- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
ha işin şakası tabii. biz usluyduk konuda:)
tabii ne konu dışı msj ne tartışma olayımız oldu bizimki işin şakası,geyiği :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha işin şakası tabii. biz usluyduk konuda:)
sonra okuyupta ciddiye alanlar olur.aman ha:)))tabii ne konu dışı msj ne tartışma olayımız oldu bizimki işin şakası,geyiği :)
mune abla çay molası vermiş demek ki :26:
el ele tutuşalım daha az korkuyorum o zaman![]()
ver elini. geri saymaya başlayalım. 67 66 65 65 5 65 65 65....:)
zamanı durdurdum. banlanmıyacağızzz![]()
sonra okuyupta ciddiye alanlar olur.aman ha:)))
Nerdeeeeeeee çay molası vermedim, başka kibler oldu ve özel mesajlar, hepsine yetişmek için aynı anda bir sürü iş yapıyorum![]()
aman buradaki konuşmaları da ciddiye alıp kibleyenler varsa geyik yapmayalım bi daha
abla beni yardımcın olarak alsan tam süper olurdu yükün hafiflerdi![]()
yüküm hafifler mi
Abla aşerdim ben bakamayacağım sen bak, abla kız tekmeliyor uzanmam lazım şu konuyu sen kapat, hamile bir hatunla bayağı hafiflerimbir kendi bir bebesi
![]()
o da doğruo zaman ben doğum yapana kadar parkonu al yanına gerçi bu ne kadar doğru olur bilmem herkeşi banlar kendisi hariç
![]()
300000 üye. erkek olma olasılığı çok fazla aramızda. ve resim feci. yani o tarz sitelerdeki pozlar gibi. çok çok özel bir poz.sadece oky'nin yaptığı yorum dolayısıyla akışımda gördüğüm için yazma gereği duydum,beni hiç ilgilendirmese de..
Arkadaşlar burası bir forum, muhtemelen içinde yüzlerce erkek üyenin de olduğu bir forum. Her türlü fotografınızı yayınlıyorsunuz iyi de yarın iş açar başınıza.. Yani bunun adı medeni cesaret değil ki.. Neyse..![]()
Ofiss bişilermi oldu gene kaçırdım herhaldee![]()
300000 üye. erkek olma olasılığı çok fazla aramızda. ve resim feci. yani o tarz sitelerdeki pozlar gibi. çok çok özel bir poz.
ay onu görmezmiyim. sadece sütyenle göğsünü çekmiş. nasıl bir rahatlıksa..yok abla, üyelerden bir tanesi bir albüm paylaşmış ama evlere şenlik. yani arkadaşlarına mail atsa daha az tehlikeli, bu kadar kalabalık bir forum için çok ilginç bir albüm olmuş
albümün geri kalanına da baktın mı oky? gözlerime inanamadım, tamam uzuvlarıyla gurur duyuyor olabilir de bu kadar özeli yaymaya ne gerek var. kaldı ki ben onunla arkadaş olmadığım halde görebildiysem bütün site görüyor demek ki.
selamlar selamlar selamlar sizeeeee
bugün mutlu pazartesii. hem yarım gün hemde yarın Cumhuriyetin 90. yılı![]()
yok abla, üyelerden bir tanesi bir albüm paylaşmış ama evlere şenlik. yani arkadaşlarına mail atsa daha az tehlikeli, bu kadar kalabalık bir forum için çok ilginç bir albüm olmuş
albümün geri kalanına da baktın mı oky? gözlerime inanamadım, tamam uzuvlarıyla gurur duyuyor olabilir de bu kadar özeli yaymaya ne gerek var. kaldı ki ben onunla arkadaş olmadığım halde görebildiysem bütün site görüyor demek ki.
ay onu görmezmiyim. sadece sütyenle göğsünü çekmiş. nasıl bir rahatlıksa..
canım. gir profilime. akışa bak. gördüğün ilk resim:)Selamm piyocan ne haberrrrnasılsınn
hadi yaaaaa kaçırdım desenetanıyormuyuz bu zatı mujterem kişiyi
![]()