Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Öpüldünüs,ben çıkıyorum,akşam gelirim belki.
Beni özleyin

Selamlar bayramda belki gelemem şimdiden bayramızını kutluyorum,nice nice mutlu bayramlarda hep beraber olmamız dileğiyle

Selamlar bayramda belki gelemem şimdiden bayramızını kutluyorum,nice nice mutlu bayramlarda hep beraber olmamız dileğiyle

iyi bayramlar ablacım :)

ben bu bayram evdeyim,eşimin memleketine gidecektik ama yolculuk tehlikeli olablir dedik vaz geçtik..annemler de annemin memleketine gidecekler burada kaldık yalnız başımıza

iyi bayramlar ablacım :)

ben bu bayram evdeyim,eşimin memleketine gidecektik ama yolculuk tehlikeli olablir dedik vaz geçtik..annemler de annemin memleketine gidecekler burada kaldık yalnız başımıza

Snada iyi bayramlar kadişim olsun sağlık daha önemli nasılsın iyisin demi..Bizde evdeyiz bol bol dinlenme olacak bizdede zaten kşsede yok burada

parkon,ofis,oky ve bütün topik sakinleri hepinize iyi bayramlar

parkon,ofis,oky ve bütün topik sakinleri hepinize iyi bayramlar

bütün topiğimize iyi bayramlar

mutlu bayramlar canım.
herkesin bayramı kutlu olsun. çok tatlı yemeyin. cısss

Bayramda toplu firar mı var,niye arife gününden bayram kutluyosunuz
Ben gideceğim halde kutlamıyorum,telefondan girer ellerinizi öper,bayram harçlığımı alırım diye düşündüydüm

Son düzenleme:
Bayramda toplu firar mı var,niye arife gününden bayram kutluyosunuz
Ben gideceğim halde kutlamıyorum,telefondan girer ellerinizi öper,bayram harçlığımı alırım diye düşündüydüm

en en en büyükümüz olarak senin bize elini öptürüp harçlık vermen lazım

Burası bomboş kalmış
Büyüklerimin ellerinden öpmeye geldiydim bende
Neyse, hepinize iyi bayramlar



Burası bomboş kalmış
Büyüklerimin ellerinden öpmeye geldiydim bende
Neyse, hepinize iyi bayramlar



senden büyük mi var sanki

ablacım ver elini öpeyim bayramın mübarek olsun :127:

Senin işin gücün yokmu kızım, git Bayram ziyareti yap biraz.
Napıyon buralarda

sıs be yaramı deşme

tohtor yolculuğu yasakladı anam bubam şeihr dışındalar kaldım evde oturuyom öle kk ya sardım

elini ver de öpeyim apla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…