- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
mune ve hanım teyzemin yanına geçmek için s olacağıma and içerim
cool ve med abla fena sattım dimi
Aslında med'in beni yemesi daha mantıklı :82: Nevoş tek sezonda biter, beni derin dondurucuya atarlar 3-4 sezon bozulmadan giderim ben. Parçalara ayırsınız azar azar kullansınlar. Kemikli etimden süper nohut yemeği olur bence
Nico,
o konu orada kalsın gülüm, burdaki sohbetlere katılabilirsin, burayı özellikle açtım ki isteyen istediği gibi girip sohbet etsin diye, konu sahibesi olarak ben gözükürüm ama en çok kim sahip çıkıyor dersen Hanım nerdeyse hergün girer, office diye bir kardeşimiz var o da girer, rahatça gelin sohbet edin, biz olsakta olmasakta
Vücudunuzu nişastayla dolduracaksınız yani, belden aşağınız patates gibi olur dönersiniz
Diyorum size uzak durun bu hatundan, tekin değil
Tari,
bu gece soğa yemezsen daha da yemezsinçocuğum her yazdığıma ne diye alınıyorsun sen, Hanım Tari'ye bir el atmamız lazım, bir sen bir ben
mune ve hanım teyzemin yanına geçmek için s olacağıma and içerim
cool ve med abla fena sattım dimi
Aslında med'in beni yemesi daha mantıklı :82: Nevoş tek sezonda biter, beni derin dondurucuya atarlar 3-4 sezon bozulmadan giderim ben. Parçalara ayırsınız azar azar kullansınlar. Kemikli etimden süper nohut yemeği olur bence
Canım 38 ile 40 beden arasındayımOda yazın çok hareketsiz kaldım ondan oldu Bahanem hazır Yemeklerimin çoğunu eşime yediriyorum Sağolsun oda hiç yok demiyor
Bu topikten iyi bi korku filmi senaryosu çıkar
Yanına gelirsem zorla tıkarım o börekleri senin ağzına, yok öyle s falan
.a.i. ! Salçalı ekmek suratlı seniiiiiiiiiiii
Med'e kaç gün yeterim yemek babındaaa
Med'e kaç gün yeterim yemek babındaaa
Nasıl hayır diyebilir kiBen 36-38 dim şuan 38 im sadece
İstesemde olamam hiç s olduğumu bilmiyorum kiEn fazla 27 olabilirim korkmayın rol yaptım
Abla çaktırma ben yırtınsamda 36 olamam
İstesemde olamam hiç s olduğumu bilmiyorum kiEn fazla 27 olabilirim korkmayın rol yaptım
Gelişme çağındasın sen, ye bişicik olmaz..
(Annem hep böyle kandırdı beni işte
Halim ortada)
Benim kızlarda yemiyorlar bazen zorluyorumaslında yemesinler daha iyi sonra öyle gidiyor
Hanım,
Tari sopa yiyince neden yedim diyor birde, teyze diyor resmen bize
Daha yaşımız kaç başımız kaçsen bir patakla, ben mapusa atarım, mapusun anahtarını da yutarım
Sen bize ara öğünsün abla
Abla senden et çıkmaz yav, dişimin kovuğunu doldurmazsın
Sağol canımGayet iyisin canım Çok değil tekrar 36 olursun
Hanım,
Tari sopa yiyince neden yedim diyor birde, teyze diyor resmen bize
Daha yaşımız kaç başımız kaçsen bir patakla, ben mapusa atarım, mapusun anahtarını da yutarım
1 sene önce 34 idim desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?