Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Parkun banlanırsa mavi kürkü otomatik olarak ben alıyorum yalnız ceza puanı en yüksek olana veriyollarmış :)

Şiddetle itiraz ediyorum elmişş en düşük ceza bendee benim olmalı mavi kürk sonracıma onur üyeliğide benim hakkım yani benim başım kelmiiiii saksımıyım bennnn

Şiddetle itiraz ediyorum elmişş en düşük ceza bendee benim olmalı mavi kürk sonracıma onur üyeliğide benim hakkım yani benim başım kelmiiiii saksımıyım bennnn

Tmm abla sen büyüğümsün, biraz sen giy biraz ben giyim sen aynı zamanda onur üyesi de ol

Çekirge de hani bana hani bana demiş

hah bu hafta top 10 listesine 2 numero dan giriş yapmışım kadiş senin yüzünden gidersem yakarım bu gezegeni yakarım

sen pirimizsin abla bana bi kadın doğumcu imkanı sağlasan mapusta yeter

Parkun banlanırsa mavi kürkü otomatik olarak ben alıyorum yalnız ceza puanı en yüksek olana veriyollarmış :)

aslında açıklamayacaktım ama mecbur bıraktınız,kazen bana gel seni admin yapalım dedi baya ısrar etti ama şimdi göbüş bebiş dolu olduğu için doğumdan sonra kürk giyicem öyle anlaştık

Çekirge de hani bana hani bana demiş

çek listede adını görmedin zannımca

Elmayra olsa neyse de senden hiç beklemezdim Kadesa

bir günlüğüne gittim. ama böyle gidersem banlarım artacak benim. biri beni durdurmalı

Lafımı olur kadişim,mapısın en üst katını ultra lüks doğumhane yapacamm her an doktor emrinde olacak

elmayra pıçak zoruynan yazdırdı

bence hüseyin amcalı konudan çık sen okycim yoksa şaka gerçek olacak
sorma ya. taktım o topiğe. hüseyin çok çekici geldi bana sanırım
ama çıkmam lazım. gideceğim yoksa:)

Son düzenleme:
Dönüşümlü giyeriz elmişim seni mi kıracam yani :13:

Anlatştık ablacımmmm

aslında açıklamayacaktım ama mecbur bıraktınız,kazen bana gel seni admin yapalım dedi baya ısrar etti ama şimdi göbüş bebiş dolu olduğu için doğumdan sonra kürk giyicem öyle anlaştık

ha ha ha cok güldüm sabah sabahhh
Elmayra olsa neyse de senden hiç beklemezdim Kadesa

Besle büyüt danayı beğenmesin anayı namkör!

sen bugün ne kadan da sevgi pıtırcığısın canııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…