Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Doğru ya hiç düşünemedim

Ben 20 yaşındayım okuyorum bir tane baş belası sevgilim var şu an ayrıyız öyle işte =) Sen neler yapıyosun ?

23 yaşındayım tatlm bnde okuyorum
O başbelalarından herkeste var

Ne kadardır birliktesinz ?

Kesin öküzlük yapmştır

Ayrı kalmanızın sebebi çok saçmadır erkekleeeeeeeeeeerrrrrrrr :26:

bugun hakanla gorusemedık desem yerıdır benım kalbımde bı carpıntı ölüyodum yaa sureklı yattım sonra hakan yattı bı namazları kıldm bıde evı temzledım baska hcbsey yapmadım

Üşüttün mü acaba yavrum sende mi soğuğa kapıldın vantilatörün önünde durursan sürekli

Dikkat et

23 yaşındayım tatlm bnde okuyorum
O başbelalarından herkeste var

Ne kadardır birliktesinz ?

Kesin öküzlük yapmştır

Ayrı kalmanızın sebebi çok saçmadır erkekleeeeeeeeeeerrrrrrrr :26:

Biz 5. yılımıza girdik aslında sorduğunda direkt şu ayrılık sebebimiz diyemiyorum dediğin gibi çok saçma 2 aydır çok değişmişti beni üzdü çok ağlattı benim de gururuma dokundu artık ayrıldım 9 gündür ses seda yok =(

Ooo maşallahhh
Gururuna dokunmuştur onunda o yüzden aramıyodur sende sen ayrıldğın için arayamıyorsundur ayy ne kötü bi durum :26:

bilmıyorum yavrum yaa bebişte oynamıo zaten

Öyle deme kuzucum Allah korusun uyuyodur
Sürekli oynıcak hali yok ya çocuğun daracık yerde

oda dogru aman nebılıyım cok kafaya takıyorum bı dogsaydıda allahın ıznıyle bı oh cekseydım bugun aksam namazna kadar normal kıldm yatsıyı sandalyede kıldm oturarak egılemedım

oda dogru aman nebılıyım cok kafaya takıyorum bı dogsaydıda allahın ıznıyle bı oh cekseydım bugun aksam namazna kadar normal kıldm yatsıyı sandalyede kıldm oturarak egılemedım

Pimpiriklisin nolcaaak kocanında başının etini yiyosundur artık çocuğun dilinde tüy bitmiştir seni sakinleştircem diye
Ben daha kılmadım yatsıyı :26:
Kılarım birazdan iyi yapmıssın fazla da zorlamamalı eğil kalk Allah korusun

Yok canım sıkılmam ben
Bizimde ekimde 3 yıl olucak Allah'ın izniyle
Erkekler tuhaf varlıklar ya
Biz dayanamayız bigün bile seslerini duymadan ama onlar nasıl dayanıyor anlamış değilim

Yok canım sıkılmam ben
Bizimde ekimde 3 yıl olucak Allah'ın izniyle
Erkekler tuhaf varlıklar ya
Biz dayanamayız bigün bile seslerini duymadan ama onlar nasıl dayanıyor anlamış değilim

Fıtrat farkı işte biz daha duygusalız ayrıntıcıyız onlar yüzeysel gamsız düşüncesiz duygusuz yaratıklar Deli etti beni ya ama çok pis çıkarıcam acısını süründürücemm onu benim kıyafetlerimin bir kısmı onda üni. den dönerken geçen yıl taşıyamam fazla diye vermiştim eninde sonunda arıycam kıyafetler için onun rahatlığından aramıyo benii

aminn ee daha daha

Daha dahası yok yap onu

Hmmmm tabiii ohhh uyuz oluyorum rahat davranmalarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…