Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

ben okudum.
yalnız doktorlar ömür veriyorlsr. annemden biliyoorum. ama 8 ay neden. neden 8 de 9 değil. o biraz garip

Benim bu konulara pek inanasım gelmiyor nedense.:50:

İyi akşamlar topiğin kadrolu geyikçileri ve kadrolu olmaya aday geyikçiler,
Sağa sola dağılmayın, siyasete dalmayın, bdvde tartışmayın, banlanırsınız mazallah:51:
Gece uzun müdür çetin:51:
İkazımı yaptım mı yaptım, benden günah gitti, yakaladığımı atarım:ssz:

İyi akşamlar müdürüm,mesaj alınmıştır.:42::42:

hadi iyi akşamlar kızlar:6: fazla takılmıyorum diye geyiklere de giremiyorum benim geyiğim bu kadar olur ancak:9:

kimin 8 aylık ömrü kalmış :53:

hankı konu neyi varmış kızın?

kimin 8 aylık ömrü kalmış :53:

hankı konu neyi varmış kızın?

Gittikçe meraklı bir kimliğe bürünüyorsun farkında mısın:51:
Öngörüm doğru çıkacak diye korkuyorum, mapusta doğum:ssz: parkonu elini tutsun diye, office'i bebeği yıkasın diye yanına yollarım sen hiiiç merak etme:60::60::60:

Bu topic ne zaman bu kadar hareketleniyor bana da söyleyin:9:Ben geliyorum kimse yok yada herkes kaçıyor:5::ssz::27:

Gittikçe meraklı bir kimliğe bürünüyorsun farkında mısın:51:
Öngörüm doğru çıkacak diye korkuyorum, mapusta doğum:ssz: parkonu elini tutsun diye, office'i bebeği yıkasın diye yanına yollarım sen hiiiç merak etme:60::60::60:

:9::9:

doğum masraflarını kk ailesi olarak karşılayacaksanız neden olmasın ama parkon bebeği yıkasın ofis elimden tutsun depresif de doğum fotoğrafçılığı yapsın isterim ben :1:

:9::9:

doğum masraflarını kk ailesi olarak karşılayacaksanız neden olmasın ama parkon bebeği yıkasın ofis elimden tutsun depresif de doğum fotoğrafçılığı yapsın isterim ben :1:

Bebek kaç aylık oldu kadesa, erkek mi- kız mı? Sanırım senin ikizlerinde vardı. Çok şekerler bizde ikiz büyütüyoruz o kadar keyifli ki:16:
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına.:55:

Bebek kaç aylık oldu kadesa, erkek mi- kız mı? Sanırım senin ikizlerinde vardı. Çok şekerler bizde ikiz büyütüyoruz o kadar keyifli ki:16:
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına.:55:

amin bade İnşallah.şu anda 20 haftalık oldu yani 5 ayık sayılır.kız dedi doktor.evet ikiz paşalarım vardı.seni beekar sanıyordum bn yeğenler mi var ikiz? sizinkleri de Allah bağışlasın.

amin bade İnşallah.şu anda 20 haftalık oldu yani 5 ayık sayılır.kız dedi doktor.evet ikiz paşalarım vardı.seni beekar sanıyordum bn yeğenler mi var ikiz? sizinkleri de Allah bağışlasın.

evet yeğenlerim, ben bekarım henüz :1: o zaman çiftledin yavrularını ne güzel ya rabbim hayırlı evlatlar eylesin hepsini:16:

Müdürüm :26::26::26::26::26::26::26::26:
Küstüm ben :25::25::25::25:
İtina ile tırmanışı bitirdim inişe geçtim ceza puanlarımda :25:
Salça-ekmek ikramım ban sebebi mi :51:

Canım geçmiş olsun:29:Salça ekmek mi ikram ettin:9::9:

İviiiit :51:
Ekşi tayfasındandı bence konu sahibi, onca artistliklerine rağmen gaffur pijamaları ile salça-ekmek yedikleri söylenir onların, blöfünü gördüm konu sahibi al sana rest derken mune ablacığım sarsıverdi beni :27:

Ekşi tayfasındandı bence konu sahibi, onca artistliklerine rağmen gaffur pijamaları ile salça-ekmek yedikleri söylenir onların, blöfünü gördüm konu sahibi al sana rest derken mune ablacığım sarsıverdi beni :27:

Sen dayanamazsın zaten:9:Gezme o taraflarda boşver cezan çoğalmasın:30:Böyle paket olursun sonra:9:
Nasılsın canım durumlar nasıl:29:

Sen dayanamazsın zaten:9:Gezme o taraflarda boşver cezan çoğalmasın:30:Böyle paket olursun sonra:9:
Nasılsın canım durumlar nasıl:29:

İyiyim şükürler olsun canım benim :12: Hatta bayağı zamandır iyi olmadığım kadar iyiyim, bugün kendimi çok iyi hissediyorum, annem 1 çuval resim malzemesi hediye etti bana bugün, öyle iyi geldi ki, sürprizleri çok seviyorum ben :46:

senin salça-ekmeğin benim ceviz ikramımdan önce olduğu için sen gittin, sayende ben gitmedim :27: baktım ki ikram işe yaramıyor :27:

İyiyim şükürler olsun canım benim :12: Hatta bayağı zamandır iyi olmadığım kadar iyiyim, bugün kendimi çok iyi hissediyorum, annem 1 çuval resim malzemesi hediye etti bana bugün, öyle iyi geldi ki, sürprizleri çok seviyorum ben :46:

İyi olmana sevindim canım:38:Öyle mi güle güle kullan:29:Kim sevmez sürprizleri:16:

senin salça-ekmeğin benim ceviz ikramımdan önce olduğu için sen gittin, sayende ben gitmedim :27: baktım ki ikram işe yaramıyor :27:

Gerçekten, senin ceviz ikramını da unutmuşum, haksızlık bu, şimdi #direncoolkul diye konu açarım :50:

Back
X