Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen şimdi kızını vermektende vazgeçersin bana.
BdV de yoluşurduk ne güzel
Sende gidip oğlanın evini basarsın Mune,
Devir böyle, ne kadar baskın olursan o kadar haklısın![]()
yorumlara koptum keşke egem ablamda olaydı![]()
ben de uyarıyorum, ileride kız arkadaşları falan olursa herşeye ben bilmem annem bilir, annemiz bizim kraliçemiz diyecekleren çok beni sevecekler, hatta tek beni sevecekler, üst kattan da birer daire aldım mı tamamdır operasyon
nihahahaha
![]()
Yanlız bende böyle bir kaynanaya sahibim ama, Ege'm ve ofişnen hep kaynanaları savunuyom BdV de.
Mazoşistmiyim neyim![]()
biz de kız anaları olarak gider evleriniz basarız gece yarısı
sen tokat atarsın ben yüzlerine tükürürüm![]()
Hepiniz erkek anası mısınız
Kendimi yalnız hissettim, erkek analarına karşı taktik geliştirmem lazım, kaynanatör olmalıyım, damadın anasını alt etmem gerekiyor, dişli nir kız annesi arıyorum![]()
sen değişiksin kızam hem ofişi de yönlendiriyon hep beynini yıkıyon arkadaşımın![]()
hep yıkıyorsunuz siz dep ile benim beynimisayenizde pür-i pak bir k.valide olacağım
![]()
siteye 2. sefer geldiğimde parkunu k.valide sanmıştım, o kadar müdafaa halindeydi ki canım benimkk k.valide kolları'nın kurucusu olacaksın parkuşum sen
![]()
Damada da uçan tekme atarız![]()
Kıyamıyorum be yaşlı insanlara.hep yıkıyorsunuz siz dep ile benim beynimisayenizde pür-i pak bir k.valide olacağım
![]()
siteye 2. sefer geldiğimde parkunu k.valide sanmıştım, o kadar müdafaa halindeydi ki canım benimkk k.valide kolları'nın kurucusu olacaksın parkuşum sen
![]()
bence biz damadı içgüveysi alalım
dövmesi kolay olur
Kıyamıyorum be yaşlı insanlara.
Kayınvalideme çok sinirleniyorum ama her zaman çocuklarından önce ben düşünürüm
Oğluşumu içgüveysi vermem![]()
..,,......
Tikkat, tikkat!!!!!!!
Posta kutun dolu canım.
Umarım görürsün mesajımı.
..,,......
Tikkat, tikkat!!!!!!!