Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

bencede kız,eve bir prenses şart zaten.
İsimde harika canım,hayırlısı olsun.

Çok sevindim, sen biliyorsun benim minikten ne kadar emin olduğumu.

Ama bu ne yaaaa, ömründen ömür gitti. Kızım ne biçim doktorlara düştün sen. Keyifle geçireceğin günlerde stres yumağına döndün.

Bu arada progesteron verdi mi ?

kadesa hayırlı olsun canım çok sveindim senin adına. şaşırdımda niyeyse Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

bende şaşkınım canım beklediğim bir durum değildi :) çok sağ olasın.

bencede kız,eve bir prenses şart zaten.
İsimde harika canım,hayırlısı olsun.

parkon seni seviyorum biliyosun değil mi ama laf olsun diye değil :)

evet sen hep söyldin normal olduğunu :) canım sorma ya doktorda şaşırdı meslektaşlarım bişey demek istemiyorum ama garip dedi..verdi canım zaten içiyordum şimdi iğnede verdi iki tane oldum ama o nası bi iğne öyle at öldüren cinsten

Bak o iğnenin şöyle püf noktası var. İnşallah bir daha gerek kalmaz ama aklında olsun.

Şimdi iğne ile ampulden ilacı çekiyorlar ya, ilacı çektikten sonra şırınganın ucu değişecek yeni temiz bir iğne takılacak. İlaç iğnenin dışına bulaştığı için ağrı ve acı yapıyormuş. (doktorum dedi)

Bana yaparken ucunu değiştiriyor, hiç birşey hissetmiyorum.

Son düzenleme:

benim iğne pruloton depot diye bişey aynı iğne dimi senin bu dediğinle? çok acıtan bişey ama..

Çok mutlu oldum senin adına inşallah kız olur. Zeynep Diren hanım dirensin hayata sıkı sıkı tutunsun annesine

Yazmasam da takip ediyordum hocam,dualarım sizinleydi. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

eskiden tee bu göz alabildiğine arazi bizimdi şimdi bakan olmayınca böyle çorak kaldı buralar herkeşler nerede yaw :44:

Gözünaydın canımRabbim hayırlısıyla,sağlıklı bir kız evlat nasip etsin inşaallahAdıda çok güzelmiş nazlı kızımızın

eskiden tee bu göz alabildiğine arazi bizimdi şimdi bakan olmayınca böyle çorak kaldı buralar herkeşler nerede yaw :44:

Gaddar toprak ağası bulduğunu içeri attı Ofisi'm, bizi içerden çökerttiler.
Elmy, kankam ve seyyahın hayatından endişe ediyorum.
İçeri giren çıkamıyor, eziyet ediyomuş ağa onlarabende diyenlerin yalancısıyım

merhabalar merhaba kadesa

surrender günaydın şu msjını daha yeni görüyorum :) nasılsın?

Gözünaydın canımRabbim hayırlısıyla,sağlıklı bir kız evlat nasip etsin inşaallahAdıda çok güzelmiş nazlı kızımızın

İnşallah canım,Amin.

gaddar toprak ağası derken kime didin kuzum,mune ablaya mı eğer öyleyse mavüş kürkü unut sen

mune abla sorumlu bi üye olarak parkon isimli arkadaşı kibledim lütfen gereği yapılsın ömür boyu mapuslara atılsın bi yudum su verilmesin

şükür iyiyim :) sen nasılsın? hamilelik takvimi yakışmış
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)

Son düzenleme:
şükür iyiyim :) sen nasılsın? hamilelik takvimi yakışmış
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)
i
bende iyiyim canım,evet jade ye söz vermiştm kalp atışlarını duyunca takvim yapıcam demiştim :)

amin,İnşallah..hem özelden hem buradan verdiğiniz desteği unutmam mümkün değil..Allah'a emanetiz artık..

Son düzenleme:

jade burada olmasa bile görecektir takvimini :) sanki kız olacakmış gibime geliyor

jade burada olmasa bile görecektir takvimini :) sanki kız olacakmış gibime geliyor

en çok istediğim şey bu benim içime de öyle doğuyo çin ve rus takvimi de kız diyor

önce tabii sağlıklı olsun kucağımıza alalım inşallah ama bi kızçe olsa fena olmaz hani

yazma kadiş yazma yeminle ruhum sıkıldı yahu. allahım o kadında ki nasıl bir ruh durumu valla bu kk yaşlandırdı beni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…