ne çatlıycam be ya ofisim var depreşif var sana da kuru ekmek yollarız
valla nihan,rüya,inci,ipek ve feride gündemde
Ofişim napıyon
Çalışman bittimi canım.
ne çatlıycam be ya ofisim var depreşif var sana da kuru ekmek yollarız
valla nihan,rüya,inci,ipek ve feride gündemde
Bir ben ona ben kalbimi verdim feride, feride....
Çabık karar ver kızım çocuk isimsiz doğcek benim gibi.
Bana 6 ay isim bulamamışlar, herkeş kendi beğendiği adı söylemiş
Sonra tabi 10 yaşında bile bana başka isimlerle hitap eden annaneler, halalar vardı
Kimlik kargaşası yaşadım yıllarca
bitmedi bitmeziçim şişti içim attım kendimi BDV, kaynana topiklerine
inci ismine hayranım ben ne kadar naif, kibar, prenses ismi gibi. Bir de Dilara ismine hayranım, eğer kızım olursa adını Dilara Priya koyacağım
bitmedi bitmeziçim şişti içim attım kendimi BDV, kaynana topiklerine
inci ismine hayranım ben ne kadar naif, kibar, prenses ismi gibi. Bir de Dilara ismine hayranım, eğer kızım olursa adını Dilara Priya koyacağım
Priya; sevgili demekmiş hintçe de.. bu isimdekiler kadar yumuşak huylu, kibar ve güzellerine rastlamadım
kadişim neden sevmiyorsun Dilara ismini? :26:
Priya; sevgili demekmiş hintçe de.. bu isimdekiler kadar yumuşak huylu, kibar ve güzellerine rastlamadım
kadişim neden sevmiyorsun Dilara ismini? :26:
pişt naber kızlar. öptüm hepinizi..
Anlamıda güzelmiş.
Yeni doğurcaklar düşünsün
Benden geçti
nedeni yok ama ne zaman dilara ismini duysam bi hoş oluyorum aleyna,dilara,derin,tuana bu isimler mesela.ama sebebi yok.
geleneksel bi isim olsun istiyorum aslında ben.amaaan o günler gelsinde hele bi daha çok erken sağlıkla bi doğsunda İnşallah.
pişt naber kızlar. öptüm hepinizi..
napim canım. bir yandan kk bir yandan face bir yandan da castle izliyorum. ve bunuda başarıyorum:)Iyiyiz şükür oky, senden naber?
sorma lenslerle ve gelinliklerle pek bir özdeşleştimzaten bir geçti diyenden kork, bir geçmedi diyendensen yap jubileni bak sırada depresifle ben varız
ben feride ismini çok severim, kulağa çok hoş geliyor. adıyla yaşasın güzeller güzeli kızımız inşallah
biz de öptük okymseni ne zaman görsem aklıma bir gelinlikler, bir de lensler geliyor, pisikolocikmanım bozuldu
napim canım. bir yandan kk bir yandan face bir yandan da castle izliyorum. ve bunuda başarıyorum:)
sorma lenslerle ve gelinliklerle pek bir özdeşleştim..sakın bozma psikolocikmanını ama:))
buna dublaj yapmışlar. iyi oluyor o yüzden.yoksa hayatta bende başka şeyle ilgilenemem:)Bak bu çok büyük bir başarı.
Özellikle alt yazılı dizileri izlerken başka hiçbirşeyle ilgilenemem ben.
Cümlenin bir başını bir sonunu anlıyorum yoksa.
buna dublaj yapmışlar. iyi oluyor o yüzden.yoksa hayatta bende başka şeyle ilgilenemem:)
Hepinize bir selam çakıp gidiyorum. Oğlana ödev yaptırıyorum...
Parkon taşsın sen taşşş.........
Senin oğluş daha küçük gene depreşifim, benim koca 13 yaşındakinin tepesinde durmazsan ders çalışmıyor.Hepinize bir selam çakıp gidiyorum. Oğlana ödev yaptırıyorum...
Parkon taşsın sen taşşş.........
parkunu iteleyelim depresifim, bir önder lazım bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?