Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

tabi var buyrunn
(topik sanki üstüme tapulu)
Bu topik kamu malı, herkes özgürce sahiplenebilir

VALLA BILE BEN SAP GBI KALDIM ORTALIKTA BI GEYIK YAPACAK YERIM BILE YOK NEREYE TAKILMAK ISTESEM YAPAMYORUM BAKIYORUM HERKES KONUYU PISIRMIS COKTAN ARAYA NASIL GIREYIM BILEMIYORUM :26:

Bizim topiğimize konunun ortasına dalabilirsiniz rahat rahat

--------------------------------

Hey siz yazdıklarımı merak ettiniz değil mi:)))hemen arkamdan gelmişler, sizi meraklılar sizi

VALLA BILE BEN SAP GBI KALDIM ORTALIKTA BI GEYIK YAPACAK YERIM BILE YOK NEREYE TAKILMAK ISTESEM YAPAMYORUM BAKIYORUM HERKES KONUYU PISIRMIS COKTAN ARAYA NASIL GIREYIM BILEMIYORUM :26:

bende aynıyım nereye gitsem kendimi yetim gibi hissediyor sessiz sedasız çıkıyorum sonra

Ay çok sevindimO zaman bu topik benim

Topiği yeni keşfedenler, önceden keşfedipte içeri girmeye çekinenler veeeee topiğin yılmaz koruyucuları hepinize tünaydın

Yoğun birgün beni bekliyor, bir sürü bildirim gelmiş, şartlar çetin, işler çok, sizlerle ağzı tadıyla laflayamadan işe koyulmam lazım.
Bir ara toplanalımda sohbet edelim

Selamm

Selam müdürüm bugün çok ekşınlıydı tahmin ediyorum yoğunsundur bugün

senin peşini bırakmıyorum Mune abla,kaçısın yok hoşbuldum

Selamm

merhaba ben Esmer

Selam müdürüm bugün çok ekşınlıydı tahmin ediyorum yoğunsundur bugün

bir erkek dadanmış siteye,küfür edip çıkmış
Allah'ından bulsun pislik.

munecim buarada sana kustum gecen bana engel atmissin giremedim 2gun biliyorum sebebini ama o an herkese kizgindim oyuzden oyle davranmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…