Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

karnım ağrıyor, midem bulanıyor, ev felaket derecede dağınık, burada ki konular da çok şahane :50:

eh o zaman benden size gelsin isyanım :27:

[video=youtube;jbNsx3RcliE]http://www.youtube.com/watch?v=jbNsx3RcliE[/video]

sorma :19:

napsak bilmem ki,ikiside mapusta yatıp çıkmış kişiler ceza puanları fazla pek de yoluşulmaz ama :27:

ofis oyuna yazdığını buraya yazdın sandım ben de bi iki cümle ile dalıyodum nerdeyse sıon anda fark ettim :51:

ofis oyuna yazdığını buraya yazdın sandım ben de bi iki cümle ile dalıyodum nerdeyse sıon anda fark ettim :51:

diğer konuda farklı yorum yapanları görmemezlikten gelip birbirlerini övüyorlar :27:

:60: hahahaha kadiş mesajına koptum ama 5 dakikada bir cevap verebiliyorum diye kahkahamı burada attım :60:

Son düzenleme:
diğer konuda farklı yorum yapanları görmemezlikten gelip birbirlerini övüyorlar :27:

farkındayım,bizde duvarlara konuşuyoruz zati :ssz:

bende bi konu açıp seni,parkunu,depresifi,adunulu,tariyi ne ka sevdiğimi çok seviştiğimizi anlatcam sizde gelin konuya da öpüşüp koklaşırız :60:

farkındayım,bizde duvarlara konuşuyoruz zati :ssz:

bende bi konu açıp seni,parkunu,depresifi,adunulu,tariyi ne ka sevdiğimi çok seviştiğimizi anlatcam sizde gelin konuya da öpüşüp koklaşırız :60:

:60: o kadar da sert bir mesaj yazmışsın ki dedim ne diyecek konu sahibi, diye diye şeker-tatlı bişiler demiş diğerine :27: ühüüüüü çittiye alınmadık ben hiç yazmiyim o zaman :43:

Back
X