Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

cıks
insan hiç mi anasına çekmez ya
bu kadar çemkirik psikolocik ve fiziksel şiddete meyilli bi anadan ba böle bi çocuk olsun:26::26:
benimkine bağırıyolar vuruyolar
başını yana eğip bakıyo
kızım vursana diyom ama anne acııır üzülürler diyor:53::53::53:
elim mahkum yani mecbur ben çemkiricem kvye:ssz::ssz::ssz:

Kızını bize yolla, 1 aylık kursa tabii tutarız, kurs bitiminde çenesini tutmayan, bir vurana beş vuran, anlı şanlı başı dik, eli belinde, dakika da 200 kelime üretebilen, anasına yaraşır bir kız evladı olarak yollarız sana, sertifikada veriyoruz, gururla asarsın baş köşeye:60::60::60:

Bize gelen 2 günde konuşmayı söker, 1 haftada yürür, 2 haftada tam kıvama gelir:60::60::60:

Ciddiyim bak, komşunun bir muhabbet kuşu vardı, muhabbet kuşu ötmez mi, ötmüyordu fukara, evde herkes sessiz konuşmayı sevmeyen tiplerdi, kuş ötmeyi unutmuş o derece yani, bir haftalığına memlekete gideceklerdi bize bırakmak istediler, çok sessiz sorun çıkarmaz, yemini suyunu verin yeter dediler, 1 haftada kuş delirdi:60::60::60: ötmek ne kelime böğürdü hayvan, komşu döndü kulu teslim ettik inanamadı, kendi kuşu öldü yerine yeni kuş aldık sandı:60::60::60:

Kızını bize yolla, 1 aylık kursa tabii tutarız, kurs bitiminde çenesini tutmayan, bir vurana beş vuran, anlı şanlı başı dik, eli belinde, dakika da 200 kelime üretebilen, anasına yaraşır bir kız evladı olarak yollarız sana, sertifikada veriyoruz, gururla asarsın baş köşeye:60::60::60:

Bize gelen 2 günde konuşmayı söker, 1 haftada yürür, 2 haftada tam kıvama gelir:60::60::60:

Ciddiyim bak, komşunun bir muhabbet kuşu vardı, muhabbet kuşu ötmez mi, ötmüyordu fukara, evde herkes sessiz konuşmayı sevmeyen tiplerdi, kuş ötmeyi unutmuş o derece yani, bir haftalığına memlekete gideceklerdi bize bırakmak istediler, çok sessiz sorun çıkarmaz, yemini suyunu verin yeter dediler, 1 haftada kuş delirdi:60::60::60: ötmek ne kelime böğürdü hayvan, komşu döndü kulu teslim ettik inanamadı, kendi kuşu öldü yerine yeni kuş aldık sandı:60::60::60:

:52::52::52::52::52::52::52:
selam verip borçlu çıkacaksın zannımca
sen ege taraflarındaydın değil mi
hani deniz güneş kumsal
kızını alana anasını da veriyoruz ama:34:

müdürüm farkında mısın
çan çan konuşan erkek anaları kız anaları gelince sırra kadem bastılar:51::51::51::51:

:52::52::52::52::52::52::52:
selam verip borçlu çıkacaksın zannımca
sen ege taraflarındaydın değil mi
hani deniz güneş kumsal
kızını alana anasını da veriyoruz ama:34:

Misafire alışığım, temiz çarşaf, havlu, duş, yemek, oda hizmetlerimiz mevcut, terminalden ya da havaalanından alıp yine aynı yere bırakıyoruz:60::60::60:
Kızım çocuk gelişimci 0-6 yaş grubu çocuklara itinayla bakıyor, öyle bakıyor ki çocuğunuz var mı yok mu hatırlamıyorsunuz :60::60::60:

Erkek anaları kaynana topiklerine kaçtılar, müdür burda kendince eğlensin, biz onun oyalanmasından istifade edelim dediler amaaaa bdvyedim, heryerdeyim:51:

Misafire alışığım, temiz çarşaf, havlu, duş, yemek, oda hizmetlerimiz mevcut, terminalden ya da havaalanından alıp yine aynı yere bırakıyoruz:60::60::60:
Kızım çocuk gelişimci 0-6 yaş grubu çocuklara itinayla bakıyor, öyle bakıyor ki çocuğunuz var mı yok mu hatırlamıyorsunuz :60::60::60:

ay ne güzel olaaar
çok ihtiyacım var şöle sessiz sakin bi güne
zifiri karanlık bi geceye
belki bir gün
parkon bi ingiliz bulur beni bodruma gönderirse gelirim oralara da :31::31::31:

Erkek anaları kaynana topiklerine kaçtılar, müdür burda kendince eğlensin, biz onun oyalanmasından istifade edelim dediler amaaaa bdvyedim, heryerdeyim:51:

dönüp dolaşıp gelecekleri yer burası nereye gidecekler
Stockholm sendromu var bizde
hem müneden ban yeriz hem sevmeden edemeyiz:40::40::40:

dönüp dolaşıp gelecekleri yer burası nereye gidecekler
Stockholm sendromu var bizde
hem müneden ban yeriz hem sevmeden edemeyiz:40::40::40:

Siyasetteyim, aranıyorum:27:
Seyyah peşimden gelme ama, sen oraya her girişinde banlanıyosun.:25:

artık çok geçmiş dedi (elçiye zeval olmaz:24:)
benim de bir geyik topiğim yok aslında. Bu da konuyla alakalı bi şey olsun kodese düşmeyim :1:

Sirke kardiş mutfak kapı süsümü tamamladım
Yeni bitti onu eklemek için kk ya girdim :27:

ekle bakalım merak ettim nasıl bi şey yaptın

Albümde vardı da :6:

$2013-10-25 23.00.37.webp

Siyasetteyim, aranıyorum:27:
Seyyah peşimden gelme ama, sen oraya her girişinde banlanıyosun.:25:

:5:
Bende kimi uyarıyorum.:5:
Daha bu hatunun siyasete girip banlanmadığına rastlamadım:43:

Dante'nin banlanmasına sebep sensin parkon, kızı zorla teşvik etmişsin, işte ispatı, siyasetteyim demişsin, zorla kışkırtma var:51:
Dante, ne yaptın anacım sen:ssz: kız anası olarak sana ihtiyacım vardı:ssz:
Şimdi bakarsın ordan melül melül, size demedim mi parkona uymayın diye, o bir kaynanatör, akşam size taktikler göstereceğim demişti gündüz siteden çıkarken, kız analarına taktik verir mi hiç:51: sitedeki amacı kız annelerini imha etmek:51:

artık çok geçmiş dedi (elçiye zeval olmaz:24:)
benim de bir geyik topiğim yok aslında. Bu da konuyla alakalı bi şey olsun kodese düşmeyim :1:

Geyik topiklerinde belli bir konu yoktur zaten, geyiklerde konu dışıdan banlanmazsınız, hakaret, tartışma, reklam olursa mapusa düşüyor geyiktekiler.
Burası geyik topiği olmayanların topiği, sohbetlere katılabilirsiniz, Dante'ye selam:3:

Geyik topiklerinde belli bir konu yoktur zaten, geyiklerde konu dışıdan banlanmazsınız, hakaret, tartışma, reklam olursa mapusa düşüyor geyiktekiler.
Burası geyik topiği olmayanların topiği, sohbetlere katılabilirsiniz, Dante'ye selam:3:
çoğu arkadaşım banlandığı için kk nın en tırsık üyesi olarak kendimi sağlama alayım dedim :27:

:))))
Kurallara uyulduğu sürece sorun yok, çok banlanan varmış gibi gözükse de sitede senelerdir üye olup uyarı dahi almayan çok üye var, kk'nin modern mapuslarına düşenlerin büyük kısmı bir derdim var bölümü ya da Türkiye ve Dünya Gündemi bölümü mağdurları.
Bakınız Dante:ssz:
Bir duramadı yerinde, parkonun peşine takıldı:ssz:

Ne mutlu size, Allah kızının yolunu her daim açık etsin inşaallah, hanım kızının mezun olacağı gün kızım için dua eder misin? Üniversiteyi kazansın, o da birgün kızın gibi üniversite mezunu, elinde mesleği olan ayakları yere basan bir kız olsun, bu sene sınava girecek.
Kızım küçükken bir komşunun kızının lise mezuniyet kıyafetlerini ütülerken kepi falan süzüp süzüp ahh kızımda liseye gitsin kep giysin diye dua etmiştim, Allah o günleri gösteriyor inşaallah, Rabbim ömür verirse üniversiteden mezuniyeti de nasip olsun:ssz:

Valla benimkine de dua et keleşim. Oğlan değil kıza taktım kafayı oğlan hamallık yapar ekmek bulur. Kız anası olmak zormuş yahu. Millet tekmeleri hissediyor musun diyor, ne tekmesi diyorum üniversite hayalleri kurmaya başladım

derneğimizin üyeleir şunlar

egem abla,parkon,ofis,depresif,ben,sen,aus daha varsa buyursunlar

kız anaları da mune ve hanım ablalar :9:

Kadiş hanımmm, neredeyim hani nerede ne çabuk unutulduk ... küsssss

Son düzenleme:
Back
X