Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

3657_556291627788892_1204708151_n.jpg

günaydın,mutlu haftalar topiikkkkkkkkkk.

Hanım,
yopiğin heryerinden örümcekler sarkıyor, bir karış toz olmuş, nerde topiğin tazeleri:51:

Ayyyy bana sofra hazırlamış, eline sağlık oky:56:

Müdürüm günaydın, :3:
Ahh bir bilsem in cin top oynuyor yine :50: sen bunları bir bahaneyle mapısa tık müdürüm,ceza alsınlar :6:

Hanım,
yopiğin heryerinden örümcekler sarkıyor, bir karış toz olmuş, nerde topiğin tazeleri:51:

Ayyyy bana sofra hazırlamış, eline sağlık oky:56:

mersi. çok uğraştımdı çoook.
ama kimse görmedi ve gelmed. bende hepsini kendim yedim:56::1:

Müdürüm günaydın, :3:
Ahh bir bilsem in cin top oynuyor yine :50: sen bunları bir bahaneyle mapısa tık müdürüm,ceza alsınlar :6:
Bu ara yine geliyorlar bana soldan soldan, yılbaşı üstü yapmayayım diyorum ama yine zalim, kara vicdanlı müdür tavrıma geri döndürecekler beni:51:

mersi. çok uğraştımdı çoook.
ama kimse görmedi ve gelmed. bende hepsini kendim yedim:56::1:

İnsan der ki Mune sofra kurdum, seni bekliyorum, bir mesaj atsaydın, olmadı dumanla haberleşirdik, neyse ben zaten görsellere ekmek bandırarak yaşıyorum:60::60:

Bu ara yine geliyorlar bana soldan soldan, yılbaşı üstü yapmayayım diyorum ama yine zalim, kara vicdanlı müdür tavrıma geri döndürecekler beni:51:

İnsan der ki Mune sofra kurdum, seni bekliyorum, bir mesaj atsaydın, olmadı dumanla haberleşirdik, neyse ben zaten görsellere ekmek bandırarak yaşıyorum:60::60:

müdürüm sen yorma kendini, ver bana sihirli değneğini, hali hazırda migrenim tutmuşkene, gözüm görmüyorkene önüme gelene yapıştırayım bantı :27: ohh yılbaşına sessiz, sakin, huzurlu bir ortamda girelim :60: çeteyi toplarık he dersen :60:

Şimdi tam olarak görsellere bakıp doymanın mantığını açıklarmısınız müdüre abla :28:

Şimdi tam olarak görsellere bakıp doymanın mantığını açıklarmısınız müdüre abla :28:

İçinden en sevdiğin yemeği hayal et, hamilere ayıp olmasın diye içimizden düşünüyoruz:)))
Sonra açıyorsun netten görselleri, içinden geçirdiğin yemeğin adını yazıyorsun, şıp diye karşına geliyor, aynı yemeğin çeşit çeşit versiyonu, seyrederek doyuyorsun:60::60:

müdürüm sen yorma kendini, ver bana sihirli değneğini, hali hazırda migrenim tutmuşkene, gözüm görmüyorkene önüme gelene yapıştırayım bantı :27: ohh yılbaşına sessiz, sakin, huzurlu bir ortamda girelim :60: çeteyi toplarık he dersen :60:

3 haneli puanlara gözümü diktim beni de bantlarmısın :31:

İçinden en sevdiğin yemeği hayal et, hamilere ayıp olmasın diye içimizden düşünüyoruz:)))
Sonra açıyorsun netten görselleri, içinden geçirdiğin yemeğin adını yazıyorsun, şıp diye karşına geliyor, aynı yemeğin çeşit çeşit versiyonu, seyrederek doyuyorsun:60::60:

Olmuyor öyle abla :5: Seyrettikçe nefsim şaha kalkıyor, görüntüsü böyle ise tadı nasıldır acaba diye şeytan kulağıma fısıldıyor :14:

3 haneli puanlara gözümü diktim beni de bantlarmısın :31:

3 haneli mi dedin, BDV'ye gir, birkaç topikte geyik, birkaçında polemiğe gir ben seni 4 haneli puanlara bile eriştiririm, ayağın yerden kesilir:60:

Merhabalar :21: Kilo almamak için harika bir yöntem :31: Kendi kendine nefis kontrolü :31:

Beni banlamada kadesa parkon cool oky elmy ablayı hanım ve egem teyzeyi banla banlıyabiliyorsan birde kendini :27:

Kendime uçacaksın uçacaksın mapuslara uçacaksın şarkısını armağan ediyorum :18::18:

Merhabalar :21: Kilo almamak için harika bir yöntem :31: Kendi kendine nefis kontrolü :31:

İşin esprisi aslında bu, bir akşam kilo muhabbeti yapıyorduk, bir arkadaş x bedenlere çıkmış, diğeri de L beden, bende xs yim deyince kıyamet koptu ama ne yapayım cidden xs'yim, hiç rejim yapmadım, bünyem böyle, tabii ben bünyem böyle deyince arkadaşlar beni az kalsın dövecekti:60:
Sen yemiyorsundur yiyipte xs olunur mu dediklerinden bende espri olsun diye tamam yemiyorum, görselleri geziyorum dedim:52:

İşin esprisi aslında bu, bir akşam kilo muhabbeti yapıyorduk, bir arkadaş x bedenlere çıkmış, diperi de L beden, bende xs yim deyince kıyamet koptu ama ne yapayım cidden xs'yim, hiç rejim yapmadım, bünyem böyle, tabii ben bünyem böyle deyince arkadaşlar beni az kalsın dövecekti:60:
Sen yemiyorsundur yiyipte xs olunur mu dediklerinden bende espri olsun diye tamam yemiyorum, görselleri geziyorum dedim:52:

Adminim, seni iyi ben anlarım. :31: 45 kilo biri olarak yiyip yiyip kilo almıyorum. Ohh :38::38::38::38:

Back
X