Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

:9::9:

doğum masraflarını kk ailesi olarak karşılayacaksanız neden olmasın ama parkon bebeği yıkasın ofis elimden tutsun depresif de doğum fotoğrafçılığı yapsın isterim ben :1:
:60::60::60:
senin salça-ekmeğin benim ceviz ikramımdan önce olduğu için sen gittin, sayende ben gitmedim :27: baktım ki ikram işe yaramıyor :27:

office ciddi misin:51: gözümden kaçmışsın, yoksa şansın olmazdı, demek ki konuları daha iyi okumam lazım.
Bu da ders oldu bana sadece kiblerle yetinmemek gerekiyor demek ki:51:

Konu benimde banlandigim konu ise kendi kendimi ihbar ettim sanirim o zaman ben belkide arada kaynayacaktim bende :23:

office ciddi misin:51: gözümden kaçmışsın, yoksa şansın olmazdı, demek ki konuları daha iyi okumam lazım.

Kaşla göz arası beni kim kibledi ki acaba :50: İkramı hazırlamak için mutfağa koşmuştum ki, anında uçmuşum :50:

yoook, baktım ki cool uçmuş bizzat gelip geyiğe yazdım ceviz ikramımı içimde kalmasın diye :27: zaten 10 puanım var o riski göze alamazdım müdürüm :27:

cool, seni kim kibledi içimizde bir hayın arkadaş var :27:

Kaşla göz arası beni kim kibledi ki acaba :50: İkramı hazırlamak için mutfağa koşmuştum ki, anında uçmuşum :50:

yoook, baktım ki cool uçmuş bizzat gelip geyiğe yazdım ceviz ikramımı içimde kalmasın diye :27: zaten 10 puanım var o riski göze alamazdım müdürüm :27:

Valla gözden kaçırdım sandım, sırf o yüzden 47 sayfalık face topiğini kiblenen mesajlara işlem yapıp baştan sona bir okumam lazım, arada kiblenmemiş varsa hakkını vereyim:51:

Sen mi yokkkksaaaaaaaaaaaa :23:
Taş uzaktan gelmez zaten :41:

Valla gözden kaçırdım sandım, sırf o yüzden 47 sayfalık face topiğini kiblenen mesajlara işlem yapıp baştan sona bir okumam lazım, arada kiblenmemiş varsa hakkını vereyim:51:

Artık misafire yiyecek içecekte soramayacak mıyız aceeeba :25::25::25:

Tadını çıkar canım sen bunu çoktan hakettin:38:Sabrın sonu selamettir:29:

Şükürler olsun, nazardan korkar oldum çok, ne zaman bu kadar tıkabasa mutlu olsam arkasında üzülüyorum fazlaca...
Kısmet ya, kesinlikle kısmet... Bu menzilde payımıza düşen ne, yaşayalım görelim :51:

Şükürler olsun, nazardan korkar oldum çok, ne zaman bu kadar tıkabasa mutlu olsam arkasında üzülüyorum fazlaca...
Kısmet ya, kesinlikle kısmet... Bu menzilde payımıza düşen ne, yaşayalım görelim :51:

Haklısın canım:38:Bundan sonra hep mutlu olursun inşaallah:16:

Back
X