- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
Yeni sekmede aç canım
Kaç yaşındasın ne yapar ne edersin
Doğru ya hiç düşünemedim
Ben 20 yaşındayım okuyorum bir tane baş belası sevgilim var şu an ayrıyız öyle işte =) Sen neler yapıyosun ?
bugun hakanla gorusemedık desem yerıdırVideoları gösterdin mi kesin unuttumuşsundur
bugun hakanla gorusemedık desem yerıdırbenım kalbımde bı carpıntı ölüyodum yaa sureklı yattım sonra hakan yattı bı namazları kıldm bıde evı temzledım baska hcbsey yapmadım
23 yaşındayım tatlm bnde okuyorum
O başbelalarından herkeste var
Ne kadardır birliktesinz ?
Kesin öküzlük yapmştır
Ayrı kalmanızın sebebi çok saçmadır erkekleeeeeeeeeeerrrrrrrr :26:
Üşüttün mü acaba yavrum sende mi soğuğa kapıldın vantilatörün önünde durursan sürekli
Dikkat et
Biz 5. yılımıza girdik aslında sorduğunda direkt şu ayrılık sebebimiz diyemiyorum dediğin gibi çok saçma 2 aydır çok değişmişti beni üzdü çok ağlattı benim de gururuma dokundu artık ayrıldım 9 gündür ses seda yok =(
bilmıyorum yavrum yaa bebişte oynamıo zaten
Ooo maşallahhh
Gururuna dokunmuştur onunda o yüzden aramıyodur sende sen ayrıldğın için arayamıyorsundur ayy ne kötü bi durum :26:
Öyle deme kuzucum Allah korusun uyuyodur
Sürekli oynıcak hali yok ya çocuğun daracık yerde
Ooo maşallahhh
Gururuna dokunmuştur onunda o yüzden aramıyodur sende sen ayrıldğın için arayamıyorsundur ayy ne kötü bi durum :26:
Öyle deme kuzucum Allah korusun uyuyodur
Sürekli oynıcak hali yok ya çocuğun daracık yerde[Daha öncede yaşadık böyle şeyler o yüzden alışkınım ilk odunluğu değil yani ama gurur yapacak bişey yok o getirdi bu hale ben olsam onu bu kadar üzsem 10. ya aradım ama erkek işte =/ Neyse sizin kaç yıl oldu canım birazda sen anlat ben bunalımdayım sıkarım seni =)
oda dogruaman nebılıyım cok kafaya takıyorum bı dogsaydıda allahın ıznıyle bı oh cekseydım bugun aksam namazna kadar normal kıldm yatsıyı sandalyede kıldm oturarak egılemedım
Pimpiriklisin nolcaaak kocanında başının etini yiyosundur artık çocuğun dilinde tüy bitmiştir seni sakinleştircem diye
Ben daha kılmadım yatsıyı :26:
Kılarım birazdan iyi yapmıssın fazla da zorlamamalı eğil kalk Allah korusun[/QUOTE
sorma kafayı yedırttım onada hergun hergun basını yemekten pskopatım napım
Daha öncede yaşadık böyle şeyler o yüzden alışkınım ilk odunluğu değil yaniama gurur yapacak bişey yok o getirdi bu hale ben olsam onu bu kadar üzsem 10. ya aradım ama erkek işte =/ Neyse sizin kaç yıl oldu canım birazda sen anlat ben bunalımdayım sıkarım seni =)
Yok canım sıkılmam ben
Bizimde ekimde 3 yıl olucak Allah'ın izniyle
Erkekler tuhaf varlıklar ya
Biz dayanamayız bigün bile seslerini duymadan ama onlar nasıl dayanıyor anlamış değilim
aminnee daha daha
Fıtrat farkı işte biz daha duygusalız ayrıntıcıyız onlar yüzeysel gamsız düşüncesiz duygusuz yaratıklarDeli etti beni ya ama çok pis çıkarıcam acısını süründürücemm onu benim kıyafetlerimin bir kısmı onda üni. den dönerken geçen yıl taşıyamam fazla diye vermiştim eninde sonunda arıycam kıyafetler için onun rahatlığından aramıyo benii
Pimpiriklisin nolcaaak kocanında başının etini yiyosundur artık çocuğun dilinde tüy bitmiştir seni sakinleştircem diye
Ben daha kılmadım yatsıyı :26:
Kılarım birazdan iyi yapmıssın fazla da zorlamamalı eğil kalk Allah korusun[/QUOTE
Benim ablamda hamile 7. ayında dediğin gibi oda tam bir pskopat ayy bişey oldumu bişey olur mu doktora gidiyor en ufak bişey duysun günlerce kafasına takıyor hamilelikte insanlar kilo alır benim ablam kafaya takmaktan kilo verdi inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğar bebekleriniz =)
Daha dahası yok yap onu
Hmmmm tabiii ohhh uyuz oluyorum rahat davranmalarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?