrudur deyip, kararlarını bir emir olarak algılayıp uygulamak işlerine geliyor bir çok kadının.. bir kaç gündür burada öyle yorumlar okuyorum ki, allahım ne olur erkek olsun bu yorumu yazan dediğim bile oldu.. bir, kadınların pozitif ayrımcılık saplantısına, bir de erkeklerin ağızlarından çıkan her şeyi emir telakki edenlere sinir oluyorum..

o konuda garip bişey var ben o kadına inanmıyorum.sırf sinir bozmaya çalışıyor.

Sizi grupça seansa yollayacağım psikoloğa
Korkmak iyidir her daim tetikte olursun

parkon sorma kaç gündür keyfim kaçıyor BDV'yi okuyunca, kimini ayakta alkışlayasım geliyor kimine de çok kızıyorum, sindirilmeyi kabullleniyoruz ne yazık ki sebebi yine biziz, dedim ya bir olay olmuştu 15 yıl önce yaşadığım mahallede, 40 yaşlarında evli barklı çocuk sahibi bir hayvan 11 yaşındaki bir kıza sonra yakalandı, hapse atıldı, anne babası da bizim orada oturuyordu, annesi ne dese beğenirsin dişi k...k kuyruk sallamazsa erkek peşinden gitmezmiş, bunu duyunca delirdim, küçük gelinlerine sordum kayınvaliden böyle bir sözü etti mi gerçekten diye, o da evet dedi dedim bu lafı söylerken senin kız evlatların gelmedi mi aklına söylenen söz 11 yaşında daha vücudu şekillenmemiş bir kız için söylendi, o sapık adamın karısı da kocası hapisten çıkana kadar bekledi iyi mi

Başkasının eşi yapsa topa tutacak insanlar atmaca kesildiler ben böyle adamı beklemem arkadaş, değil beni çocuğunun tırnağını göstermem

Koca koca kadınlar küçücük kızlara kötü sözleri yakıştırır kazık kadar sapık oğullarını pirupak adlederlerse, bu ülkede uzaklaştırma kararı diye birşey sırf yapılmış olsun diye kanun haline getirilir, uzaklaştırma kararı uygulanan koca çatır çatır karısının evine girer karısını öldürürse bizde kafayı kuma gömer gölgemizden bile korkarız işte

Güçlü yetiştirilmiyor kadınlarımız toplumda Ofisi'm.
Dediğin gibi sorumluluk alamıyorlar.
Halbuki çektikleri eziyetten çok daha kolay kendi başına yaşamak.

kızlar ben yarın yokum sabah yola çıkıyoruz randevum 10.30 da..dualarınızı eksik etmeyin olur mu,hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ve bu belirsizlikten kurtulalım..

iyi geceler hepinize.

kızlar ben yarın yokum sabah yola çıkıyoruz randevum 10.30 da..dualarınızı eksik etmeyin olur mu,hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ve bu belirsizlikten kurtulalım..

iyi geceler hepinize.

Hayırlı haberlerle dön inşaallah

iyi geceler hepinize.

Kadesa canım inan foruma girdikçe hep aklındasım .Yarın inşallah hakkında hayırlı haberler alacaksın , dualarımız seninle

Konu kapanmis yetisemedim de
oyle demeyin kizlar ya.
O uye yurtta buyumus hic annesini babasini bilmiyor,
anne baba sevgisi tatmamis
hayatta hic kimsesi yok , esinden ve cocugundan baska
Belki de ayrilirsam yine yapayalniz kalirim korkusu var .
1. Anlayis gosterdim ben ama 2. de yapmamali bunu
ve eminim ki yapacak .
Cunku sozum meclisten disari yurtta yetisen bireyleri cok iyi gozlemledim
genelde merhametsiz ve asi yetisiyorlar
Bu nedenle cok da kizamadim

Ha kendisi de anne baba sevgisinden yoksun buyudugu icin belki daha hassas olmali
ama onlarda olmuyor bu durum

Ayrica yurtlarda buyuyen bireyler genelde yine birbirleriyle evleniyorlar
Belki de esi de oyledir ve bu nedenle kisilik bozuklugu yasiyor olabilir bilemeyecegim .
Nasil bir psikolojidir anlayamam belki ama
bunlar da benim gozlemlerim
Tabi herkes de bir degil ...

Benim kızım 10 yaşında Mune, ne anlar o yaşlardaki çocuklar cinsellikten.
Daha oyuncak bebekle oynayıp, şekerle kandırılacak yaştalar.
Ve dediğin gibi bu tacizleri haklı gösterende yine bizim hemcinslerimiz.
Benim elime verseler bunlardan birini elleriyle boğarım.
İdama karşıyım, ama bunları sallandırmak isterim, belki ders olur herkese diye.
Bizim toplumumuzun en büyük problemi cehalet, ve malesef eğitimle alakası yok bu cehaletin.

iyi geceler hepinize.

Dualarım seninle tatlım.
Bana doktordan çıkınca mesaj at mutlaka.

iyi geceler hepinize.

gün boyu aklımdaydın
hiç bir sıkıntı olmadan geleceksin merak etme canım
kadesa sana birsey sorucam senin preklamsi topiklerinde yazılarını gördüm
sen geçirdinmi bu illeti
ben geçirdim de senin yazını görünce cok sasırdım

o kocanın hapisten cıkmasını beklerim
malum yerinden tavana asmak için

ama o anneye diyecek lafım bile yok bence bu sapık adamdan daha sapık
onun gibilerin de idam edilmesi lazım
ya da bir adaya yerlestirsinler cıkmasınlar ordan bizleride rahatsız etmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…