- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Onlar senin iyiliğini düşünüyor.
Ümitsiz bir geleceğe bel bağlama, lütfen kendine bir şans var canım.
Sen geldin netime bişey oldu.gidip gidip geliyo.
Komplo düzenledin dimi bana
bu yeni hürrem inme indirecek bana
kadın bi de menopoza girmiş rolünde baylıazamm sırf mustafa ve beyazıt için izliyorum valla
resmimi koydum parkon kadişten güzelsin dedi
Son zamanlarda iyice dağıldım, sağda solda nereye baksam yüzünü görüyordum-hala görüyorum. Uyku uyuyamamaya başladım. Üstelik yeni işe girdim, bayağı büyük bir projenin koordinesi bende, sıkıntı yaşıyorum işe kendimi veremiyorum. Yapmaktan hoşlandığım şeyler anlamsız gelmeye başladı. Yüzmeye başlamıştım-1 ay gittim bıraktım, kendimi oradan oraya sürüklemek bile ağır gelmeye başladı. Resim kursuna başladım bir tek ona devam ediyorum hafta sonları, onu çizmeye çalışırken yakaladım kendimi. Sürekli fal baktırma isteği var içimde. Gülerken aynı saniye içinde ağlamaya başladığım oluyor, birkaç kez oldu. Ellerim uyuşuyor zaman zaman, deniz kenarına gidip sahilde yürümezsem biraz kendime gelemiyorumİşin kötüsü unutmaya da çalışmıyorum seviyorum ki adamı...Kötü biri değilki, bir an kırmadı ki beni, düşünüp kinlenip uzaklaşayım
Didim valla.
Senin gözlerin daha güzel, bide depreşifimin gözleri seninki gibi
Kadişta çatlasın
Artık yeter be coolum.Son zamanlarda iyice dağıldım, sağda solda nereye baksam yüzünü görüyordum-hala görüyorum. Uyku uyuyamamaya başladım. Üstelik yeni işe girdim, bayağı büyük bir projenin koordinesi bende, sıkıntı yaşıyorum işe kendimi veremiyorum. Yapmaktan hoşlandığım şeyler anlamsız gelmeye başladı. Yüzmeye başlamıştım-1 ay gittim bıraktım, kendimi oradan oraya sürüklemek bile ağır gelmeye başladı. Resim kursuna başladım bir tek ona devam ediyorum hafta sonları, onu çizmeye çalışırken yakaladım kendimi. Sürekli fal baktırma isteği var içimde. Gülerken aynı saniye içinde ağlamaya başladığım oluyor, birkaç kez oldu. Ellerim uyuşuyor zaman zaman, deniz kenarına gidip sahilde yürümezsem biraz kendime gelemiyorumİşin kötüsü unutmaya da çalışmıyorum seviyorum ki adamı...Kötü biri değilki, bir an kırmadı ki beni, düşünüp kinlenip uzaklaşayım
Ahahs.bu yeni hürrem inme indirecek bana
kadın bi de menopoza girmiş rolünde baylıazamm sırf mustafa ve beyazıt için izliyorum valla
Didim valla.
Senin gözlerin daha güzel, bide depreşifimin gözleri seninki gibi
Kadişta çatlasın
mavi-yeşil karışımı nen benim gözlerim
kızam banlanıcam valla kürtaj konusu sonum olacak
Benimki daha oricinal bi kerem.kirli deniz grisi
Biz burda müdürümün topiğini beklerken sen BdV lerde mi geziyon
Kibledim gitti
Kadiş çoluk çocuk o, günahtırParkon'um bilmiyorum...Resmini de gördüm çocuğun, eeee nasıl dedi halam-sıradan-dedim, yok artık dedi. Bayağı iddialı biri aslında ama bana sıradan geldi, gözlerim aşktan hala kapalı herhalde
Sen görüş mutlaka bu çocukla.
Bu kadar duygu karmaşasında resimden etkilenmen tabii ki beklenemez.
Görüşünce hoşlanırsın belki.
yeminle sinir hastası oldum konuyu bi oku ama hepsini anlayacaksın beni
O konuyu okuyup buraya attım kendimi zaten.
Aklıma Taksim çocuk yurdundaki şerefsiz müdürler geldi.
Küçücük çocuklara fuhuş yaptırmışlar, bugün gözaltına alındılar.
Tecavüze uğrayan doğursun devlet bakar dedikleri çocukları satmış hayvanlar.
Biride kadın
Çok sinirliyim çooooook.
Ablama ne olduki kaşla göz arası, daha akşamüstü konuşmuştuk :26:
hanım ablam nasıl kıydılar sana
Natlusun konusuna dadanmış.
Tabii natlus banlanırken yanında birkaç kişiyide çıldırtıyor banlatmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?