Ne mutlu size, Allah kızının yolunu her daim açık etsin inşaallah, hanım kızının mezun olacağı gün kızım için dua eder misin? Üniversiteyi kazansın, o da birgün kızın gibi üniversite mezunu, elinde mesleği olan ayakları yere basan bir kız olsun, bu sene sınava girecek.
Kızım küçükken bir komşunun kızının lise mezuniyet kıyafetlerini ütülerken kepi falan süzüp süzüp ahh kızımda liseye gitsin kep giysin diye dua etmiştim, Allah o günleri gösteriyor inşaallah, Rabbim ömür verirse üniversiteden mezuniyeti de nasip olsun
Doğru söze ne denir, kız anneleri daha ılımlı ve uyumlu ama bizdeki manzarayı tasavvur edebiliyorum şimdiden

Kızımın kayınvalidesi herşeye karışan, yönetici biri olursa ben çata çat tartışamam, eşim devreye girer:- mune sen şuraya otur, şimdi sen laf söyleyeceğim derken tansiyon düşer bayılırsın falan, karışma ben hallederim der ve kıyamet kopar

Siz benim biricik kuzuma karışamazsınız, o benim bebeğim deyip dalar kadına

Eşim varken erkek anaları korksun bence, kızına laf edilince panter kesilir bizimki

damadı döver, kayınvalideye fenalık geçirtir, kayınpeder zaten hiç durmasın direkt kaçsın

Eşimle annem ele ele verip erkek tarafına operasyon düzenler