Herkes sever
Sen nasılsın kızlar nasıl ?
İyiyim canım sağol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes sever
Sen nasılsın kızlar nasıl ?
İyiyim canım sağolKızlar iyiler çok şükür
![]()
Bir haberim daha var ama, burada verirsem ömür beni keser![]()
Acaba ne![]()
doğum masraflarını kk ailesi olarak karşılayacaksanız neden olmasın ama parkon bebeği yıkasın ofis elimden tutsun depresif de doğum fotoğrafçılığı yapsın isterim ben![]()
senin salça-ekmeğin benim ceviz ikramımdan önce olduğu için sen gittin, sayende ben gitmedimbaktım ki ikram işe yaramıyor
![]()
Söyle söyle duymaz:18::18::18:
Merak ettim çabuk söyle![]()
office ciddi misingözümden kaçmışsın, yoksa şansın olmazdı, demek ki konuları daha iyi okumam lazım.
Bu da ders oldu bana sadece kiblerle yetinmemek gerekiyor demek ki![]()
Olamaz mıııııııı, olabiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir:44::98::123::119:Olabilir mi![]()
Olamaz mıııııııı, olabiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir
[video=youtube;9y6jH3H_TLg]http://www.youtube.com/watch?v=9y6jH3H_TLg[/video]
office ciddi misingözümden kaçmışsın, yoksa şansın olmazdı, demek ki konuları daha iyi okumam lazım.
Bu da ders oldu bana sadece kiblerle yetinmemek gerekiyor demek ki![]()
Kaşla göz arası beni kim kibledi ki acabaİkramı hazırlamak için mutfağa koşmuştum ki, anında uçmuşum
![]()
yoook, baktım ki cool uçmuş bizzat gelip geyiğe yazdım ceviz ikramımı içimde kalmasın diyezaten 10 puanım var o riski göze alamazdım müdürüm
cool, seni kim kibledi içimizde bir hayın arkadaş var![]()
yoook, baktım ki cool uçmuş bizzat gelip geyiğe yazdım ceviz ikramımı içimde kalmasın diyezaten 10 puanım var o riski göze alamazdım müdürüm
cool, seni kim kibledi içimizde bir hayın arkadaş var![]()
Valla gözden kaçırdım sandım, sırf o yüzden 47 sayfalık face topiğini kiblenen mesajlara işlem yapıp baştan sona bir okumam lazım, arada kiblenmemiş varsa hakkını vereyim![]()
:118::119:
![]()
Çok şaşkınım hala ve çok çok çok çok çok tuhaf duygulara ev sahipliği yaptırıyorum kalbime şuanda![]()
Tadını çıkar canım sen bunu çoktan hakettinSabrın sonu selamettir
![]()
Şükürler olsun, nazardan korkar oldum çok, ne zaman bu kadar tıkabasa mutlu olsam arkasında üzülüyorum fazlaca...
Kısmet ya, kesinlikle kısmet... Bu menzilde payımıza düşen ne, yaşayalım görelim![]()