inşallah canım..benim 1 haftada çıktı..
%90 erkek dedi doktorlar.. ama 16. ve 18. haftalarda bakılmıştı, haftalar yanıltıcı olabilirmiş,bazen kızların klitoristleri çıkıntılı oluyormuş oda yanıltabiliyormuş.. bakalım bir dahaki gidişimde belli olur inşallah.. cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklı olsun yeter...
hayıırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah.
buarada parkonum eğer %100 erkek olduğu kesinleşirse tahminin yanlış çıkacak..seninle beraber 2 kişi daha demişti kız diye lakin bir pipilim var gibi görünüyor
okycim tam çıkıyordum ki linke tıklamadan gidemedim,dediğin çok doğru hey yarabbimmmmmmm
Ben kız demiştim diymi
Niye demiştim acaba, ben yanılmam, kuz dediysem kız
Dermişim
Sağlıklı olsunda canım inşallah
Ben belli ederim de parkunla bade sinsiiiiiiiiHele hele parkun mavi kürk icin hepimizin ayağına beton döktürüp denize atar
Sen zaten kıymetlisin ikizlerden sonra kendi cabalarınla yakaladın sipirminleriİlahemsin benim Bade cadısı doğurdu doğuracak zatn :) O kendi kendine doğrusun evinde
ben başedemem senin bebenleSen bakacaksan doğururum bi tane daha
Az kaldı hepsini kapı dışarı edicem. Onun yumurtlama günü, ötekinin kusması, birinin iki testi diğerinin cinsiyeti derken kadın doğuma döndü topik
Neyse ki bade biraz insaflı da bir enayiden alacağımız sipirminleri paintball vasıtasıyla merdivan arkasında bana fışkırtacak
sadece bir gün ortadan kayboldum neredeyse hepinizi banlı göreceğim birazdan
Ben akşama banlanmış olurumcezam 1 hafta sanırsam, bana börek getir ofiş
Ben akşama banlanmış olurumcezam 1 hafta sanırsam, bana börek getir ofiş
aferin sana
börek falan yok kuru ekmeğe talim edicen
kadişe katılıyorum sadece kuru ekmeksiz bana diyorsunuz birde aşkolsun hem de bir hafta
kadişe katılıyorum sadece kuru ekmeksiz bana diyorsunuz birde aşkolsun hem de bir hafta
Böreksiz yaşayamam ben
Firar ederim, sonra beni sallandırırlar burdaona göre.
ben banlanıcak bişi yapmadım yapmaya yeltendim ama o kelimemi son anda sildim..kafamı burada dağıtıyorum helde ikili test haftamda kk olmazsa evde kafayı yerim..
üstelik atamızla peygamberimizi(tövbe ya) padişahlıkla demokrasiyi karşılaştıranlarla münakaşaya girmek çok garip.çıkış yolu yok bunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?