Bu topik kamu malı, herkes özgürce sahiplenebilirtabi var buyrunn
(topik sanki üstüme tapulu)
VALLA BILE BEN SAP GBI KALDIM ORTALIKTABI GEYIK YAPACAK YERIM BILE YOK NEREYE TAKILMAK ISTESEM YAPAMYORUM BAKIYORUM HERKES KONUYU PISIRMIS COKTAN ARAYA NASIL GIREYIM BILEMIYORUM :26:
VALLA BILE BEN SAP GBI KALDIM ORTALIKTABI GEYIK YAPACAK YERIM BILE YOK NEREYE TAKILMAK ISTESEM YAPAMYORUM BAKIYORUM HERKES KONUYU PISIRMIS COKTAN ARAYA NASIL GIREYIM BILEMIYORUM :26:
Ay çok sevindimBu topik kamu malı, herkes özgürce sahiplenebilir
Bizim topiğimize konunun ortasına dalabilirsiniz rahat rahat
--------------------------------
Hey sizyazdıklarımı merak ettiniz değil mi:)))hemen arkamdan gelmişler, sizi meraklılar sizi
Günaydınlarryağmurlu bir sabahtan selamlar olsun
günaydınnnnn
Topiği yeni keşfedenler, önceden keşfedipte içeri girmeye çekinenler veeeee topiğin yılmaz koruyucuları hepinize tünaydın
Yoğun birgün beni bekliyor, bir sürü bildirim gelmiş, şartlar çetin, işler çok, sizlerle ağzı tadıyla laflayamadan işe koyulmam lazım.
Bir ara toplanalımda sohbet edelim
Topiği yeni keşfedenler, önceden keşfedipte içeri girmeye çekinenler veeeee topiğin yılmaz koruyucuları hepinize tünaydın
Yoğun birgün beni bekliyor, bir sürü bildirim gelmiş, şartlar çetin, işler çok, sizlerle ağzı tadıyla laflayamadan işe koyulmam lazım.
Selamm
merhaba ben Esmer
Selam müdürümbugün çok ekşınlıydı tahmin ediyorum yoğunsundur bugün
senin peşini bırakmıyorum Mune abla,kaçısın yokhoşbuldum
bir erkek dadanmış siteye,küfür edip çıkmış
Allah'ından bulsun pislik.
Neler söyledi varya
kuyruk acısı var sanırım
karısını suçluyor ama yemediği halt kalmamış :26:
-----------
burası diğer topiklere nazaran daha sakin
olmazzz virmemmmmmm benimmmmmmmmmmmm
tamam ama köşeden fazla almak yokne olur kız azcık kıyısına kıvrılsam
munecim buarada sana kustum gecen bana engel atmissin giremedim 2gunTopiği yeni keşfedenler, önceden keşfedipte içeri girmeye çekinenler veeeee topiğin yılmaz koruyucuları hepinize tünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?