bebem gaza gelinmicek gibi değil ama sen gaza gelme sinirlendinmi yazma bekle içinden 10a kadar say sonra saydırben tartışmalı yazışmalara giremiyorum artık ne kalbim,ne başım nede girdiğim strestler yüzünden yaşadıklarım musade etmiyor ..
Yaw ben her gün sendeyim
konu kapanmış,ışıklar içinde yat parkon
konu sonuna o resimler eklenmseymiş keşke yürek mi dayanır buna,bakamadım bile.
aaa parkun neden ışıklar içinde yatıyor ki? kapatın faturayı kendisi ödemiyor herhaldeparkuuun ses var mune'nin hışmına mı uğradın
öyle derler ya ışıklar içinde yat yıldzlar yağsın üzerine diye de eklerler sosyete baş sağlğı dilekleri bunlar
öyle derler ya ışıklar içinde yat yıldzlar yağsın üzerine diye de eklerler sosyete baş sağlğı dilekleri bunlar
Işıklar içinde yatınca üzerine yıldızlar yağınca ne oluyormuş eceba :26:
hahaha tahmin ettim dur ben RayBan'imi takıp geleyim parkunum için ne ka büyük gözlük o ka derin hüzün
Işıklar içinde yatınca üzerine yıldızlar yağınca ne oluyormuş eceba :26:
Çok feci gaza geldim yine sizbizim.
İpimi çekecekler birazdan
Muneye benim yerime mapusa gireceğini söylediğin yazışmaları yolladım
Seni banlıycak:2:
Bende bir mesaj yazdım çıkamadım
Alıntıladılarmı duramıyorum cevap vermeden
konu kapanmış,ışıklar içinde yat parkon
konu sonuna o resimler eklenmseymiş keşke yürek mi dayanır buna,bakamadım bile.
hem bebişten hem sağlık açısından giremiyorum..bencede kal hamile parkon,kal hamile parkon,kal hamile parkon..Bence de girme bebişin için...
Bak Bade de girmiyor artık, Kadiş de,
Parkon da hamileler kervanına katılırsa o da gesi bağlarında dolaşmaz belkim
bende hergün sendeyimbenim sis bile bakmıyor benim profilime neyse ki sen bana ben sana bakıyoruz
offfff o resimleri ikinci görüşüm, allahım annalerine sabır ver yürek nasıl dayansın of of of
yıldızlı pekiyi gibi bişi, bir soslu profiterol, bir dondurmalı irmik helvası gibi adetagüzel bişi yani
depresif gidip bundan sonra belli camilere takılalım yavrım cahil cühela takılıyoruz, üstelik geri gelen de yokmuş kimse bişi bilmiyorarkadaşsız kalacaz yogsam
Oy oy naptın sen, söylenir mi bu tombul hatuna benden haber alamazsanız, anlayın ki tatlı aramaya çıkmışımdır
(Kadiş sen okuma bunları, Sizbiz de okumasın)
bugün bir annenin evladını cesetlerin arasından bulupta sarılıp ağlayışını gösterdiler,yüreğim yandı yandı resmenAllah sabır versin,başka hibir ülkenin,milletin,evlatların bu tarz katliamları yaşamasına izin vermesin (Amin)
Oy oy naptın sen, söylenir mi bu tombul hatuna benden haber alamazsanız, anlayın ki tatlı aramaya çıkmışımdır
(Kadiş sen okuma bunları, Sizbiz de okumasın)
silsem mi seni napsam acaba hiçbi şey bilmiyosun benim gibi muhteşem kadişin arkadaşı muhteşem ofis olmalıydı
yok ba canım benim canım ekişili sarma çekti,kazen yazmış bi yerdetatlılarda gözüm yok
offff bakma güldüğüme içim çok çok acıyor, yavrum benim ne kadar masumlar allahım o anneleri görmedim mi bittim mahvoldum. kaç gecedir ne zaman gözümü kapatsam o bebekcikler geliyor gözüme. keşke miniklerin hepsini alıp evime getirebilsem diyorum bazen
tam konuya yazacaktım konu kapatılmış..
dökemedim çimi vay bana vaylar bana
biz berdel bu değil diye yazarken ay berdeli de çok biliyosunuz diyen,biz konu sahibine sorular sorarken ne çok sordunuz rahat bırakın kızı diyen arkadaşlara saygı ve selamlarımı sunuyorum.baya taşlamışlardı soranları sağ olsunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?