Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Beni banlamada kadesa parkon cool oky elmy ablayı hanım ve egem teyzeyi banla banlıyabiliyorsan birde kendini :27:

Kendime uçacaksın uçacaksın mapuslara uçacaksın şarkısını armağan ediyorum :18::18:

Sen hanım ablayı gördün mü pıtırcığım teyze diyorsun, ben ilk gördüğümde aynaya koştum o kadınsa ben neyim diye :52:

Bu gece uzun olacak :ssz: 45 mi :ssz: Biraz dişimi sıksam senden iki tane ederim sanırım :50:

Benim elimde olan birşey değil ama düzenli besleniyorum. Ve boşaltım sistemini çalıştıracak şeyler yiyorum. Kendimi kısıtlamıyorum :31:

İşin esprisi aslında bu, bir akşam kilo muhabbeti yapıyorduk, bir arkadaş x bedenlere çıkmış, diğeri de L beden, bende xs yim deyince kıyamet koptu ama ne yapayım cidden xs'yim, hiç rejim yapmadım, bünyem böyle, tabii ben bünyem böyle deyince arkadaşlar beni az kalsın dövecekti:60:
Sen yemiyorsundur yiyipte xs olunur mu dediklerinden bende espri olsun diye tamam yemiyorum, görselleri geziyorum dedim:52:

Son 2 hafta müdür, m ve akabinde de s bedenle gelicem huzurlarınıza:ssz:

Adminim, seni iyi ben anlarım. :31: 45 kilo biri olarak yiyip yiyip kilo almıyorum. Ohh :38::38::38::38:

Yalnız bu topiğin de kuralları var, 55 kilo altındakiler öyle rahat rahat dolanamıyo, ulu orta çat diye yazamıyo :20:

60 var, 65 var, 67:43: var..Biraz düşünceli olalım litfen:19:

Yalnız bu topiğin de kuralları var, 55 kilo altındakiler öyle rahat rahat dolanamıyo, ulu orta çat diye yazamıyo :20:

Biz ölelim o zaman :5::5::5: Topik kalmadı.

Benim elimde olan birşey değil ama düzenli besleniyorum. Ve boşaltım sistemini çalıştıracak şeyler yiyorum. Kendimi kısıtlamıyorum :31:

Kısıtlasan iyi olacak ! 45 nedir yahu, yazıyla kırkbeş!
:4: Uyumadan 1 saat yürüyeyim bari bu gece bantta :50:

Med ve cool ablalarım o zaman 2 haftalık diyete sokalım kendimizi ben bir topik açmıştım nedersiniz :52:

Son 2 hafta müdür, m ve akabinde de s bedenle gelicem huzurlarınıza:ssz:

Kız bir başlık bulamadı kendine :9: Sende mi brütüs :9:

Sanırım artık 55'i aştım belki de 60 oldum, eşiği geçtiğime göre gelebilirim :D

müdür için xxs diyorlar :26:

Back
X