- 20 Mart 2008
- 141.997
- 214.018
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kib oldu bile![]()
canım benim. benim içinde yüz pıtırcığım bol bol.Okypete ablacimm senin yerinede yuzcem midem cok bulandi otobusde yazamadim aklimdaki kisileri![]()
Sübhaneke dinimiz âmin10 point sonra müebbetteyim :)
Yoğunum bu ara depreşifim, sen gel bunların hakkından.Lobiyi kurmuşlar Parkonum gizli mesajlaşmalar felan hıhhh![]()
teeeee ben bdv de konudan konuya koşturayım burada beni çekiştirin öyle misilin beni de listenizden bu ayın en favori olayı bu nasılsa
tariiii canım benim yidim seni
![]()
depresifim kutunu boşalt bebişim, sonra o kutuya tariyi koyucaz![]()
Günaydınlarrrrsinirliyim gerginim asabiyimm
bugün birine çatarsam gittiğimin işareti olacaktır
![]()
vayyy koynumda böbrek taşı beslemişim bunca yıl
biz dün hatun mapusa girmesin onu yerine ben gireyim didim o neler dimiş :2:
kızammm sildim seni listemden aha dur engelliyim bi de oyun bölümünde de iki laf çarpayımda geleyim![]()
Bu aralar BDv de cinsel konular havada uçuşuyor geldi yaz ayları gevşedi gönül yayları![]()
Bu aralar BDv de cinsel konular havada uçuşuyor geldi yaz ayları gevşedi gönül yayları![]()
:kkk
Bu lafları Mune burdayken edicen kızım
Mune parkuun fasülyeden oynasın kenarda, ben onun velisiyim, onun her cezasını bana kes diycen
Hem zati yaşıda daha 18 bile değil parkunun diycen
Yoksa küserim![]()
sorma ya olan var olmayan var ayıp yani![]()
Sübhaneke dinimiz âmin
Yoğunum bu ara depreşifim, sen gel bunların hakkından.
Kadesa kişisi zati çok oldu artıkın
Çatlak ya
Sennen badezuzuyu bir topikte atıştırmak lazım, ama ben zuzuyu tutarım baştan söyliyim.
Onun bide cadı tarafı var
Ablacım sakın tek gitme, gidersen onuda götür.
Banlandığına seydin bari:2:
sorma ya olan var olmayan var ayıp yani
kzam getir mune ablayı ona da derim bunları biz arkadaş için mapusa da gireriz ama 18 demeyeydin iyiydi yalan söyleyemem ben![]()
Sana olmuş olan Kadişim zaten![]()
Bu kadiş 3-5 ayıplı konu daha okursa futbol takımı kuracak çocuklarlaSana olmuş olan Kadişim zaten![]()
o badeğğğ buraya geleceksonra beraber halay çekeriz, pişti oynarız
![]()
Bu kadiş 3-5 ayıplı konu daha okursa futbol takımı kuracak çocuklarla
Uzak tutmak lazım
Siz oynayın bende çekirdek çitler izlerim.
Ama yolar seni demedi deme![]()
benim etim ne budum nekendi cüssemde biriyle karşılaştırın beni mesela (hahahah ay örnek verecektim vazgeçtim yemesin beni tenhada
)
benim etim ne budum nekendi cüssemde biriyle karşılaştırın beni mesela (hahahah ay örnek verecektim vazgeçtim yemesin beni tenhada
)