Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Hepiniz erkek anası mısınız:ssz:
Kendimi yalnız hissettim, erkek analarına karşı taktik geliştirmem lazım, kaynanatör olmalıyım, damadın anasını alt etmem gerekiyor, dişli nir kız annesi arıyorum:60::60::60:

yorumlara koptum keşke egem ablamda olaydı :ssz:

Son düzenleme:
Sen şimdi kızını vermektende vazgeçersin bana.:ssz:
BdV de yoluşurduk ne güzel:ssz:

Sende gidip oğlanın evini basarsın Mune,:9:
Devir böyle, ne kadar baskın olursan o kadar haklısın:ssz:

gözüm korkmadı değil
benim kızım bi dene taam mı
ne zorluklarla böyütüyom sankim bilmiyon
cani pankuşun eline mi bırakcam şimdi ben onu
ama işte fasfakir olman bi nebze kurtarıyor
gönlü zengin diye avuturum kendimi

ben de uyarıyorum, ileride kız arkadaşları falan olursa herşeye ben bilmem annem bilir, annemiz bizim kraliçemiz diyecekler :27: en çok beni sevecekler, hatta tek beni sevecekler, üst kattan da birer daire aldım mı tamamdır operasyon :27: nihahahaha :47:

:33::33::33::33:
.....................

Yanlız bende böyle bir kaynanaya sahibim ama, Ege'm ve ofişnen hep kaynanaları savunuyom BdV de.:51:
Mazoşistmiyim neyim:27:

sen değişiksin kızam hem ofişi de yönlendiriyon hep beynini yıkıyon arkadaşımın :27:

Hepiniz erkek anası mısınız:ssz:
Kendimi yalnız hissettim, erkek analarına karşı taktik geliştirmem lazım, kaynanatör olmalıyım, damadın anasını alt etmem gerekiyor, dişli nir kız annesi arıyorum:60::60::60:

Bende kızda var ama niyeyse damadın anasıyla başederim gibi geliyo.:9:
Devir gelinlerin devri, sen kızına bolca BdV okut:ssz:
Öğrenir kaynanayla nasıl başedilir:1:

sen değişiksin kızam hem ofişi de yönlendiriyon hep beynini yıkıyon arkadaşımın :27:

hep yıkıyorsunuz siz dep ile benim beynimi :27: sayenizde pür-i pak bir k.valide olacağım :27:

siteye 2. sefer geldiğimde parkunu k.valide sanmıştım, o kadar müdafaa halindeydi ki canım benim :27: kk k.valide kolları'nın kurucusu olacaksın parkuşum sen :27:

Ben büyüyünce annem gibi olacağım, kızım sen kocanın yanında çok oturmuşsundur, ben arkadan yolu göremiyorum deyip öne oturur hep:60::60::60:

hep yıkıyorsunuz siz dep ile benim beynimi :27: sayenizde pür-i pak bir k.valide olacağım :27:

siteye 2. sefer geldiğimde parkunu k.valide sanmıştım, o kadar müdafaa halindeydi ki canım benim :27: kk k.valide kolları'nın kurucusu olacaksın parkuşum sen :27:

yönlendiriyoz sizi dimi ah biz ah darağacında sallandırıcan bu yıkayıcıları :14:

parkonla ilgli yorumunda kahkaha attım :9:

Hayırlı akşamlar:3:
Ben de oğluma şimdiden alıştırayım:9:Ben bilmem annem bilir..:27:Annemsiz balayına bile gidemem:30:Annemsiz boğazımdan geçmez:52::52:Aboooo:89:Yapabilir miyim bunları acaba:60:

Kıyamıyorum be yaşlı insanlara.
Kayınvalideme çok sinirleniyorum ama her zaman çocuklarından önce ben düşünürüm:43:
bence biz damadı içgüveysi alalım
dövmesi kolay olur

Oğluşumu içgüveysi vermem:47:

Son düzenleme:
Kıyamıyorum be yaşlı insanlara.
Kayınvalideme çok sinirleniyorum ama her zaman çocuklarından önce ben düşünürüm:43:

Oğluşumu içgüveysi vermem:47:

Erkek anası son sözünü söyledi, oğluşunu içgüveysi vermiyormuş:60::60::60:
Kızımı turşu yapayım, bol bol tuzlayayım kokmasın, belki 25. yüzyılda k.valide sorunu çözülür:60::60::60:

..,,......
Tikkat, tikkat!!!!!!!
Posta kutun dolu canım.
Umarım görürsün mesajımı.

Son düzenleme:
..,,......
Tikkat, tikkat!!!!!!!
Posta kutun dolu canım.

Topiği şahsi işlerine mi alet ediyorsun:51: sendeki kayınvalidelik potansiyelini gördükten sonra gözüm iki kat üstünde :ssz:

..,,......
Tikkat, tikkat!!!!!!!
Posta kutun dolu canım.

yine kimle msjlaşıyosun acaba? iki de bir posta kutun dolu falan merak mı edelim istiyosun hatun hiç de merek etmiyoz :27:

ofişş depreşiff dantee posta kutularınız dolu :47:

Günaydınnn kızlar, naşşınız bakim.

Akşam güzel sohbet dönmüş. Ama beni unutmuşsunuz, bende kaynanalığın hakkını veririm yani :1: Var o potansiyelim.

Back
X