Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Madem 45 kilosun, o zaman sana burda rahat vermem :60:

Haksız mıyım, 45 kiloyum dedi ya:43:
Sanırım 12-13 yaşında falan 45 kiloydum en son:44:

Tamam tamam artık 45 demicem :37::37::37: kilomu gizliyorum bundan böyle :32: bende diyetteyim. Mezardan okurum yorumları artık :9:

Senin kulvarın farklı :D Senden bebeği çıkartıp sokmamız lazım tartıya :9:

Allah nasip ederse 2 ay kaldı, tek umudum hamilelikti kilo almak için. İnşallah doğumdan sonra yine eski halime dönmem, şimdi xxl (med gibi) olanlar kızacak ama :D kilo almak kilo vermekten daha zor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam tamam artık 45 demicem :37::37::37: kilomu gizliyorum bundan böyle :32: bende diyetteyim. Mezardan okurum yorumları artık :9:

Ne diyeti:53:
Umarım kilo alma diyeti falandır..45 kiloyla ne diyetindesin yahu?

Allah nasip ederse 2 ay kaldı, tek umudum hamilelikti kilo almak için. İnşallah doğumdan sonra yine eski halime dönmem, şimdi xxl (med gibi) olanlar kızacak ama :D kilo almak kilo vermekten daha zor.

Rabbim kuru iftiradan sakla töbe dinime..

Dua et karnında bebe var:ssz:

Ne diyeti:53:
Umarım kilo alma diyeti falandır..45 kiloyla ne diyetindesin yahu?

Madem herkes zayıflıyor. Benimde kilom istenmiyor. Bende daha da zayıflarım. Mezardan yazarım :37: Diyetteyim diyince herkes bende şakasına dedim ya diyetteyim artık diye :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok canım senle tanışmadık :1::1:

Hangisiyle pıçaklanmak istersen, Seç beğen al canım :16:

Eki Görüntüle 900779 Eki Görüntüle 900780 Eki Görüntüle 900781

xxs diyecektim dilim sürçmüş muahahah :D la kendin yazıyon çarşaf çarşaf fazlam var diye, yok diyorum iyisin diyorum anlatamıyorumki. sonra xxl deyince suç oluyor, gidiyom ben yeaaah

xxl diyo hala, şişkoyum ama o kedan da değil Eki Görüntüle 900782

Hem bugün s bedene girdim ben, kalıbı genişmiş :60:

xs ve s'leri hor görmeyin:51:
Yani bizim suçumuz mu xs olmak M'ler, L'ler ve X'ler üstümüze geliyor:ssz:
Bizde et yoksa ne yapabiliriz:51: Hayır anlamıyorum ki niye özellikle 60 ila 67 arasındaki kadınlar bizi küçümsüyor, yazık değil mi 45'lere, 47'lere bizde istemez miyiz mağazadaki satış sorumlusuna bana ordan bir Mmmmmm bir Lllll ver demeyi:43:

xs ve s'leri hor görmeyin:51:
Yani bizim suçumuz mu xs olmak M'ler, L'ler ve X'ler üstümüze geliyor:ssz:
Bizde et yoksa ne yapabiliriz:51: Hayır anlamıyorum ki niye özellikle 60 ila 67 arasındaki kadınlar bizi küçümsüyor, yazık değil mi 45'lere, 47'lere bizde istemez miyiz mağazadaki satış sorumlusuna bana ordan bir Mmmmmm bir Lllll ver demeyi:43:

Sarılalım sıkı sıkı :38::38::38::38::29::29::29: Yoksa m'lere yem olacaz :9:

Back
X