- 10 Ağustos 2011
- 2.810
- 210
- 173
Olsun olsun, süperdir o![]()
Alan ve pozisyon olarak gerçekten süper aslında

Hadi git dizini izle sen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun olsun, süperdir o![]()
Hanım,Günaydınlar2. sayfadan bulup yeryüzüne çıkardım
müdürüm görmesin toptan asacak hepimizi
![]()
![]()
günaydın,mutlu haftalar topiikkkkkkkkkk.
Hanım,
yopiğin heryerinden örümcekler sarkıyor, bir karış toz olmuş, nerde topiğin tazeleri
Ayyyy bana sofra hazırlamış, eline sağlık oky![]()
Hanım,
yopiğin heryerinden örümcekler sarkıyor, bir karış toz olmuş, nerde topiğin tazeleri
Ayyyy bana sofra hazırlamış, eline sağlık oky![]()
Bu ara yine geliyorlar bana soldan soldan, yılbaşı üstü yapmayayım diyorum ama yine zalim, kara vicdanlı müdür tavrıma geri döndürecekler beniMüdürüm günaydın,
Ahh bir bilsem in cin top oynuyor yinesen bunları bir bahaneyle mapısa tık müdürüm,ceza alsınlar
![]()
mersi. çok uğraştımdı çoook.
ama kimse görmedi ve gelmed. bende hepsini kendim yedim![]()
Bu ara yine geliyorlar bana soldan soldan, yılbaşı üstü yapmayayım diyorum ama yine zalim, kara vicdanlı müdür tavrıma geri döndürecekler beni
İnsan der ki Mune sofra kurdum, seni bekliyorum, bir mesaj atsaydın, olmadı dumanla haberleşirdik, neyse ben zaten görsellere ekmek bandırarak yaşıyorum![]()
Şimdi tam olarak görsellere bakıp doymanın mantığını açıklarmısınız müdüre abla![]()
müdürüm sen yorma kendini, ver bana sihirli değneğini, hali hazırda migrenim tutmuşkene, gözüm görmüyorkene önüme gelene yapıştırayım bantıohh yılbaşına sessiz, sakin, huzurlu bir ortamda girelim
çeteyi toplarık he dersen
![]()
İçinden en sevdiğin yemeği hayal et, hamilere ayıp olmasın diye içimizden düşünüyoruz:)))
Sonra açıyorsun netten görselleri, içinden geçirdiğin yemeğin adını yazıyorsun, şıp diye karşına geliyor, aynı yemeğin çeşit çeşit versiyonu, seyrederek doyuyorsun![]()
3 haneli puanlara gözümü diktim beni de bantlarmısın![]()
İçinden en sevdiğin yemeği hayal et, hamilere ayıp olmasın diye içimizden düşünüyoruz:)))
Sonra açıyorsun netten görselleri, içinden geçirdiğin yemeğin adını yazıyorsun, şıp diye karşına geliyor, aynı yemeğin çeşit çeşit versiyonu, seyrederek doyuyorsun![]()
MerhabalarKilo almamak için harika bir yöntem
Kendi kendine nefis kontrolü
![]()
İşin esprisi aslında bu, bir akşam kilo muhabbeti yapıyorduk, bir arkadaş x bedenlere çıkmış, diperi de L beden, bende xs yim deyince kıyamet koptu ama ne yapayım cidden xs'yim, hiç rejim yapmadım, bünyem böyle, tabii ben bünyem böyle deyince arkadaşlar beni az kalsın dövecekti
Sen yemiyorsundur yiyipte xs olunur mu dediklerinden bende espri olsun diye tamam yemiyorum, görselleri geziyorum dedim![]()
3 haneli mi dedin, BDV'ye gir, birkaç topikte geyik, birkaçında polemiğe gir ben seni 4 haneli puanlara bile eriştiririm, ayağın yerden kesilir![]()