Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

mune abla süpersin :)

diyemem yüreğim kaldırmaz bunu abla eşim der artık (

işte 20.hafta 5 ay olmuyo mu? benim tosun hep bi hafta önden gidiyodu sonra 5 güne düştü şimdi de 3 güne düşmüş iri olmayacak diye avutuyorum kendimi:) şu anda 19 hafta 5 günlük tam çizelgemi eskiye göre önden gittiği zamana göre yapmıştım.

yağ dokusu ne ki o oluşunca noluyo ben hiç bilmiyorum canım.renkliyi açtı bakalım kime benziyor diye şişko yanakları uzun suratıyla aha dedim babası.bi de bebğei besleyen damarlar mı ne var ya onlara baktı adını unuttum hepsi normal mi diye.

ben sana başka bi şey soracaktım şimdi ben bayadır hissediyorum hareketlerini ama bi kaç gündür mesela gündüz pek hareketi yok akşam baya hareketli normal imi acaba? hatta dün hareket etmiyo diye doktora gidecektim nerdeyse.

Bu ara her yer çok sakin:44:Evet kızları götürdüm
Sen de öylesin ablacımNe yaptın dün işlerini hallettin mi

Bir anda da alevleniyor gerçi
Sağoll minnak kuzum benim dün gittim gerek yok dedi belgeyi almadı bile.
Evlenene kadar tüm haklardan yararlanacak zaten dedi.
Her sene öğrenci belgesi götürüyordum yenileniyordu.

Canım gündüzleri yoruluyorsan hareket etmiyor olabilir:26:Akşam evde ayaklarını yüksek bir yere koyarak dinlenSeni dinlendirecektir

Bir anda da alevleniyor gerçi
Sağoll minnak kuzum benim dün gittim gerek yok dedi belgeyi almadı bile.
Evlenene kadar tüm haklardan yararlanacak zaten dedi.
Her sene öğrenci belgesi götürüyordum yenileniyordu.

Sistem değişmiş olabilir..İyi olmuş seni yormamışlar

Son düzenleme:

Ousa iş düşüyor desene
Kadiş bundan sonra daha çok hareketlenmeye başlar,senin jr cadı gündüz sakin gece hareketli demekki

Canım gündüzleri yoruluyorsan hareket etmiyor olabilir:26:Akşam evde ayaklarını yüksek bir yere koyarak dinlenSeni dinlendirecektir

belkide canım okuldayım ya gündüz ondandır belki.

Ousa iş düşüyor desene
Kadiş bundan sonra daha çok hareketlenmeye başlar,senin jr cadı gündüz sakin gece hareketli demekki

bence genelde sakin ve ağır bi bebek babası gibi,yesin içsin yatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…