Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

yolarız dimi,sanki sadece kızların savunulması gerekir:52:

aslında şu devirde erkek çocuklar korunmalı,çevremde kızlar çok cazgır:27:

yolarız tabii yolda mı bulduk oğluşlarımızı ezdirmeyiz :kkk:

İstediğin ekşınlı konu olsun kadiş
Seç bitane açayım hemen:6:

a) Şiddet
b) Aldatma
c) Evlilik dışı
d) Hepsi

Benim tercihim hepsiden:27::27:

evlilik dışı bu gece için uygun ben bi tane alayım ondan :27:

Bir gece geç gireyim didim arkamdan neler konuşmuşlar yıkıldım :14: neyse bende Mune'nin bana verdiği mavu kürkü alır giderim BDV ye :27:

Bana da bulun imza saksı değilim ben :27: canım çok fena pro üyelik çekti, dep biz de olalım bizim başımız kel mi :27:

Depresifim, bizim beyinlerin yıkanma saati geldi bacım :27: kadiş, parkun çabuk hadi siz de şampuanları alın hahahah :60:

Ofiş ne yazını okuyunca bir anda aynada kendimi böyle gördüm:111::111::111::111:

mapus damlarına yalnız gitmem hepinizide peşimden sürüklerim :9:

Diğer oğluş anası da sen misin? :)

Geldim bilem, ne çekiştirelim bu ara pek girmedim kkya, hemencik dedikodu yapalım.

derneğimizin üyeleir şunlar

egem abla,parkon,ofis,depresif,ben,sen,aus daha varsa buyursunlar

kız anaları da mune ve hanım ablalar :9:

derneğimizin üyeleir şunlar

egem abla,parkon,ofis,depresif,ben,sen,aus daha varsa buyursunlar

kız anaları da mune ve hanım ablalar :9:

Enee ausun oğlu mu var ben onu bekar sanıyordum :) Maşallah... Liste de kalabalıkmış :) Muneyle Hanım ablanın kızları da büyük olmasaydı iyiydi :60: Gerçi olgun gelin iyidir hahaha Munenin kızını mı istesem bi de Kadiş :D:D

ofiş koptum kahkaha atıyorum şu anda :60:

biz iyi beyin yıkarız benim beynimi de parkun yıkadıydı zati hacışakir kullanıyoruz ohh mis gibi oluyor yumşacık sonra böyle oluyosunuz zaten :111:

hahaha :60: üzerimizde "beni yıka" yazıyor zaaaaar, bu lafa da bayılıyorum uzat uzatabildiğin kadar :60:

Ofiş ne yazını okuyunca bir anda aynada kendimi böyle gördüm:111::111::111::111:

ex bu aralar aldığım en yegane mesaj bu, yıkamışlar bizi ex kimler kıydı bize :14:

beybiler ekşınlı konu mu arıyorsunuz? aşk hikayeleri kısmında bir özgür aşk konusu var ki evlerden ırak :27: yazacağım da çok zor tutuyorum kendimi :19:

Enee ausun oğlu mu var ben onu bekar sanıyordum :) Maşallah... Liste de kalabalıkmış :) Muneyle Hanım ablanın kızları da büyük olmasaydı iyiydi :60: Gerçi olgun gelin iyidir hahaha Munenin kızını mı istesem bi de Kadiş :D:D

munenin bu sayfada damat adayları için yazdıklarını bi oku derim yafrum sonra gel konuşalım :60:

Bende 2 senelik kız anasıyım:51:

hahaha :60: üzerimizde "beni yıka" yazıyor zaaaaar, bu lafa da bayılıyorum uzat uzatabildiğin kadar :60:

ex bu aralar aldığım en yegane mesaj bu, yıkamışlar bizi ex kimler kıydı bize :14:

ofis bu gece gülmekten öldürdün beni ya :9:

beybiler ekşınlı konu mu arıyorsunuz? aşk hikayeleri kısmında bir özgür aşk konusu var ki evlerden ırak :27: yazacağım da çok zor tutuyorum kendimi :19:

hemen dalayım konuya dur :ssz:

7 ye karşı 2

Hiç şansları yok :27:

emin misin bak üç oldular :1:

Back
X