Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

tabisi, ilk hamileliğimizde bir bebiş forumu vardı orada tanışmıştık bizim oğlanların aralarında ay farkı var gibi birşey :) sonra orası kapandı burada da bulduk birbirimizi

:

burasıda dilek taşı aşk çeşmesi gibi bişey olmuş meğer :))
benimde panpam var ama 8 sene katlanırmıyım ona muamma

kıyamam ben exmadonuma (donuma derken yanlış şey olmasın aman ) kim kovdu seni ilk kez ki? sen hep gel sen gelmesen kime takılıcaz dimi bizi de düşün ama

Öce çık aradan sonra gitse de rahatlasam dedi birileri
Bir düşüneyim bakalım

Depresif sana da selam arkadaşım

Aleyküm Selam arkadaşım, (A.S. diye kısaltırsam Exmadon un topiğine konu olabülürüm )

torun torbaya karıştırın beni hazırım :))

Göz açıp kapayıncaya kadar geçer bir bakmışsın ki burada konu açıyorsun torunumu sevdirmeyen gelin deyü bizde kaynanalar birliği olarak yanında yer alırız

Son düzenleme:
Göz açıp kapayıncaya kadar geçer bir bakmışsın ki burada konu açıyorsun torunumu sevdirmeyen gelin deyü bizde kaynanalar birliği olarak yanında yer alırız

liderimiz egem abla arkada siz
yazarsınız artık destek msjları
sen :ben bağğğdeyiii destekliyoruuum
ofice:bağde hangimizdi
ben: kızlar siz yazın ben takma dişlerimi suya koyup geliyorum
parkun:ayy ben yine altıma kaçırdım hep sizin yüzünüzden !!!

Bana yer yok sanirim

hoşgeldin tiviti karalamayın sonra parkun cif ile ovuyor da çıkmıyor lekeler sayfadan ben size kağıt veririm onunla oynayın :111:

hahahahahah koptum hepimize uygun repliği bulmuşsun diyeceğim de parkun beni furucak

Ben boya kalemi de isterim banane

Dün Kadiş itirafta bulundu, bende bir itirafta bulunayım...

Yaw ben geyik çeviremiyorum, bir yerden yakalarsam dalıyorum mevzuya, yakalayamazsam üzerime bir sessizlik çöküyor, sadece beğen yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…